• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
bişey diim mi hayatımda izlediim en güzel filmlerden :1ninca: çok pis heycanlıyım izleyin de içimi dökeyim

senidemi etkiledi..ben ilk izlediğimde ilkokul 4-5 e gidiyordum ağzım açık kalmıştım büyülenmiştim resmen..acaip beynime kazındı..hep favorilerim arasında yer almıştır..

senidemi etkiledi..ben ilk izlediğimde ilkokul 4-5 e gidiyordum ağzım açık kalmıştım büyülenmiştim resmen..acaip beynime kazındı..hep favorilerim arasında yer almıştır..

ne ilkokulu bacım bu yaşımda büyülendim bennn :1shok: bi de senin kadarken izleseydim kendini pikaçu sanıp balkondan atlayan çocuğa benzerdim allah korusun :1ninca: sana söyleyecek söz bulamıyorum ohcanimadeysin.. bu filmi buraya koymasaydın kim bilir ne zaman izlerdim ya da izler miydim.. şimdi ise hayatımın filmleri arasında.. terminatör sıvı metali ilk izlediğimde hissettiğim şeylerden belki daha fazlasını hissettim.. zaten ikisinin de yönetmeni James Cameron'muş, insan değil insan! ay çok duygu doluyum herkes bişeyler yazsın sonra devam edicem anlatıcak o kadar çok şeyim var ki bu filme dair :1rolleyes: bu arada erkek arkadaşım da bu filmi sana kim tavsiye ettiyse benim adıma da teşekkür et dedi alkisalkisalkis yalnız şunu eklemek isterim special edition izlemeyenler belki bu kadar etkilenmeyebilir

Mersi şekerim opuyorumnanaktan
Bu filminde gece muhabbetini yapamicaz eşimle
Film bittiğinde benim garibimin gözleri kıpkırmızı olur uykusuzluktan mirmirmirmir mirmirmirmir
Neyse gündüz size yazarım ertesi akşam da eşimle konuşuruz -tatlicadiarzu-

emin ol yapıcaksınız şekerim uyku kaçıran bi film değil çünkü uzun olduğuna bakma tanrım nolur bitmesin diyosun izlerken

Yok filmden değil eşim işi yüzünden geç geliyor
Yemek çay derken saat 22:00 oluyor
Filmi ben gençken izlemiştim ama
Herifim yorucu bi işte çalışıyor haliyle
Filmin bittiği saat eşimin pilinin bittiği saat kaydirigubbakcemile3

ne ilkokulu bacım bu yaşımda büyülendim bennn :1shok: bi de senin kadarken izleseydim kendini pikaçu sanıp balkondan atlayan çocuğa benzerdim allah korusun :1ninca: sana söyleyecek söz bulamıyorum ohcanimadeysin.. bu filmi buraya koymasaydın kim bilir ne zaman izlerdim ya da izler miydim.. şimdi ise hayatımın filmleri arasında.. terminatör sıvı metali ilk izlediğimde hissettiğim şeylerden belki daha fazlasını hissettim.. zaten ikisinin de yönetmeni James Cameron'muş, insan değil insan! ay çok duygu doluyum herkes bişeyler yazsın sonra devam edicem anlatıcak o kadar çok şeyim var ki bu filme dair :1rolleyes: bu arada erkek arkadaşım da bu filmi sana kim tavsiye ettiyse benim adıma da teşekkür et dedi alkisalkisalkis yalnız şunu eklemek isterim special edition izlemeyenler belki bu kadar etkilenmeyebilir

ne demek hayatım benteşekkür ederim..çok sevindim beğendiğinize...opuyorumnanaktan

Back