Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Abim Ağrı'da sınıf öğretmeni 2020de atandı. Öğrencilerini göndermeyen veliler ile arkadaş olup ikna edip okula bir sürü çocuk kazandırdı. Hepsiyle tek tek ilgilenip Türkçe bile bilmeyen çocuklara okuma, yazma, enstrüman çalma öğretti ya alnından öpesim geldi. Kimseye birşey de sorma lüksü yok, çünkü tek öğretmen sizin gibi. Ama yaz tatillerinde eğitim merkezlerinde sürekli kendini geliştirdi, rehabilitasyon merkezlerinde engelli çocuklara da okuma yazma öğretmişti. Biraz azim, biraz merak, biraz meslek aşkı gerekiyor demek ki..
Abinizi tebrik ediyorum abinizle hanımefendinin kişiliği sosyolojik ve psikolojik yapısı bir olmayabilir değil mi karşılaştırma kıyaslama yapmak doğru değil

Ban almak istemiyorum dualarım var biri beni tutsun

Iyice saygıyı seviyeyi yitirdi

Hani özel Özel diyor ya bu kadar kültürlü paralı pirimses ya herşey var ama saygi yok kendine saygı hiç yok

Önce insan kendini eğitir buda ne özel ne devlet okullarında olmaz
Haklısınız umarım bana beş beş cevap verenler okur😂

Ban almak istemiyorum dualarım var biri beni tutsun

Iyice saygıyı seviyeyi yitirdi

Hani özel Özel diyor ya bu kadar kültürlü paralı pirimses ya herşey var ama saygi yok kendine saygı hiç yok

Önce insan kendini eğitir buda ne özel ne devlet okullarında olmaz
Öğretimden önce eğitim gelir halbuki. Belli meslek gruplarına bu denli nefret besleyenleri anlamıyorum. Bence sorunun cevabını kendinde aramalı.

Son düzenleme:
Aaaa e ne oldu sabah beri okumama falan övülüyordu. Öğretmenlik yapamayan savunuluyor . Ben dik değil herkese kendi kalıbıyla konuştum . Bana denilenlere bakın ya hakaret ediliyor .
Ama sakin sakin konuşmuyorsunuz ki? Yavaş biraz yani.
Ne dediğiniz bile anlaşılmıyor. Kim okumanızı övdü anlamadım ben. Düzgün anlatın derdinizi herkes de okusun dinlesin. Öğretmenin öğretmenlik yapamamasını aştı konu ,sizin tuhaf üslubunuz yüzünden. Herkes konu sahibini bıraktı sizinle uğraşıyor farkında değilsiniz. Bu yaklaşımınız düpedüz terbiye sınırlarını aşıyor.

Öğretmenim diyip burda sabahtan beri mesaj atanlara yönlendiriyorum bu yazdığınızı .
Hakimim yazıp öğretmen ile meslek kıyası nasıl yapabiliyorsunuz? Hayır hiç kıyaslanacak meslekler mi bunlar?

Teorik bir mesleğinizin olması öğretmeni böyle saçma üslupla eleştirme haddini mi veriyor size? Bırakın da herkes kendi meslek grubunu eleştirsin!

Çöp olma durumuna gelince yeni bir öğretmen düzenini oturtana kadar daha çok paralar kendini.

Yani bazen yeni bir öğretmenden 20 yıllık mesleğinin artık yıpranmışlığına denk geldiği meslektaşın göre daha çok öğrenme modeli ile çocuğa faydası dokunabilir. Veli olarak tecrübeli öğretmen ile çocuğunuzun frekansının tutmaması olağan.

Kendi kendime mi Yorum yapıyorum yani ben hiç kimse bana bir şey demiyor ben öyle deli gibi yazıyor muyum
İlk nefret yüklü yorumu siz yaptınız. İnsanlar da karşılık verdi. Yok öyle ben ortalığa nefret kusayım kimse de bir şey demesin. Nefret dilinizle mükemmel karşılıklar aldınız.
Niye başka bir üyeye bu denli yorumlar gelmedi de size geldi?
Bu arada mesleğinizi hala söylemediniz. Sanal ya kim bilecek, ceoyum deseniz bile olur. Atın bir şeyler. Ahahahshshsh

Hakimim yazıp öğretmen ile meslek kıyası nasıl yapabiliyorsunuz? Hayır hiç kıyaslanacak meslekler mi bunlar?

Teorik bir mesleğinizin olması öğretmeni böyle saçma üslupla eleştirme haddini mi veriyor size? Bırakın da herkes kendi meslek grubunu eleştirsin!

Çöp olma durumuna gelince yeni bir öğretmen düzenini oturtana kadar daha çok paralar kendini.

Yani bazen yeni bir öğretmenden 20 yıllık mesleğinin artık yıpranmışlığına denk geldiği meslektaşın göre daha çok öğrenme modeli ile çocuğa faydası dokunabilir. Veli olarak tecrübeli öğretmen ile çocuğunuzun frekansının tutmaması olağan.
Ben öğretmeni değil burda sorununa cevap aramasını eleştirmiştim ama bir zümre var öğretmen çocuğu dövse alkış tutuyor

İlk nefret yüklü yorumu siz yaptınız. İnsanlar da karşılık verdi. Yok öyle ben ortalığa nefret kusayım kimse de bir şey demesin. Nefret dilinizle mükemmel karşılıklar aldınız.
Niye başka bir üyeye bu denli yorumlar gelmedi de size geldi?
Bu arada mesleğinizi hala söylemediniz. Sanal ya kim bilecek, ceoyum deseniz bile olur. Atın bir şeyler. Ahahahshshsh
Hangi yorumum o başka üye sizlere çene yarıştıramadı ondan yok benim atma tutma ihtiyacım yok o kadar aklım var şükür. Pardon da siz kimsiniz ben cevap vermekle mükellefim bu soru sorma amacınız açıkça aşılayacak cümle aramak. Çünkü doneniz bitti .

Aferim böyle devam faydalı bir tane yorum yok topikten çıkıyorum konu sahibi D dertsahibi yorumları okuyorsa gerçekten dert sahibi olacak kendisinden ben özür diliyorum sizin adınıza 🙏özür dileriz öğretmen hanımcım
Aferim mi - aferin mi hocalar

Hangi yorumum o başka üye sizlere çene yarıştıramadı ondan yok benim atma tutma ihtiyacım yok o kadar aklım var şükür. Pardon da siz kimsiniz ben cevap vermekle mükellefim bu soru sorma amacınız açıkça aşılayacak cümle aramak. Çünkü doneniz bitti .
Tamam. :KK53:

Abinizi tebrik ediyorum abinizle hanımefendinin kişiliği sosyolojik ve psikolojik yapısı bir olmayabilir değil mi karşılaştırma kıyaslama yapmak doğru değil
Tabii ki, o yüzden bayana direkt yorum yapmadım zaten. İçinde bulunduğu şartları, kaç yıllık öğretmen olduğunu vs bilmiyorum. Mezun olup geç atanmış olabilir, bu arada bilgileri tazeliğini yitirmiş olabilir diye bile düşündüm. Ama keşke sorusunu daha farklı şekilde sorsaydı ya da daha faydalı kaynaklardan bilgi edinseydi. Mesela uygulama videoları gibi vs vs..

Konu sahibinden bağımsız abimin yaptığı büyük işin farkına vardım sadece.

X