• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
valla abyss çok etkiledi beni..derinlere doğru yüzemememin nedeni ise ben denizin bu kadar derin ve kör karanlık olduğunu tahmin etmemştim...o gerçekle yüzleştim..ama james cameron hakkını vermiş,şimdi bile bu kadar güzel bilim kurgu çekilmiyor doğru düzgün..
zaten avatar ıda çok merak ediyorum..

harika filmlerrrrrrrrrrrrr.... kesinikle süperr...

3ünü izledim ve 3üde en listemde yer alıo...

Abyss izlemediğim tek film... onu seçicem bende..

kesinlikle izleyin derim diğer filmleride, Tristan and ısolde bende anketimde sunucaktım ama izlenmiş olma ihtimali yüksek geldi vazgeçmiştim, çok popüer bi aşk filmidir...çokta güzeldir..

ohcanımadeysin seçimine sağlıkk a.s.

Tristan and ısolde seyretmedim ben. aslında o tür filmleri sevmiyom aşk ve gurur boleyn kızı vs vs. kostümleri için seyrediyom diyebilirim. merak ettim ama şimdi indirip izlicem.
laptopumu eşim almış gitmiş sabah nöbete giderken :((( bu gece yok yarına indiririm artık. bilim kurguyu sanki tvde seyretmiş gibiyim ed harrisi hatırlıyom gibi ama??? yeni filmlerdenmi?
şimdi eşim aradı. film indiremiyodum takılıp duruyodu torent. meğer virüslüymüş eşim temizlemiş bide panda kurmuş yaşasınnnnnnnnn bide sabahtan beri kızıyodum almış gitmiş diye :))))

hımm açık ara farkla abyss seyredilecek galiba.

bende 4. ye keyifle zileyeceğim..abyss in yılını yazmamamışım 1989 yılında çekilmiş..tam 20 yıl olmuş..valla bravo diyorum ben 20 yıl önce böyle film çekebildilerse..şimdilerde yiyice saçmaladı bilim kurgular

Tristan and İsolde seyretmedim ben. aslında o tür filmleri sevmiyom aşk ve gurur boleyn kızı vs vs. kostümleri için seyrediyom diyebilirim. merak ettim ama şimdi indirip izlicem.
laptopumu eşim almış gitmiş sabah nöbete giderken :((( bu gece yok yarına indiririm artık. bilim kurguyu sanki tvde seyretmiş gibiyim ed harrisi hatırlıyom gibi ama??? yeni filmlerdenmi?
şimdi eşim aradı. film indiremiyodum takılıp duruyodu torent. meğer virüslüymüş eşim temizlemiş bide panda kurmuş yaşasınnnnnnnnn bide sabahtan beri kızıyodum almış gitmiş diye :))))

yok yeni değil çoook eski...eşin askermi mayalım...sabah nöbete gittiğine göre asker olabilir dedimde..

filmler süpeeerr
=))
ama ben 3ünü de izledim o yüzden abyss e oy veriyorum

ama kişisel tercihim life of david gale den yana inşallah o seçilir de izleriz tekrardan=)))

abyss önde gidiyor gibi arşivi inceledm ama yok bulamadım indirmeye başladım bende süper hızlı iniyor.eşimde dedi indir indir birlikte izleyelim ben bayılıyorum o filme diyor.zemuszemus.2 saate iner bu hızla..bugün izleyebilirim eşimde evde olduğu için.:kedi:tabi listeden ne çıkarsa çıksın bir daha izleyeceğim sizinle..:dance:

Filmlerin hepsini izledim, :kedi:
Bu yüzden oyumu en beğendiğim filmden yana yapıcam
Ama tabi karar verebilirsem kaydirigubbakcemile3
Çünkü hepsi çok güzel filmlerdi
Ben en iyisi biraz daha düşüniiim
Olmazsa oOoOo piti piti yaparım :icecream:

life of davis gale nin sonu süperdi ya
bide ortaki paris karakteri çok aşifte ve güzel hatundu nişanlımın gözlerini kapamıştım ara sıra:kedi:

He ya bende izlemiştim de
Filmin sonunda afallayıp kalmıştım :1shok: :1shok: :1shok:
Bence de anketten çıkmasa bile mutlaka izlenmesi gereken bi film

Back