Keske insanlarin kendine guvenleri boyle birden gelse, yapabilirim biliyorum baslamaya korkuyorum ama baslarsam sonu gelir degil mi?Bence ünv okumak artık bir meziyet değil.Herkes ünv okuyo. Önemli olan iyi bir ünv de iyi bir bölüm okumak. Sen ilk önce kendine güven, derslerine asıl çok çalış. Yapabilirsin ama milletin dediklerine kulak asmayarak tabiki de
Gercekten calisacagim insallah sonucumuda sizlere soyleyecegim. Gunu kurtarmak icin degil hayatim icin calisacagim.ben 29 yaşında gittim üni. dereceyle bitirdim
en yakınlarım annem kardeşlerim arkamdan iddaya girmişler
ne zaman okulu bırakır pes eder diye ,
ama ben hepsini utandırdım , annem bu kadar çocugumun düğünü oldu ama ençok senın mezunıyetınde gururlandım
mutlu oldum diyor ,
sende hepsini utandır ne yap et o sınavı kazan
Keske insanlarin kendine guvenleri boyle birden gelse, yapabilirim biliyorum baslamaya korkuyorum ama baslarsam sonu gelir degil mi?
Gercekten calisacagim insallah sonucumuda sizlere soyleyecegim. Gunu kurtarmak icin degil hayatim icin calisacagim.
Cok tesekkur ederim hepinizesana güveniyoruz , sınaydan sonra hepimizi etiketle ve bize sonucu bildir ,
Tesekkur ederim :) Evet dogru dediniz parasini onlar odemiyor annem babam oduyor ama gelin gorun ki onlarda bana guvenmez durumdaCanım, bir kere ilk olarak şunu unutma, sorun sende değil, insanlarda. İnsanlar kötü, insanlar mutsuz. O yüzden bir başkasına bir kulp takalım, ezelim de, azıcık kendi mutsuzluğumuzu, huzursuzluğumuzu unutup rahatlayalım derdindeler. Bu kötü insanların kurbanlarından biri olma. Başın dik, çalışmaya devam.
Gerekiyorsa bir sene daha çalışıp, girersin o üniversiteye. Elinden geleni yaptığına inanıyorsan, kendinle gurur duy, boşboğazlı salakların saçmalıklarına da kulaklarını kapat. Senin kazanıp kazanamamandan onlara ne, eğitim masraflarını onlar mı ödüyorlar. Hayır, sadece dedikodudan zevk alıyorlar, çünkü kötüler. İnan 25'inden, 30'undan sonra bile üniversite okuyan o kadar çok insan var ki. Ben de onlardan biriyim. Sen daha miniciksin gözümde. Önünde kocaman zamanlar, parlak günler var. Sadece çalış, gerisini salla. Ne kadar çok çalışırsan, bu salak insanlardan da o kadar çabuk uzaklaşırsın. Başarılar diliyorum sana.
Basarilar dilerim. Tebrik ederim.F flower worldLoreth turuncu_girl @Elam26 Su_perisiiii Binmuhtesemgunes defne-28
H han_zade @poga C cermazkahvetonu byebyeblackbird @snapchatqueen Pamukannesi83 M Manolya999 sonanda sueno34 papyonkilikli S sezenc prensespinar Merhaba :) aylar sonra sizi sonucumdan haberdar etmek istedim. Bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümündeyim çok şükür. :) Kadınlar Klubü iyi ki var.
