- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
Eki Görüntüle 546052
az önce oğlum çekti bu fotoyu eee düşünün artık kaç zamanda uzar ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bişey sorabilirmiyim bende başlıcam bu küre en kısa zamanda. fakat bir çay bardağı yetiyormu saça ya. biliyorum sadece saç dipleri ıslatılıyor ama bir çay bardağı yetmez ki ya benim çok saçım war:))
Eki Görüntüle 546052 az önce oğlum çekti bu fotoyu eee düşünün artık kaç zamanda uzar![]()
bende öyle düşünüyordum ama fazlasıyla yetiyor canım :) bi spreyli şişeye koyup saç diplerinize öyle sıkarsanız yeter.yetmeyecek diye düşünüyorsanız daha fazla yapabilirsiniz. kolay gelsin canım :)
çok tşk ederim. bişey daha sorcam ya meşgul ediyorum ama k bakmayın. sadece saç diplerine sürüyoruz değil mi uçlara vs. ye sürmemiz gerekmiyo değil mi?
evet canım saç diplerine :)
sabredicez artık elbette uzayacak canım üzülme![]()
inş. canımmmm umarım en kısa zamanda uzar şaçlarım![]()
mersi canım beni aydınlattığınız için tşk ederim. herkese kolay gelsin:))
Eki Görüntüle 546052 az önce oğlum çekti bu fotoyu eee düşünün artık kaç zamanda uzar![]()
Yarım çay bardağı kadar suya 1 tutam sinameki otu ekliyosunn kaynatıyosun bi güzel onuu. Suyunu süzüp posayı atıyosun. Biraz ılıdığı zaman 1 kaşık tatlı badem yağı ekleyip bi tane bemiks ampül kırıyosun içine. Sonra da saç diplerine sürüp 2 3 4 5 saat (bu konuda herkesin farklı bi görüşü var) bekletip yıkıyosun. Haftada 1 uyguluyosun. 8 hafta uygulayıp 2 hafta da ara veriyosun canım
![]()
Hımm, anladım. Pekii, bemiks ampulü ne? :44:
Hımm, anladım. Pekii, bemiks ampulü ne? :44:
B1 B2 B6 vitaminleri ve içinde bilmediğim başka şeyler bulunduran vitamin karışımı. Eczanelerde bulabilirsin eczacıya sor o açıklar canım içindekileri ben baktım içinde bulundurduklarına tanıdık bunlar geldi sadeceistersen kutunun ampülün fotolarını çekip ekleyim
Eki Görüntüle 546158
Kızlar yüzümü kapatmakla hiç uğraşamadımBu da benim saçlarım işte 1 ay oldu hemen hemen kestireli... Bakalım ne kadar sürede uzayacak bende uygulayacağım bu kürü
![]()
çok tatlı yüzünüz varmış :) kestirmeniz iyi olmuş saçlarınız hem hava alır.
dene bence canım sende göreceksin farkı. umutsuzluğa kapılmak yok. :) zaten diğer konulara bakılınca en çok sinemakiden fayda görülmüş :)
Evet ben de aradım taradım hem yumurtasız hem en çok olmlu sonuç veren kür buydu![]()
Sonumuz hayrolsun
Bi gün annemin dediği çıkcak kel kalcam diye korkuyorum aha böyle kafada 3 tel saç:44: