Saç Uzatma Yöntemleri SİNEMAKİ KULLANANLAR YARDIM?

ben baya faydasını gördum ama onun dısındada degişik bakımlar yapıyorum ara sıra tabiki onlarında etkisi vatdır uzamasında karanfil suyu ve bemiks evigen ve bepanteni karıstırıp uyguluyorum aradasırada gercekten sacı baya besliyor
Karanfil suyunuda yeni duydum,nasıl yapılıyor aktardanmı aldınız?

Karanfil suyunuda yeni duydum,nasıl yapılıyor aktardanmı aldınız?
kendim yapıyorum sac dökülmesini anında kesiyor ve sacı dolgunlastırıyor. yarım litre sıcak suyun içine 1 avuc kuru karanfili atıp cam siseye agzını kapatıyorum 3 gun karanlık biyerde bekletiyorum rengi iyice koyulasıyor. daha sonra haftanın 4 5 gunu saclarıma sıkıyorum özellikle diplere yediriyorum gercekten dökülmeye cok iyi geliyor.bende burdan ögrendim tarifi arastırabilirsiniz yorumlar gercekten cok olumlu

kendim yapıyorum sac dökülmesini anında kesiyor ve sacı dolgunlastırıyor. yarım litre sıcak suyun içine 1 avuc kuru karanfili atıp cam siseye agzını kapatıyorum 3 gun karanlık biyerde bekletiyorum rengi iyice koyulasıyor. daha sonra haftanın 4 5 gunu saclarıma sıkıyorum özellikle diplere yediriyorum gercekten dökülmeye cok iyi geliyor.bende burdan ögrendim tarifi arastırabilirsiniz yorumlar gercekten cok olumlu
Bu tarifte hoşuma gitti teşekkür ederim.:KK52:

X