- Konu Sahibi TracyFlick
-
bu cümleden benim anladığım şudur, ben filmimi izlerim, burası artık pek umrumda değil.. öyleyse bu cümleyi buraya yazmanın da pek anlamı olmamalı. herkesin kendince sebepleri var, değil film izlemek yaşamak için bile vaktim yok ama ben yazdıklarınıza bir göz gezdirip dikkatimi çeken birşey olduğunda not etmeye devam ediyorum.. yaşamaya başladığımda da paylaşmaya devam edicem. eminim diğer arkadaşlar için de bu böyledir.
guvastanema yanlış anlamanı istemem.
Sanki kimse bakmıyor da kendi kendime yazıyormuşum gibi oluyordu. Öyle olunca sevmiyorum hiç ama takip ediliyormuş. Sinema günlerinde de oluyor ya sonlara doğru az ilgi vs. Bu topikte de artık kimseyi göremeyince üzüldüm doğrusu. Dedim ben de yazmiim o zaman hiç kimse gelmiyor ne de olsa. Ama sandığım gibi değilmiş. Çok yararlı bir başlık, çok sevdiğim bir konu. Asla umursamıyorum gibi bir durum söz konusu değil. Umarım bu kez doğru ifade edebilmişimdir kendimi.
evet canım doğru ifade edebildin:)) ama yerinde olsam yine de yazardım. ben burayı gerçekten içselleştirdim, herkesle paylaşıyormuş gibi değil gerçekten günlük tutuyormuş gibi hissederek yazıyordum, öncelikle kendim için, sonra hepimiz için.
keyifli ve gerçekten yararlı paylaşımların azalması üzücü ama dönem dönem bunların yaşanması da) çok normal, sonuçta sürekliliği olacak bir ortam oluşturduğumuza inandığımdan mutluyum:) haftaya umarım aranıza dönebilirim.
Saibogujiman Kwenchana Im Soo Jung'u hiç sevmiyorum. Sevmediğim birini izlemek de hiç zevk vermiyor bana, ama Bi Rain'i neden bu kadar çok seviyorlar diye merak edip görmek istediğim için merakımı uyandırdı. Bi Rain olmasa izlemezdim sanırım.
Park Il Soon'un insanların istemediği birtakım özelliklerini çalması çok komikti. Ve tüm delilerin de buna inanması tabi. Akıl hastanesinin ortamı insana huzur ve neşe veriyordu bence. Çok hoştu. Öpüşme sahnesi olağanüstüydü özellikle. Filme harika diyemem ama çok güzel detaylarla bezenmişti. Başka bir kadın oyuncu olsa onu da severdim herhalde ama Im Soo Jung olmamış. Oyuncuyu sevmediysem böyle buruk bir tat bırakır bende hep filmler. Bi Rain'e aşık oldum, onun için izlediğime değdi. Harika bir oyunculuk sergilemiş.Park Il Soon'un kafasına geçirdiği maske tarzı şeyin altında yatan gerekçesi çok üzücüydü bu arada. ( Hiç unutamayacağım. Ve tabi Bi Rain'in söylediği müthiş şarkıyı, o sahneyi de hep hatırlayacağım. =)))
Tryamor : 13
bu başlık ne güzelmiş.. adam gibi incelememiştim şimdiye kadar.. ben de katılıyım mi aranızaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?