- Konu Sahibi TracyFlick
-
hoşgeldin öyleyse aramızaseni de listemize katalım..
hoşbuldum guvastanema :) sevinirim valla listenize olmaktan ama ben sizin hızınıza yetişemem çok yoğun ders çalışıyorum haftada anca 2-3 film izleyebiliyorum :) ama olsun diyorsanız hemen geleyim :)
tabi ki ekliycem, herkes kendi temposuna göre izlemeye çalışıyo, burda yarış yapmıyoruz ama bi şekilde birbirimizi kampıçaladığımız doğru:) işsizlikten depresyona girmemek için kendimi filmlere verdim, işe başladığımda ben de bu tempoda devam edemeyebilirim o yüzden tadını çıkarıyorum bugünlerimin.
güzel güzel yazılmışı varken kolaycılığa kaçtım:) Müzikler öyle derinden geliyor ki gözlerimi kapatıp transa geçtim birkaç kez. Her izlediğimde farklı yerlerde transa geçersem filmi tamamlarımKlasik belgesel anlayışının dışında video art tadında fakat bir söylemi olan harika bir belgesel. yine bir teşekkür beni sigur ros ile tanıştırdığın için. 'ben sıradan bir insanım. aptal olmayı da seviyorum' hayran oldum.
guvastanema 9
Je vais bien, ne t'en fais pas Ne zaman kendime gelirim bilmiyorum. Hala ağlıyorum. :'( Hiçbir şey yazamıcam şu anda. Çok klişe ama herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği harika bir film olmuş. İnsanın içine işliyor. Kalakaldım ben. Eski sevdiğimden ayrıldığımda acısıyla başa çıkabilmek için kendime yaptıklarımı hatırlattı.( Soundtrack müthiş ayrıca. ((
Bu arada film kesinlikle aşk filmi falan değil. Çok başka unsurlar var ama bana hatırlattığı şeyler bambaşka oldu. Herkes farklı hisseder sonuçta.
Tryamor : 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?