Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sindiremediğim şeyler var, ağlamak istiyorum artık.
yaaaa sabah sabah aldıgım en güzel haber inan bana çok sevindim kocaman aferin sana harikasın kendınce soru başardın şimdi de başarıyla okulunu bitir inşallahhh,
Dün eski erkek arkadaşımın annesi annemi arayıp sonucumu sordu. Annemde söyleyince “ oo iyimiş çok şükür “ falan dedi ama erkek arkadaşımın tepkisini hiç bilmiyorum. O annesinden duymuştur illaki. Ona göre bu da iyi değil ama ben memnunum sonucumdan diğer akrabalarım da ankarada kazandığım için tebrik ettiler çok şükür bir şey diyemediler.[/QUOTE]
demeye fırsat bırakmamışsın aferin sana ,
erkek arkadasa eski dediğine göre ayrılmış galiba çok dogru bir karar vermişsin ,
Dün eski erkek arkadaşımın annesi annemi arayıp sonucumu sordu. Annemde söyleyince “ oo iyimiş çok şükür “ falan dedi ama erkek arkadaşımın tepkisini hiç bilmiyorum. O annesinden duymuştur illaki. Ona göre bu da iyi değil ama ben memnunum sonucumdan diğer akrabalarım da ankarada kazandığım için tebrik ettiler çok şükür bir şey diyemediler.