bak canim ben de ogretmenlik bölümü okuyorum herkes ataması az diyor. size ne yani derdi size mi düştü.bogazlayasim geliyor akrabaları size ne ya size ne? seni küçümsemeye çalışan kimseye sessiz kalma. hayat senin. istedigini yaparsın. çok biliyorslrsa kendileri hazırlanıp adam gibi bi bolum okusunlar anca atıp tutmayı bilirler sinsi yılanlar.Merhabalar. Bu benim ilk konum. Yakında 19 yaşıma gireceğim. İki senedir üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu süreç beni çok yıprattı. Bu dönemlerden geçmiş ablalarımdan yardım almak için buraya açıyorum konuyu. Sınavıma çok az kaldı ve gerçekten yoruldum. Sürekli geçen yıl mezuna kaldığımda insanların annemin babamın bana söyledikleri şeyler aklıma geliyor. O bakışları hiç aklımdan çıkmıyor. Akrabaların beni her gördükleri yerde "zaten tembel bu ***** ( soyadımızı söylüyorlar ) " Çok tembel olduğumu düşünmüyorum. Çabalıyorum gerçekten ve bu yıl kendi bölümümden 40-50 bin gibi bir hedefim var ve hedefime yakınım. Ama sürekli beni böyle ezmeleri imalı imalı laf sokmaları üzüyor. Eski sevgilim iyi bir bölüm okuyor şuan ve benimle her iletişime geçtiğinde egosundan yıkılıyor buralar. Sen ev hanımı ol falan diyor bana. En çok onun böyle yapması koyuyor. Beni insanların içinde rezil ettiği zamanlar bile oldu bu konu üzerinden. Bana " bi 10 bine girde sevgilim 10 binde diye hava atayım herkese" diyordu önceden. Çok bunaldım. Şehir dışında üniversite okursam aileme yük olacağım gibi hissediyorum. Sürekli kendimi sıkıyorum. Bu yaşta beni isteyen biri var annem sürekli reddediyor. Ama herkes duydu onun beni istediğini. O yüzden sürekli yakın akrabalarım " bu sene kazandın kazandın kazanmadın kocaya veririz." diyorlar. Canımı çok sıkıyor onların öyle şeyler demesi. Hele bir kadın var, kendi evladı iyi bir bölüm okuyor, geçen yıl ben sınavı kazanamadığımda benimle alay edercesine konuştu. Onun dediklerini unutamıyorum. Onlara inat yapmak istiyorum. Ama aklıma geldikçe moralim bozuluyor. İlerideki yaşamımın kötü olmasından korkuyorum. İyi bir bölüm okumazsan kimse seni almak istemez diyenler bile var artık psikolojimin bozulmasından korkuyorum lütfen bana yardımcı olun
Tebrik ederim. Cok iyi bir universite... simdi sirada kendini gelistirmek icin bol bol okumak var. Basarilar.F flower worldLoreth turuncu_girl @Elam26 Su_perisiiii Binmuhtesemgunes defne-28
H han_zade @poga C cermazkahvetonu byebyeblackbird @snapchatqueen Pamukannesi83 M Manolya999 sonanda sueno34 papyonkilikli S sezenc prensespinar Merhaba :) aylar sonra sizi sonucumdan haberdar etmek istedim. Bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümündeyim çok şükür. :) Kadınlar Klubü iyi ki var.
Tebrik ederim canım hayirli olsun. Basarılarinin devaminı dilerim. O hadsiz akrabalarınada ders olsun.F flower worldLoreth turuncu_girl @Elam26 Su_perisiiii Binmuhtesemgunes defne-28
Aaaa çok sevindim. Üniversiten de bölümün de harika. (eşimin üniversitesi aynı zamanda) Başarılar, yolun açık olsun.F flower worldLoreth turuncu_girl @Elam26 Su_perisiiii Binmuhtesemgunes defne-28
Tebrik ederim ya gerçekten çok sevindim:)F flower worldLoreth turuncu_girl @Elam26 Su_perisiiii Binmuhtesemgunes defne-28
Tebrikler, çok güzel üniversite çok güzel bölüm (benim de okulum :)) mutlu ve başarılı bir öğrencilik geçir, üniversitenin keyfini çıkarF flower worldLoreth turuncu_girl @Elam26 Su_perisiiii Binmuhtesemgunes defne-28
Merhaba :) aylar sonra sizi sonucumdan haberdar etmek istedim. Bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümündeyim çok şükür. :) Kadınlar Klubü iyi ki var.
Çok teşekkür ederim :)Aaaa çok sevindim. Üniversiten de bölümün de harika. (eşimin üniversitesi aynı zamanda) Başarılar, yolun açık olsun.