- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.581
bu kadar olur yani hemen yorumdan önce izlediysen resmen aynı anda izlemişiz
yormlarına birebir katılıyorum. bencede neredeyse berbat bir filmdi. boşuna gözlerinizi yormamanızı tavsiye edenlerdenim
Revolucion : 1
DeUsynlige (Bulanık Sular)
http://www.imdb.com/title/tt0948544/
Kurgu güzel, senaryo güzel, müzikler güzel, oyunculuk - özellikle de oğlunu kaybetmiş anneyi canlandıran oyuncu- güzel ama ne zamandır "Sam gang yi" ve "Kisses" dışında çok güzel diyebileceğim bir film izleyememiş olmak canımı sıkmaya başladı.
Hiçbir şey yazasım gelmiyor şimdi bu filmle ilgili. Yukarıda güzel diye saydıklarımın hatrına izlediğim için memnun sayılırım. Pffff...((
Tryamor : 4
öneceki yorumlarından birinde sam gang yi ilgimi çekmiş ve indirmiştima ama öyle çok izlenecek filmim var ki. hatta kisses de listemdeydi ama henüz indirmedim. artık bu yorumun üstüne izlerim sam gang yi'yi
Herkesin seveceği bir tarz değil gibi, ben de zaten herkese göre olmayan acayip filmleri seçip çıkarıyorum bazen aradan.Umarım izlerken harcadığın vakte değer. :97:
1 EYLÜL - 30 EYLÜL 2011
1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................ 10
3.orchidea ............................... 4
4.prensesin.uykusuyum ..............
5.guvastanema ........................
6.atlantis ................................
7.Tryamor ............................... 4
8.Revolucion ............................1
9.PrensesPeri ........................... 2
10.Asmin ................................. 2
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor ..................................
13.eylül.yn...............................
14.alewuska.............................
15.ThirtyFour............................
16.theuglygoddess..................... 1
17.aswang................................ 5
18.pinaran................................ 7
19. elmayrahh.............................. 1
20.electra_................................ 7
Wer früher stirbt, ist länger tot (2006)
Grave Decisions (2006) - IMDb
Tim Seyfi çok tatlı, her Alman filminde bir yerlerden çıkıyor ve yüzüme kocaman bir tebessüm geliyor.. çok komik, yetenekli, tatlı.
küçük bir çocuğun başından geçenler, hayal dünyası, onun gözünden dünyayı izliyoruz.
her şey büyük kardeşinin ona annesinin onun yüzünden öldüğünü söylemesi ile başlıyor.. bol enerjili bir film. gözünüzü kırpmadan izleyeceksiniz.
konuştukları dilin tek kelimesini anlamadığım için Bavyera'nın bir köyünde geçtiğini düşünüyorum..
ama köy deyince şimdi bizim kokan, yolsuz, çamurlu köylerden değil, oralarda köyler şehirlerden daha gelişmiş mübarek.. manzaralar harikaydı
film bitince eşimle bir an kalk gidelim Almanya'ya moduna girdik.. Bavyera bile olsa cillop gibi, doğa düzenin uyumun yüksek standartların içinden fışkırmış adeta...
pinaran: 12
çok ilgimi çekti,izlenecek filmler arşivime koymak için indimeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?