- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 158
- Konu Sahibi TracyFlick
-
bravo atlantis , bir film önerdin hepimize izlettin
Tryamor iyi bir sinema izleyicisin ,bizim sinema günlerine katılmayı düşünmezmisin ? ilk haftadayız atlantisin haftası ve noi albinoi izlendi.
hatta bence burda ki bütün arkadaşların katılması çok çok güzel olurdu.
Atlantis'e teşekkür etmeliyim unutmuşum. Gerçekten çok etkileyici bir filmle buluşturmuş oldu bizi.
Sana da teşekkür ederim prensesin uykusuyum. İyi bir sinema izleyicisinden 'iyi bir sinema izleyicisisin' cümlesini duymak güzel bir şey.Sinema günlerine baktım ama nedense katılmayı düşünemiyorum. Bir de zaten son haftaya kalınca ilgi de azalıyormuş. :s
Coffee and Cigarettes
Kısa kısa bölümlerden oluşan, bir kafede kahve ve sigara eşliğinde sohbetlerden ibaret film. Diyaloglar çok daha iyi olabilirdi, güzel bölümleri vardı fakat kimi zaman sıktığı yerlerde.
Atlantis: 4
House of Sand and Fog : "Filmde ağır bir dram var , genelde bu tarz konularda izleyen bir tarafın kazanmasını haklı çıkmasını ister ona üzülür. Bu filmde kim kazansın kim kaybetsin bilemiyorsunuz . İkiside farklı bir çaresizlikte . Gerçekten etkileyici ve başarılı bir film"
prensesin uykusuyum arkadaşımın bu yorumunu okuyunca izlenecek filmler listeme almıştım ve izledim. Dediği kadar varmış gerçekten etkileyici. Başroldeki Ben Kingsley
çok başarılı. Bu film beni ağlattı.
katrem: 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?