- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
-
- Konu Sahibi akasyapapatya
Aaa siz 15 gün aralıksız kullandım deyince aklıma geldi bi de şu var, bu maskeyi haftada 1 yapıyorsan mesela 4 hafta boyunca yap 1 ya da 2 hafta ara ver ki saç alışıp tepki vermemeye başlamasınben sinemeke kürünü 15 gun boyunca hiç aralık vermeden hergece uyguladım ve sacalrım 2 ay içinde 1 karıs uzadı bu kürü uygulayalı kacsene olmasına ragmen saclarım hala cok hızlı uzuyor.ama ben 15 gun aralıksız uygulayıp bidaha kullanmadım
ben tarifi netten almıstım cok uzun zaman oldu zaten kullanalı benim aldıgım tarifte bu sekilde yazıyodu bende bu sekilde kullandım saclarım gercekten inanılmaz derece uzadı bidahada hiç uygulamadım şimdi hala cok hızlı uzar saclarımAaa siz 15 gün aralıksız kullandım deyince aklıma geldi bi de şu var, bu maskeyi haftada 1 yapıyorsan mesela 4 hafta boyunca yap 1 ya da 2 hafta ara ver ki saç alışıp tepki vermemeye başlamasın
Aynen ben de kullanalı bayağı oldu gerçekten çok uzatmıştı saçlarımı o zamanlar ama şimdi aynı eskisi gibi yeniden başlayacağım kullanmayaben tarifi netten almıstım cok uzun zaman oldu zaten kullanalı benim aldıgım tarifte bu sekilde yazıyodu bende bu sekilde kullandım saclarım gercekten inanılmaz derece uzadı bidahada hiç uygulamadım şimdi hala cok hızlı uzar saclarım
ben suan saclarımın dökülmesi durdurmak için sampuanıma dogum kontrol hapı koymustum saclarımı 2 ay önce kestirmeme ragmen kesitirdğim halinden dahada uzun halde suanda.sac uzatmak istiyosanız dogum kontrol hapınıda deneyebilirsiniz oda cok uzatıyor ve sacı cok parlak ve bkımlı hale getiriyorAynen ben de kullanalı bayağı oldu gerçekten çok uzatmıştı saçlarımı o zamanlar ama şimdi aynı eskisi gibi yeniden başlayacağım kullanmayasiz çok uzun süre kullanmamışsınız arkadaş devamlı kullanır diye öyle yazdım ben
Duymuştum bunu aslında ama bilmiyorum reglime herhangi bir etkisi ya da başka yan etkileri olur mu ki acababen suan saclarımın dökülmesi durdurmak için sampuanıma dogum kontrol hapı koymustum saclarımı 2 ay önce kestirmeme ragmen kesitirdğim halinden dahada uzun halde suanda.sac uzatmak istiyosanız dogum kontrol hapınıda deneyebilirsiniz oda cok uzatıyor ve sacı cok parlak ve bkımlı hale getiriyor
ilkgunlerde sadece sac diplerinde kasıntı yapıyo bende korkmustum ama burda kullananlar devam etmemi söylediler bende 2 aydır kullanıyorm tresan sampuanın içine koydum ben bi kutunun hepsini adet dönemime bi etkisi olmadı gunu gununde oluyorum ama kişiden kişiye göre degişir bende bi sorun olmadı ama gercekten cok uzatıyor ben uzamasını istemiyorum saclarım belimde zaten:)Duymuştum bunu aslında ama bilmiyorum reglime herhangi bir etkisi ya da başka yan etkileri olur mu ki acaba
Hahaa ay sen de bi alemsin uzadıkça kestir ne var :) ahh benim de öyle uzasa da uzamasını istemiyorum desemilkgunlerde sadece sac diplerinde kasıntı yapıyo bende korkmustum ama burda kullananlar devam etmemi söylediler bende 2 aydır kullanıyorm tresan sampuanın içine koydum ben bi kutunun hepsini adet dönemime bi etkisi olmadı gunu gununde oluyorum ama kişiden kişiye göre degişir bende bi sorun olmadı ama gercekten cok uzatıyor ben uzamasını istemiyorum saclarım belimde zaten:)
