Sindiremediğim şeyler var, ağlamak istiyorum artık.

Doğru nasip böyle rahatlıyorum, ama babam o anda ortaya çıkıp " Sen çalışma sonra nasip de ha? " Diyor ve her şey bitiyor

Üçüncü seneye kalip tip kazanan arkadaşlarım da vardı. Hatta bazen ben de ilk seneden tercih yapmayıp daha iyi yer kazansaydim diyorum. Kacinci senen olduğuna takılma. Önemli olan içine sinen hayalin olan yeri kazanman. İnan aynı psikolojileri yaşadım çok aşırı bunalıp ağladığım zamanlarda oldu. Ama pes etmemek en onemlisi. İnsanlara da en güzel cevabinin kazanmak olduğunu bil. Sen kimseyi takmadan çalış Allah zaten emeklerinin karşılığını verir. İnan kazandigimda okurken bile laf söyleyenler oldu kimseyi takma ya. Hayat senin hayatın

Doğru nasip böyle rahatlıyorum, ama babam o anda ortaya çıkıp " Sen çalışma sonra nasip de ha? " Diyor ve her şey bitiyor
Sen çalış sonra olmazsa nasiptir o iş. Önce elinden geleni yap sonra olmazsa nasip de. Ama çalışırsan karşılığını bir gün alırsın ben buna inanıyorum ondan otur ve iyice çalış

Sen çalış sonra olmazsa nasiptir o iş. Önce elinden geleni yap sonra olmazsa nasip de. Ama çalışırsan karşılığını bir gün alırsın ben buna inanıyorum ondan otur ve iyice çalış
İyice çalışacağım inşallah çok sağolun :)

Sorması ayıp kaç tane anne baban var? Bide ailen neden bu tür bi cümle kurmalarına izin veriyor?
İşte bizim akrabalar böyle, samimiyet adı altında patavatsızlık yapıyorlar.

Ben de onu sorcaktim insanin anne babasi bile zorla veremezken onlar kim oluyor da bunlari soyleyebiliyor.
Bende merak ediyorum onu :) Çok meraklıysan kendi kızını ver demek istiyorum ama işte diyemiyorsun. Cevap versem annem kızıyor, vermesem bir türlü. Sessiz kalmak zorundayım

Baskalarini memnun etmek icin yasarsan kimseyi memnun edemezsin, kendin de mutlu olmazsin. Kendini memnun et. Kimsenin de lafi bitmez. Kulaklarini tika ve hedefine odaklan. Herseyde de bir hayir vardir. Sen hayirlisini iste hep.

Bu arada Edison bile 100 kez denemis olmamis. 101.inci denemesinde olmus. Kolay pes etme.

Bende merak ediyorum onu :) Çok meraklıysan kendi kızını ver demek istiyorum ama işte diyemiyorsun. Cevap versem annem kızıyor, vermesem bir türlü. Sessiz kalmak zorundayım
Niye anen kiziyor ki bizim kizimiz diyemiyor mu neyse aileni cok takma sen kendine bak.

Ben bu insanları anlamıyorum üniversite okumak çok büyük bir şey sanki bak bir öğretmenim bana dedi ki kişilik 1dir kendine ekledi gün her güzel şey yanına bir sıfır koyar psifirlar ne kadar çok olursa olsun kişilik olmazsa anlamsızdır kimse seni almamış almasın çok mu önemli ayrıca düzgün kişilik herşeyden önemlidir o eski erkek arkadaşına da konuşma olabilir kazanamayabilrisin unutma hayat devam ediyor ölüm yok ya ucunda ben kac yaşındayım millet bana rvlen şunu yap şunu yapma diyor bana karisana sana ne deyopbgeciyorim kime ne sen kendi dun yana bak bu arada seni okul için alan hic almasin

Bu arada Edison bile 100 kez denemis olmamis. 101.inci denemesinde olmus. Kolay pes etme.
Ben pes etmem ki annem babam istemiyor bir daha denememi bu sefer bitsin istiyorlar onlar da hakli benimle birlikte onlar da stres yapiyor. kimse evladinin kotulugunu istemez tabi

Son düzenleme:
Keske bunu onun yuzune soyleyebilsem o kadar istiyorum ki! Ama okumakla kafayi bozdular galiba annesi bile benim hangi bolumu okumam gerektigi hakkinda fikir verir olmustu. Belki iyi niyet bilmiyorum ama.. Bir gun tartistik bana hic yazmiyorsun madem oyle niye dondun dedim bana demesin mi anlamiyorsun anlamayacaksin anlamanida beklemiyorum. Afedersiniz aptal miyim ben de anlamayacagim onu? Bir insana ancak bu kadar kibar gerizekali denebilirdi dedim ve sildim daha da yazmadim ona o zamandan beri.

Niye anen kiziyor ki bizim kizimiz diyemiyor mu neyse aileni cok takma sen kendine bak.
Onlara cevap verirsem ortam gerilir, sonra orada burada sunun kizi boyle terbiyesiz diye anne babama laf gelir diye kiziyor annem. Ama yani anlamiyorum takti kafaya her beni gordugunde senin gorucun hazir veririz seni diyor.

Canım önceliklee sen başkaları için değil kendin için okuyacaksın bırak kim ne derse desin...ayrıca iyi bi bölüm derken sırf iyi diye istemediğin bi bölümü de okuyacaksan hiç okuma derim ben zamanını harcamış olursun. Yaşın 19 illaki senin kendine ait hayallerin vardır ne olmak istediğinle hangi mesleği yapmak istediğinle alakalı. Senin neslin çok şanslı ve bunu iyi değerlendirmekte senin elinde aradığın her bilgi parmağının ucunda. Lütfen bu durumu iyi değerlendir kendi hayallerin için kendi geleceğin için...seni demoralize eden herkese kapa kulaklarını he de geç

Kulaklarimi kapatmayi nasil ogrenecegim.. Elbette hayallerim var ozellikle yazarlik yapmak, seminerler verecek duzeye gelmek gibi ama bu hayali dahi soyledigimde once iyi bir bolumu iyi bir unide okuyup iyi kazanip rahat yasaman lazim oguutlerini aliyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…