- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi TracyFlick
-
evet güney kore sinemasını bende çok seviyorum. ama bu film bana hitap etmedi. Eğer izlemediysen "Welcome to Dongmakgol" filmini öneririm çok yalın ,duygusal, yer yer kahkalar attıran bir en sevdiğim güney kore yapımlarından :)
Sånger från andra våningen
İzlediğim hiçbir filmle kıyaslayamacağım bir olay örgüsüne - ki olay örgüsü yok, taslak diyelim- sahip ( iyi mi kötü mü bilemiyorum, ancak izleyicinin takdirine bağlı) 2000 İsveç/Norveç/ Danimarka ortak yapımı, abdürd film. Beni çok fazla etkilemedi, kasvetli, karanlık atmosferine ve sıradışı karakterlerine rağmen. farklı birşeyler izlemek isteyenlerin ise ilgisini çekebilir.
Atlantis: 25
Bu filmi izleyeceğim kesinlikle. Sıradışı karakterler lafı geçince çok merak ettim. Imdb notu da 7.4 müş.
İzlemem için sebep çok. :121:
bende nihayet fırsat buldum ve New Yorkta Beş Minareyi izledim.
izlemeyenler için fazla yorumda bulunmuycam. sadece şunu söylemeden geçemeyeceğim ki Türk filmi olarak bakılırsa süper ötesi çok can alıcı sahneler var.genel anlamdaysa ehh işte çok korumacı geldi bana konu olarak. ama son dönem Trük filmleri arında Ejder kapanını asla değişmem çok az bir bütçe ama çok daha hoş bir senaryo. ayrıca Mahsun Kırmızıgül'den doğunun insanı olarak son sahnede çok daha hoş bir ağıt beklerdim adeta tekdüzeleşmiş.filmin müzikleri genel anlamda çok iyi ama fkat son sahne adeta bitsinde kurtulayım gibi olmuş.
puanım 10/6
Türk yapımı olarak bakarsak 10/8
revolation: 12
this is england
80'lerin modası abartılmadan rahat bir biçimde yansıtılmış . Gerek oyuncular gerek mekanlar çok başarılı. Kötü olmasını beklediğimiz insanların aslında nasıl bir girdaba bulaştıklarını gözler önüne seriyor. Herkesin hayatı kötü ve herkes aslında inanmadığı bir şey uğruna mücadele ediyor. Milliyetçilik ve ırkçılık gibi kavramlarını yeniden sorgulatıyor ,müzikleride şahane!
prensesin uykusuyum : 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?