haklısınız valla kestirip duruyorum:) siz beni dinleyin sizde kestirmeye bıkarsınızzz artık :)Hahaa ay sen de bi alemsin uzadıkça kestir ne var :) ahh benim de öyle uzasa da uzamasını istemiyorum desem
İnşallaahhhaklısınız valla kestirip duruyorum:) siz beni dinleyin sizde kestirmeye bıkarsınızzz artık :)
Bir günde etki edeceğini sanmıyorum devam edin kullanmaya ama daha uzun süre bekletin saçınızda. Hangisi kurutur o konuda hiç fikrim yok aynı sorun bende de var diplerim yağlı uçlarım kuruArkadaşlar dün değil evelsi gün malzemeleri aldım evin ampul,sinemaki,tatlı badem yağı, bepanten ve bemix aldım cezvede kaynattım .bir tutam kadar. ılıklaşınca malzemeleri kattım. saç boyasından kalan bir şişem vardı Eki Görüntüle 1473562 bundan uyguladım. bonesiz bir saat bekledim. daha sonra ampullerle desteklediğim tresan ısırgan otlu şampuanla yıkadım.bugün ise saçımdaki değişiklikleri aktarıyorum henüz kuruluğunda bir çözüm olmadı, saçlarım kuru hala,fakat saçımda ara ara kaşınmalar oluyor.ensemde ve tepe bölgelerde bakımı en çok enseme uyguladım. dökülme bende zaten oluyordu ekstra bir dökülme olmadı.ve ensemdeki saçlarımı aynayla kontrol ettim.diplerden koyu kestane 1 cm saç gelmiş tepelerde yok kulak arkalarımdanda hafif koyu saç gelmiş sizce fayda etmişmidir 1 günde yoksa kendiliğindenmi çıkmıştır.saçımın boyu böyleEki Görüntüle 1473566 kuruluğuna nasıl bir çare bulabilirim arkadaşlar birde ampullerin hangisi kurutur saçı
İnşallah fayda eder çok olumlu sonuç alanlar var. banada ilham geldi inşallah sonuç alırım.kaç haftada uzamıştı sizinki?Bir günde etki edeceğini sanmıyorum devam edin kullanmaya ama daha uzun süre bekletin saçınızda. Hangisi kurutur o konuda hiç fikrim yok aynı sorun bende de var diplerim yağlı uçlarım kuru
Maşallah sizin saçınız gerekli vitamini alınca alışmış ozaman kendilinden uzuyor.ben sinemeke kürünü 15 gun boyunca hiç aralık vermeden hergece uyguladım ve sacalrım 2 ay içinde 1 karıs uzadı bu kürü uygulayalı kacsene olmasına ragmen saclarım hala cok hızlı uzuyor.ama ben 15 gun aralıksız uygulayıp bidaha kullanmadım
Ben senin dediğin gibi kullanıyorum. 3 ,4 hafta sonra ara veriliyor.Hergün yapmakta artı puan,ama herkez haftada 1 kez yapıyor aşırısı zarar.diyorlar.Aaa siz 15 gün aralıksız kullandım deyince aklıma geldi bi de şu var, bu maskeyi haftada 1 yapıyorsan mesela 4 hafta boyunca yap 1 ya da 2 hafta ara ver ki saç alışıp tepki vermemeye başlamasın
şöyle diyim benim saçım biraz da genetik annemin teyzelerimin de öyledir çok çok yavaş uzar. Saçlarımı arkası ense hizasında önü daha uzun kestirmiştim çok modaydı o zamanlar :) ve 2 3 sene çok az uzama oldu o boydan düşün omuz hizama kadar geldi sadece. Sinameki kürünü kullandığım yaz sonunda göğüs hizama kadar uzamıştı, yapmıyorum uzun zamandır aynı boyda yine saçım tutues gibi kalıcı etki yapmadı bendeİnşallah fayda eder çok olumlu sonuç alanlar var. banada ilham geldi inşallah sonuç alırım.kaç haftada uzamıştı sizinki?
ben baya faydasını gördum ama onun dısındada degişik bakımlar yapıyorum ara sıra tabiki onlarında etkisi vatdır uzamasında karanfil suyu ve bemiks evigen ve bepanteni karıstırıp uyguluyorum aradasırada gercekten sacı baya besliyorMaşallah sizin saçınız gerekli vitamini alınca alışmış ozaman kendilinden uzuyor.