Sindiremediğim şeyler var, ağlamak istiyorum artık.

Tebrikler, çok güzel üniversite çok güzel bölüm (benim de okulum :)) mutlu ve başarılı bir öğrencilik geçir, üniversitenin keyfini çıkar
Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

yaaaa sabah sabah aldıgım en güzel haber inan bana çok sevindim
kocaman aferin sana
harikasın kendınce soru başardın şimdi de başarıyla okulunu bitir inşallahhh,

sana laf sokanlara ne yaptın onlarıda merak ettm
Dün eski erkek arkadaşımın annesi annemi arayıp sonucumu sordu. Annemde söyleyince “ oo iyimiş çok şükür “ falan dedi ama erkek arkadaşımın tepkisini hiç bilmiyorum. O annesinden duymuştur illaki. Ona göre bu da iyi değil ama ben memnunum sonucumdan diğer akrabalarım da ankarada kazandığım için tebrik ettiler çok şükür bir şey diyemediler.[/QUOTE]

demeye fırsat bırakmamışsın aferin sana ,
:-)
erkek arkadasa eski dediğine göre ayrılmış galiba
çok dogru bir karar vermişsin ,

Dün eski erkek arkadaşımın annesi annemi arayıp sonucumu sordu. Annemde söyleyince “ oo iyimiş çok şükür “ falan dedi ama erkek arkadaşımın tepkisini hiç bilmiyorum. O annesinden duymuştur illaki. Ona göre bu da iyi değil ama ben memnunum sonucumdan diğer akrabalarım da ankarada kazandığım için tebrik ettiler çok şükür bir şey diyemediler.

demeye fırsat bırakmamışsın aferin sana ,
:-)
erkek arkadasa eski dediğine göre ayrılmış galiba
çok dogru bir karar vermişsin ,[/QUOTE]
Evet öyle yaptım :super:

Gurur duydum canim seninle. Hayirli olsun. Hacettepe çooook güzeldir:) Başarılarinin devamini dilerim

Eski bir Hacettepeli olarak ben de tebrik ederim. Ne çok Hacettepeli varmış kk’da :)

Sen kendin için okuyorsun başkası için değil boşver onları kendine güven bana böyle dediklerine pişman olacaklar de ve o azimle derslerine asıl

X