- Konu Sahibi TracyFlick
-
güney kore dedin mi akan sular duruyor, akşam indirdim eve gidip izlemek için sabırsızlanıyorum..
bu film beni de cezbetti. Eve gidince indireyim bakalım.
Yok canım okudum yorumunu.
Zaten sen yazdığın için gördüm yönetmenin ilk filmi olduğunu.
Ama normalde aklımda bir film varsa izlemeden hakkında hiçbir şey okumam.
ben de kesinlikle çok başarılı buldum filmi, ilk başta biraz klostrofobik bir film olduğunu, sıkıcı olabileceğini düşünmüştüm ama beklediğimden çok farklı çıktı. kesinlikle tavsite ederim ben de.
canım istersen özelden ülkenin adını verebilirim. bu konunun yakınları farklı versiyonlarla Zindan adası isimli film ve Veronika Ölmek İstiyor adlı kitaplarda da işlenmişti.bazı belgelere ulaşabilmek için bir uzman psikolog yada eğitim görevlisinden yardım almaı öneririm yanlıztahmin edebileceğin gibi böyle bir olayı saklıyorlar.fakat bahsettiğim branşlar araştırma adı altında çok rahat ulaşabliyorlar bu belgelere.
Ben yazından kendin araştırıp öğrenmişsin diye anlamıştım :78: Buarada avatarlarını takip etmek çok eğlenceli...
A Very Long Engagement:azim,umut ve inanmanın gücü adına çok hoş,gizemini alttan alta her daim koruyan bir film. tipik fransız sineması izleriyle bezenmiş olması benim için ayrı bir lezzetti. ayırca oyunculuklar çok yerinde ve dozundaydı. hiçbir abartma ya da sahte kalacak kadar duygusuzluk hissetmedim. her şey tam da tadında:)
Orchidea:15
A Very Long Engagement:azim,umut ve inanmanın gücü adına çok hoş,gizemini alttan alta her daim koruyan bir film. tipik fransız sineması izleriyle bezenmiş olması benim için ayrı bir lezzetti. ayırca oyunculuklar çok yerinde ve dozundaydı. hiçbir abartma ya da sahte kalacak kadar duygusuzluk hissetmedim. her şey tam da tadında:)
Orchidea:15
Revolucion önceki mesajında deneyde ölümler olduğunu yazmışsın ya, başka bir deneyle karıştırma ihtimalin var mı? Benim araştırdığım deneyde sadece psikolojik zarar söz konusu: Stanford hapishane deneyi - Vikipedi
nasıl özeniyorum size anlatamam(( bütün gün film izleyebiliyosunuz:'(
nasıl özeniyorum size anlatamam(( bütün gün film izleyebiliyosunuz:'(
Angel-A:çok tatlı bir film.fantastik romantik denilebilir ama çok severek izledim. hatta sonunda ağladım bile(psikolojim mi bozuldu ne:S)
Orchidea:12
Prensesin.uykusuyum Broken Flowers ı dün gece gördüm, ismi ilgimi çekti, yazdıklarını okuyunca kesin bu filmi izlemeliyim dedim :)) Bugün ya da yarın izleyeceğim.
Buarada yeni avatarın çok güzel, kişisel iletinle uyumlu... Eskiden kişisel iletine bakınca içim açılıyordu, yaşama sevinciyle doluyordum; ardından avatarına bakınca deprasyona giriş yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?