- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.641
Away from Her
Away from Her (2006) - IMDb
Alzheimer hastası bir kadın, onu çok seven bir koca baş kahramanlarımız. Sonra hasta, bir kliniğe yatırılır ve olaylar gelişir. Not Defteri'ni hatırlatmıştır izleyen herkese. Öyle bir şey işte. Adamın oyunculuğu çok etkiledi beni. Oysa ki kadın ödüller almış filmdeki rolü ile. Daha önce de benzer filmler izlediğim için bir orijinalliği yoktu. İzlenir yine de. Güzel film.
LelleBelle
LelleBelle (TV 2010) - IMDb
Dünyanın en kötü filmleri listesinde üst sıralara alınabilir bu. Çok kötü, çok salakça, anlamsız. Bomboş, bomb*k bir film.
İzleyende kabahat. :s
Dönersen Islık Çal
IMDb - Donersen Islik Cal (1993)
Film konusunda firfor ile aynı düşünce içindeyim. Samimiyetsiz geliyor bazı söylemler. Belki de artık 2011de olup da aynı lafları bin kez duyduğumuz için izleyince bir etkisi olmuyordur bilmiyorum. Bir de konuşma dilinde biz 'yor' ekini yutarız cümlelerimizde ama bu filmde yutmamışlar komik olmuş.Yine de güzel bi yapım. Atmosferi hoş. Fikren Kuşkan'ı travesti olarak görmek ilginçti. Çok güzel yüzlü bi adam.
firfor İncir Reçeli yorumuna da sonuna dek katılıyorum.Eki Görüntüle 261059 Ne kötü filmdir o öyle! Ama aşk tesadüfleri sever daha da beter.
Tryamor : 17
incir reçeli konusunda birinin bana katıldığına çok sevindim. bi ara kıllandım yahu ben mi aşktan anlamıyorum diye :)
aşk tesadüfleri sever'e elimi sürmem o zaman. ama mehmet günsür'ü yerim, o ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?