- Konu Sahibi TracyFlick
-
film benide çok güldürmemiş ama sıkmamıştıda ,dediğin gibi çerezlik .
bende beni güldürecek film çoğu zaman bulamıyorum ,çok sevmiyorum da sanırım , bir tespitim var ki eğer eğlenceli insanlarla ve kalabalık bir grupla izleniyorsa komedi filmleri tad veriyor :) ben böyle bir arkadaş grubuyla "gora"yı gün içinde en az 2 3 defa izlediğimi bilirim :))))
festival programına bakıyorum, seçmekte çok zorlanıyorum:)) Daha baştayım Sıfır, Yasadışı, Son Sirk, Bibliyotek Pascal, Udaan.. diye gidiyo böyle:)) Blue Valentine konusu itibariyle ruh halime iyi gelmeyebilirama bu yüzden de merak ettim.
benim zaman konusunda bir problemim yok, şu ara pek işim yok olanlar da bana bağlı, rahatım o konuda.
film gerçekten çok sade ve dediğin gibi hiç duygu sömürüsü yok. bitiminde etrafıma farklı bir gözle baktım. Şimdi ne zaman ihtiyacım olmadan bi ayakkabı almaya yeltensem aklıma bu film geliyor elimi geri çekiyorum , etkisi ne kadar sürer bilemiyorum ama umarım uzun süre devam eder...
bende gelebilmeyi çok isterdim ama maalesef istanbula uzağım eğer buluşup tanışırsanız resim bekleriz
O zaman gelmek isteyenleri belirleyelim, bir gün kararlaştırıp hem tanışalım hem de bahaneyle ( hangisini bahane oldu bilemedim) film izleyelim ne dersiniz?
Benim ilk bakışta ilgimi çeken filmler şunlardı; 127,My Brothers, Cold Weather ( bu film özellikle) . İncelemediğim filmler de var tabi, bunlar dışında da bir film seçebiliriz benim için sorun değil:)
Prensesiimm atla uçağa gelİstediğin foto olsun, ben sana atarım fotoları, buraya eklemek istemem de=))
Bunlar sayılır mı bilemiyorum ama 4 tane çok güzel kısa film izledim. :)
J'attendrai le suivant..., The Cat With Hands, Meat Love ve Byt (The Flat).
Anlatılmaz izlenir...çok güzellerdi.
beni evinde misafir edeceksen neden olmasın gelirim atlantisimmm
tamam fotoları alırım ben her şekilde . hiç konuşamıyoruz ne zamandır özledim seni
Byt (The Flat ) dışında diğerlerini bende izledim ,kısa filmlerle epey ilgiliyim hatta paylaşım yaptığımız bir topicte var forumda.
Byt (The Flat ) dışında diğerlerini bende izledim ,kısa filmlerle epey ilgiliyim hatta paylaşım yaptığımız bir topicte var forumda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sinem...ema-gunleri-organizasyonu-5.html#post16729026
Kızlar şöyle bir organizasyon düzenliyorduk, yeniden başlayacağız, belki katılmak istersiniz. Konunun başında, ilk mesajda nasıl düzenlendiğini yazmıştım ordan okuyabilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?