- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.621
selam kızlar,
malesef çok fazla film izleyemiyorum bu aralar, çok özeniyorum size. inşallah ben de o kafaya dönerim bigün :)
Rango
Johnny Depp'in hatrına izlediğim bir animasyon. zaten animasyonlardan çok keyif aldığım için severek izledim.
Dönersen Islık Çal
92 yapımı bir film. Bir barda barmen olarak çalışan bir cüceyle, fahişelik yapan bir travestinin hüzünlü öyküsünü konu alıyor. Dönemine göre güzel bir film ama yapmacık bulduğum bazı diyaloglar oldu. Yine de ilginç, güzel bir yapım.
firfor :2
Dönersen ıslık çal çok ilgimi çekti. İndirmeye başladım.
Bu arada firfor bana itazura na kiss'i tavsiye etmiştin film önerisi istediğim zaman. İzledim ve bayıldım. :) Sayende anime dizilerini çok sever oldum yani. Çok teşekkür ederim sana bu yüzden.
Ay canım benim çok sevindim beğendiğine. Zaten çok kanım kaynıo benim sana, beğenilerimiz de benzer bu yüzdenBaşka ne tavsiye ettim hatırlamıorum ama lovely complex de çok iyidir, itazura na kiss'ten daha iyi bence.
Dönersen Islık Çal'ı da beğenirsin inşallah. Sorumlu hissettim şimdi kendimi :) Daha iyi şartlarda çekilseydi daha çok seveceğim bir film olurdu. Eksik bi şeyler var gibi hissettim biraz. Ama güzel film yani, bi sinemaseverin izlemesi gerekli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?