• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
ben 4. kez izledim az önce abyss i..
şimdinin filmlerine bakınca belki basit kalan yönleri olabilir ama yine yılına göre çok başarılı buldum..
keyifle izledik eşimle..
yalnız indirdiğimin bazı sahneleri kesilmişti..
ben bildiğim için sorun değil ama ilk kez izleyen için aklında soru işareti kalabilir.....

yani çok çok önemli şeyler değil belki ama onun izleneceği kesinleşsin sonra..ben yanlış olanı indirmişim yaa..yazıyor zaten director cut diye hiç bakmamışım onaa

inşallah beğenirsiniz canlarım yaa...

kızlar bişey soracaım
my sister keeper izleyenler gerçekten duygusalmıydı yoksa benmi abarttım..anneliğin verdiği duygusallıkta üstüna tuz biber oldu başından sonuna kadar ağladım yaa

The life of david gale ve my sister keeper benim çok beğenrek izlediğim filmler. Hatta ikisini de koymak benim de aklımdan geçmişti :kedi: My sister keeper'da ben de çok ağladım canım ya, duygu çok güzel verilmişti, son yarım saat falan aralıksız ağladım sanırım ve uzun süre de etkisinden çıkamadım. Tam bir dramdı :hulya: The life of david gale ise müthiş şaşırtmıştı beni, kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden yerimseniben
Abyss den gerilim gibi bahsettiğiniz için Tristan and isoldeye kullandım oyumu, sürekli duyup izlemediğim filmlerden bu da.

200 müüü yuhhh...türkiyede varmı öyle hız..
ya elin adamları 2 dk da film indiriyor ya..biz yeri geliyor 3 dklık video için bile uzun süre bekliyoruz..adaletmi ya buu

Canım yeni ve popüler filmler ben de hep o hızla iniyor, 300le inen bile oluyor bazen zemuszemus

yavrum demek hiç yeni ve popüler film indirmiyomuşum ama çok mutlu oldum len sevinçten gözlerm dolucaktı neredeyse bundan sonra hep böyle filmler indiricem bağlantımın tadını çıkarayım yahu, hatta sırf hemen inmesinin mutluluğunu yaşamak için twilight indirip indirip silicem! yok o kadar da değil :1ninca:

ben de onu dene dicektim
en son hızlı inenler twilight ve 2012 :1ninca:
görüntü kaliteleri nasıl dersen bilmiyorum, indirdim duruyolar akannehir

hadi yaa 2012 yi öyle dandik izledik ki anlatamam bayaa oldu ama o zaman divx'i düşmemişti piyasaya sinema çekimi indirdik sesler süperdi ama görüntü biraz yamuktu :1ninca:

ya arkadaşlar bu abyss'in iki tane versiyonu varmış filmin asıl versiyonu director's cut olanı izlemek lazımmış, diğeri farklı bir sonla bitiyormuş yasaklandığı için 20 dakikası çıkarılmış hangisini izliycez şimdi

trıstıan ısoldeye verdım oyumu ... romantık ızleyesım var bu ara :)
ama abbys ı ındırıyorum suan, prensesım ellerıne saglık yapmısın yıne ;)

bencede special edition izleyin..asıl onda anlarsınız..anlatılmak istenenler çok farklı oluyor..siyasi svaşa yol açmasın diye kesilmiş 25 dk sı...

kızlar içlerinde izlmediklerinizi izleyin bence keyif alacaksınzı...

malice sen öyle hızlı iniyor dedikten sonra orphan'ı indirdim..ama bilgisayarın başında durmadım bir ara geldim baktım inmiş..dün gece 12 de onu zilmeye başladık eşimle..anaaaammm bi gerildim ki sormayın..ne olacak bu sonunda ne çıkacak nasıl bitecek dedim durdum..hakketen ilginçti yani

Back