• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

gece 4 de kadar ayaktaydım ama maaleseff siteye girmedim :1::1:
günaydın gızlarrrrr hadi yeni bir gün ve umutlar la başlayalım..
:D bu şaçlar ne zaman uzayacak yahuuu ..sabırsız gördüm kendimi :17:

gece 4 de kadar ayaktaydım ama maaleseff siteye girmedim :1::1:
günaydın gızlarrrrr hadi yeni bir gün ve umutlar la başlayalım..
:D bu şaçlar ne zaman uzayacak yahuuu ..sabırsız gördüm kendimi :17:

günaydınnnnnnnn yeni uyandım halen uykum varr :40: sabır hayatım sabırr :)

kızlar naptım biliyor musunuz ? dalında kurumuz fesleğini kopardım onuda sinemakinin içine koyup kaynattım. şişenin içine sinemaki suyunu ve demlenmiş çayda koydum :1::1:
haha kafayı yedim yararı yoksa zararıda yok :1::1::1::1:

bizim seninle zamanımız ters heralde pekmezimmm baksana gene yoksun :1::1::1::1: :D bugun benim sinemaki kürü yapma gunum eriniyorum ya zaten muhasebe yazılısı var ama yaparsam bugun yarın yıkarım :1::1:

evet biraz ters bizim zamanlar :27::27:
Ben de aldım bugün sinamekimiii
Ya bu kür illa temiz saça mı uygulanmalı? Şimdi hiç banyo yapamamm çok yorgunum ve başım çok ağrıyo ayrıca çok üşendim :1::1:
İlla temiz saça uygulamak gerekiyosa cuma gününü bekliyim gerekmiyosa yarın yapıyım gitsin valla :21::21::1:

kızlar naptım biliyor musunuz ? dalında kurumuz fesleğini kopardım onuda sinemakinin içine koyup kaynattım. şişenin içine sinemaki suyunu ve demlenmiş çayda koydum :1::1:
haha kafayı yedim yararı yoksa zararıda yok :1::1::1::1:

Ayy ben de öyle oldum ya nerde ot çöp çay bulsam önce içmek değil saçıma yüzüme vs vs sürmek geliyo ilk aklıma :1:

zavallı şaçlar bizim elimizden ne çekiyor yaaa..
dediğiniz gibi ne bulsammmm sürüyorum kafayaa..:17:
ya bu saçlar uzayacak ya uzayacak yok başka yolu:37:

bende kırıklarımı aldırdım, dün aktardan malzemelerimi de aldım bugün uygulamaya başlicamda, haftada 1 deniliyor tarifte, daha fazla uygulasak herhangi bir zararı olur mu ?

bende kırıklarımı aldırdım, dün aktardan malzemelerimi de aldım bugün uygulamaya başlicamda, haftada 1 deniliyor tarifte, daha fazla uygulasak herhangi bir zararı olur mu ?

Daha fazla uygularsanız saçlarınız saç deriniz alışabiliyomuş ve bir süre sonra hiç bi tepki vermiyolarmış yani uzamalarına bi etkisi olmuyomuş. Yormayın bence saç derinizi de saçlarınızı da. Tabi haftada 2 yapan da var ama ben 1 yapma taraftarıyım

Ayy benim kür haftaya kaldı yaaaa :50::14:
Şehir dışına gidiyomuşuz haftasonu
Annem de havalar da soğudu yolculuk öncesi yaparsan hasta olursun sen dedi haklı da daha yapmadan hapşrmaya başladım bugünlerde :2::2:
Neyse bu kadar bekledim haftaya kadar daha bekleyebilirm heralde :18:

Back