- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.661
Another Year
Another Year (2010) - IMDb
Türkçeye ömrümüzden bir sene olarak çevrilmiş. Film de bir çiftin dört mevsim şeklinde ömründen bir seneyi anlatıyor. Mutlu, yaşlı bir çiftin hayatlarına konuk olurken çevrelerindeki insanların hüznüne, yalnızlığına, mutluluğuna, doğumlarına, ölümlerine de tanık oluyoruz. Hayata dair ne varsa bu filmin içinde. Özellikle filmdeki Mary'nin yalnızlığı çok iç burkuyor, hatta benim için film Mary'nin ekseninde döndü diyebilirim. Kadının oyunculuğu da müthişti.
firfor: 10
yazmadan duramadım.
Mary öylesine yalnız ki,öylesine hüzünlü.
O suratındaki yarı şaşkın,yarı acılı ifade içimde gerçekten yer etmiş.
Bir Zamanlar Anadolu'da
Bir zamanlar Anadolu'da (2011) - IMDb
İzlediğim ilk Nuri Bilge Ceylan filmi.
Görsellik enfes. Bakmaya doyum olmuyor ordan oraya savrulan otalara, yağmurun çiselemesine, karakterlerin yakın plan çekim suratlarındaki mimiklere, duruşlarına, güneşin batışına, geçip gittikleri yollara...
Unutulmaz cinsten sahneleri vardı benim için. Öyle anlar var ki dalıp gittim.
Çok güzeldii çoookkkk çççooookkkkkk.(((((
Tryamor : 19
Bir Zamanlar Anadolu'da
Bir zamanlar Anadolu'da (2011) - IMDb
İzlediğim ilk Nuri Bilge Ceylan filmi.
Görsellik enfes. Bakmaya doyum olmuyor ordan oraya savrulan otalara, yağmurun çiselemesine, karakterlerin yakın plan çekim suratlarındaki mimiklere, duruşlarına, güneşin batışına, geçip gittikleri yollara...
Unutulmaz cinsten sahneleri vardı benim için. Öyle anlar var ki dalıp gittim.
Çok güzeldii çoookkkk çççooookkkkkk.(((((
Tryamor : 19
The Boat That Rocked
IMDb - The Boat That Rocked (2009)
1966 yılında yerel radyolar günde 1 saat rock yayını yaparken hükümete rağmen denizin ortasında bir gemide 24 saat rock müzik yayını yapan korsan bir radyonun öyküsünü anlatıyor. gemideki her telden karakterde dj'ler, rock n roll aşkı ve tabi ki müzikler harikaydı. eğer benim kadar duygusalsanız filmin sonunda ağlayabilirsiniz bile.
firfor:16
favori filmlerimden kendileri.
bayıla bayıla izlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?