- Konu Sahibi TracyFlick
-
öyle bi yazmışın ki bunu da izliycemm:26:
bak bunlara gülüyorum mesela:)))
nasıl anlamadım cidden ?
Häxan
1922 İsveç/ Danimarka yapımı sessiz film. Film her ne kadar korku filmi kabul edilse de cadılık, cadılığın kökeni, ortaçağın karanlık ve hastalıklı zihniyeti, din kurumlarının yetklerini istismar edişini ve günümüzdeki ( çekildiği dönemdeki) parallellikleri ile enfes bir belgesel.
Secret Window : Ahhhh JohnnyyyyOna lafım yok. Bu herif için izlenir de benim kara bahtım kör talihim nasıl seçimler yaptırıyor ki ben hep aynı tarz hikayeden oluşan filmleri izleyip duruyorum son 2 haftadır. :84::84::84: Offff bu da, black swan ve abre los ojos da aynıydı işte. 2 haftada 3 aynı film.
Film için yorum yaparsam spoiler olacak. Susuyorum. Zaten Johnny severler çoktan izlemiştir. Birkaç sene böylesi baş karaktere sahip filmlerle muhattap olmak istemiyorum. Yeter! :84::84: Gerçi son cümlem de diğer iki filmi izlemeyenler için spoiler oldu. :s
Tryamor : 9
Heima
Sigur Ros'un 2006 da gerçekleştirdiği dünya turnesinin ardından kendi ülkeleri İzlanda'ya dönüp açık alanlarda verdiği ücretsiz konserler dizisini anlatan bir belgesel. Hem Sigur Ros'un tarifi imkansız müziği ile tanışmak hem de İzlanda'nın eşsiz güzelliklerini görmek için izlenmesi elzemdir. Müzik esrime haline sürüklüyor insanı, görüntülerle birleşince ruhun en derinlerine işliyor. En azından fragmanını izlemenizi öneririm, fragmandaki parça ve İzlanda kareleri sizi mutlaka çekecektir kendine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?