ozaman unutmadan sorular gelsin anket sahibine :))
Sinemaya ilgin nasıl başladı?
Hangi tür filmleri tercih edersin?
Takip ettiğin yönetmen, oyuncu var mı?
En sevdiğin 3 film?
En nefret ettiğin 3 film?
sinema diyince aklına gelen kült bir sahne var mı?
Türk sinemasıyla aran nasıl, takip ettiğin bir yönetmen ve sevdiğin filmler var mı?
'Bu benim' dediğin bir karakter var mı?
'Bu karakteri ben oynamalıydım' dediğin oldu mu?
bir kısmını önceki ankette cevaplamıştım.Su anki ruhsal durumumla farklı cevaplar gelebilir:)
Sinemaya ilgin nasıl başladı? 11-12 yaşlarında türk filmlerine ve su bir ara karete filmleri meşhurdu onları izlerdim çoğu basit ve albenisi olmayan filmlerdi ama yine de izlerdim
Asıl seçici olduğum ve iyi yapıtları izlemeye başladığım dönem ünvteden sonra rusya da çalıştığım yıl. Yanlızlık ve fazla alternatifimin olmamasından dolayı kendimi film izlemeye verdim. İzledikçe farklılıklar daha çok gözüme çarpmaya başladı ve ilgimde arttı diyebilirim.
Hangi tür filmleri tercih edersin? Uzayda geçen filmlerin dışında her türü izleyebilirm.Komedi,dram,gerilim çok farketmez.Yeter ki uzayda geçmesin:)
En nefret ettiğin 3 film? Geçenlerde here afterı izledim çok kötüydü. Boşa zaman kaybı oldu benim için nefret ettim.
bide uzayda geçen filmelerden nefret ediyorum.:)
Takip ettiğin yönetmen, oyuncu var mı? Quentin Tarantino adam harika filmleri de harika,Emir Kusturica,Alfred Hitchcock,Woody Allen,David Fincher
oyuncular oldukça fazla kevin spacey, bruce wills, mel gibson, nicolas cage,tom hanks, angelina jolie,jennifer aniston,brad pitt,johnny depp,colin firth aslında çok var daha
En sevdiğin 3 film? buna yarın farklı cevap verebiilirim bugünkü cevabım
Benjamin Button, titanic,black swan,Slumdog Millionaire yine 4 oldu
sinema diyince aklına gelen kült bir sahne var mı? otomatik portakal geliyor aklıma
Türk sinemasıyla aran nasıl, takip ettiğin bir yönetmen ve sevdiğin filmler var mı? türk sinemasıyla aram su ara pek iyi değil yabancı sinemaya dadanmış durumdayım.
Gönül yarası, selvi boylum al yazmalım,Kabadayı,Eşkıya,bizim aile,Çöpçüler kralı
türk sinemasının en çok sevdiğim oyuncuları şener şen,türkan şoray ve kemal sunal
'Bu benim' dediğin bir karakter var mı? Şu an aklıma niyeyse Bridget Jones geldi:)
'Bu karakteri ben oynamalıydım' dediğin oldu mu? Angelina jolienin tüm filmlerinden onun yerine beni oynatmalılardı hakkımı yediler neyse
bide heroyu ben oynalımıydım