• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
izledim akannehir
harika olağanüstü mükemmel muhteşem bayıldım
şimdi uyucam yarın erken kalkçam çünkü
ayrıntılı yorumum daha sonra

ayy çok sevindim cano sevdiğine..iyi bari bi ben ölüp bitmiyorum artık filme..kime sorsam yok bilmiyorum izlemedim derdi..kaydirigubbakcemile3 şimdi çoğaldık:lepi:
inşallah diğer arkadaşlarda beğenirler..

kızlar bu arada dedim ya geçen gece ORPHAN ı izledim diye..
filmi izlerken gerildim ama bir yandanda sonu için durmadan senaryo üretiyorum..
benim ürettiklerimin hiçbiri çıkmadı..o kadar gerilim filmi izlmeiş insanım...
artık bir roman yada film izlediğimde sonunu tahmin ediyorum gerçi bu hoş değil,sonunda ne kitaptan ne filmden istediğim lezzeti alamıyorum ama bunda şok oldum..daha önce izleseydim my sister keeper yerine %100 bu olurdu...

kızlar bu arada dedim ya geçen gece ORPHAN ı izledim diye..
filmi izlerken gerildim ama bir yandanda sonu için durmadan senaryo üretiyorum..
benim ürettiklerimin hiçbiri çıkmadı..o kadar gerilim filmi izlmeiş insanım...
artık bir roman yada film izlediğimde sonunu tahmin ediyorum gerçi bu hoş değil,sonunda ne kitaptan ne filmden istediğim lezzeti alamıyorum ama bunda şok oldum..daha önce izleseydim my sister keeper yerine %100 bu olurdu...

ben de indireli çok oldu o filmi ama bi türlü izleyemedim araya başka filmler girdi
en kısa zamanda izlicem inşallah

kızlar filmi ayarlayıp yatmıştım ama virus programı torenti durdurmuş film gelmemiş bu gece tekrar denicem. iner inmezde seyrederim. çok yoğunum şu aralar bu gece 10 da anca evde olurum. oğluşu bile göremiyorum. biraz geriden takip edicem sizi kusura bakmayın...

the life of david gale
Malice, prensesfb 2 14.29%
tristan and isolde
Asmin, Charm, Satrapi, TheShe 4 28.57%
my sisters keeper
sahrud72 1 7.14%
abyss
aLLeGRia, burcudeniz, liv85, magiclowe, mayalihamur, prensesin.uykusuyum, Sumak

ben geldimmm filmi izledim az önce sıcak sıcak yorumumu yapayım. Öncelikle filmi çok sevdim, James Cameron büyük projelerin adamı, işininde hakkını veriyor. Heleki çekildiği yıla göre değerlendirirsek ortalamanın çok çok üstünde. beni çok heyecanlandırdı film, gerildim ,güldüm ... ohcanimadegsin teşekkür ediyorum belki yılından dolayı bu filme önyargı yapıp izlemeyebilirdim sayende iyi vakit geçirmiş oldum :)
bu arada kızlar tucede bir süre aramızda yok malesef Hic_Keste uzun süredir kulübe uğramıyor.

ben geldimmm filmi izledim az önce sıcak sıcak yorumumu yapayım. Öncelikle filmi çok sevdim, James Cameron büyük projelerin adamı, işininde hakkını veriyor. Heleki çekildiği yıla göre değerlendirirsek ortalamanın çok çok üstünde. beni çok heyecanlandırdı film, gerildim ,güldüm ... ohcanimadegsin teşekkür ediyorum belki yılından dolayı bu filme önyargı yapıp izlemeyebilirdim sayende iyi vakit geçirmiş oldum :)
bu arada kızlar tucede bir süre aramızda yok malesef Hic_Keste uzun süredir kulübe uğramıyor.

canım sevdiğinize çok mutlu oldum inanın..
james cameron sıradan bir yönetmen değil..öyle sürekli film yapayım sürekli gündemde olayım derdinde olna biri değil..adam bi film yapıyor hakkını veriyor..o filmi sadece kariyer basamağı olarak kullanıyor...şöyle herkesler bi izlesinde ondan sonra yapacağım yorumumu ben uzun uzunkaydirigubbakcemile2

Back