- Konu Sahibi ohcanimadeysin
my sisters keeper dışındaki 3ünü de indiriyorum onu izlemiştim çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey diim mi hayatımda izlediim en güzel filmlerden :1ninca: çok pis heycanlıyım izleyin de içimi dökeyim
senidemi etkiledi..ben ilk izlediğimde ilkokul 4-5 e gidiyordum ağzım açık kalmıştım büyülenmiştim resmen..acaip beynime kazındı..hep favorilerim arasında yer almıştır..
emin ol yapıcaksınız şekerim uyku kaçıran bi film değil çünkü uzun olduğuna bakma tanrım nolur bitmesin diyosun izlerken
KIZLAR FİLMİN MUTLAKA SPECIAL EDITION VERSİYONUNU BULUP İZLEYİN, DİĞER VERSİYONUNDA FİLMİN KOCA BİR 25 DAKİKALIK BÖLÜMÜNÜ -EN ÖNEMLİ BÖLÜMÜNÜ- ÇIKARMIŞLAR BAZI NEDENLERDEN ÖTÜRÜ, UYARAYIM DEDİM
not: torretn kulananlar için link The Abyss (1989) [Special Edition] ? the abyss ? isoHunt ? the BitTorrent & P2P search engine
evet öylemişş benim upload ettiğim uzun versiyonu ,bilginize
ona ne şüphe bebeğim şakkıdı izledin mi :1ninca:
yok malicem izleyemedim henüz. bu aralar biraz yoğunum ama yrn izlicem .beğenmişsin sen bebek :jeyyar: sevindim buna
ne ilkokulu bacım bu yaşımda büyülendim bennn :1shok: bi de senin kadarken izleseydim kendini pikaçu sanıp balkondan atlayan çocuğa benzerdim allah korusun :1ninca: sana söyleyecek söz bulamıyorum ohcanimadeysin.. bu filmi buraya koymasaydın kim bilir ne zaman izlerdim ya da izler miydim.. şimdi ise hayatımın filmleri arasında.. terminatör sıvı metali ilk izlediğimde hissettiğim şeylerden belki daha fazlasını hissettim.. zaten ikisinin de yönetmeni James Cameron'muş, insan değil insan! ay çok duygu doluyum herkes bişeyler yazsın sonra devam edicem anlatıcak o kadar çok şeyim var ki bu filme dair :1rolleyes: bu arada erkek arkadaşım da bu filmi sana kim tavsiye ettiyse benim adıma da teşekkür et dedi alkisalkisalkis yalnız şunu eklemek isterim special edition izlemeyenler belki bu kadar etkilenmeyebilir