- Konu Sahibi TracyFlick
-
Mulholland Dr:David Lynch yine karşımızda.bu filmini özellikle hep erteledim,güzel bir zamanlaması olsun istedim ama ilk izlemeye başladıktan 1 saat sonra yarım bırakmak zorunda kaldım. tekrar 2 gün sonra(yani dün gece) başa alıp izledim. Gerçek ve gerçeküstü,bilinçaltı oyunlar,sembolik roller hepsi filmde bol bol mevcut. Ancak bunları filmde bulup yakalamak oldukça dikkat istiyor. o yüzden tekrar başa alıp,daha detaylı incelemeyi düşünüyorum. Freud yaşasaydı da yorumlasaydı bu filmi diye az düşünmedim:)
bu arada filmi izleyen biriyle üzerine konuşmak için can atıyorum ama çevremde hiç izleyen birini görmedim. var mı izleyen kızlar??
Orchidea:11
Evet artık çok boş kaldı. Ben film izlemeye devam ediyorum ama yazmıyorum buraya artık.
bu cümleden benim anladığım şudur, ben filmimi izlerim, burası artık pek umrumda değil.. öyleyse bu cümleyi buraya yazmanın da pek anlamı olmamalı. herkesin kendince sebepleri var, değil film izlemek yaşamak için bile vaktim yok ama ben yazdıklarınıza bir göz gezdirip dikkatimi çeken birşey olduğunda not etmeye devam ediyorum.. yaşamaya başladığımda da paylaşmaya devam edicem. eminim diğer arkadaşlar için de bu böyledir.
katılıyorum canım bende bu aralar hiç bir şeye el süremeyenlerdenim.bi taraftan astalıklar bi taraftan elime bi kitap aldım almaz olaydım ne bitti ne yetti. birde ufaklık olunca evde ahhh ahhh şöyle ayaklarımı uzatıp film izlemeyi özledim. bu aralar sadece bakıp bakıp ilgimi çekenleri not etmekle yetiniyorum
guvastanema
bu cümleden benim anladığım şudur, ben filmimi izlerim, burası artık pek umrumda değil.. öyleyse bu cümleyi buraya yazmanın da pek anlamı olmamalı. herkesin kendince sebepleri var, değil film izlemek yaşamak için bile vaktim yok ama ben yazdıklarınıza bir göz gezdirip dikkatimi çeken birşey olduğunda not etmeye devam ediyorum.. yaşamaya başladığımda da paylaşmaya devam edicem. eminim diğer arkadaşlar için de bu böyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?