• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

okuldan yeni geldim havaya bakın çok karanlık :/ bende biraz dinlendip aylar öncesinden bıraktığım sinemaki kürünü şimdi yeniden yapıcam. :) hadii bakalım bu benim ilk kayıdım olsunnn
ben faydasını gördüm zaten görmeseydim bu küre yeniden başlamazdım. yorumlarınızı bekliyorum canımlarrr :)
31.10.2012 = 1. sinameki kürü :)

Bende saçlarımı uzatabilir miyim ?

Nereye kadar uzatabilicem merak ediyorum
:1:

Kızlar ben 2 ay öncesine kadar yumurta sarısı sürüyordum bal olduğunda da bal koyuyordum içine. acayip parlatıyordu. Şimdi bir sayfada okudum zeytinyağı ve yumurta sarısı saçı besleyip uzatıyor ve parlatıyor diye. Bir arkadaşımda yapıyor parlak saçları var. Açıkcası çok fazla umutlandırmak istemem tabikii ama denemekte yarar var. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; yumurta sarısını sürdüğüm zaman saçlarımı kuruttuktan sonra veya ıslakken taradığımda saçlarım kopmuyordu ve yıkarkende. Zor bir şey değil 2 yumurta kırıp saçımıza sürücez. Ben haftada 4 gün farklı farklı kürler denemeye başlıyorum, hepsini uzun zamandır araştırıyorum. İsteyen olursa yazabilirim. :)

Kızlar ben 2 ay öncesine kadar yumurta sarısı sürüyordum bal olduğunda da bal koyuyordum içine. acayip parlatıyordu. Şimdi bir sayfada okudum zeytinyağı ve yumurta sarısı saçı besleyip uzatıyor ve parlatıyor diye. Bir arkadaşımda yapıyor parlak saçları var. Açıkcası çok fazla umutlandırmak istemem tabikii ama denemekte yarar var. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; yumurta sarısını sürdüğüm zaman saçlarımı kuruttuktan sonra veya ıslakken taradığımda saçlarım kopmuyordu ve yıkarkende. Zor bir şey değil 2 yumurta kırıp saçımıza sürücez. Ben haftada 4 gün farklı farklı kürler denemeye başlıyorum, hepsini uzun zamandır araştırıyorum. İsteyen olursa yazabilirim. :)

canımm yumurtanın kokusu benim saçımdan uzun düre çıkmadı evet yumurta saçı besliyor. bal ise yumuşatıyor. 4 kürü 1 haftada deneme saçların dinlenmesi lazım 4 tane kür saça ağır gelebilir ve ters tepki yapar canım dikkat et gene :45:

Bence de 4 farklı kür çok yorar saçlarını saç derini. Her şeyin fazlası zarar canım dikkat et :)
Benim de şampuanda var bal daha dün denedim ıslakken kazık gibiydi ama kuruyunca yumuşadı :)

Ya bu konuyla ilgisi yok ama bakındım bulamadım bi yardımcı olun bana :)
Hint yağı baya bi övülmüş direk şampuanın içine eklesek olur mu ki?
Yoksa saça sürüp bekletip mi yıkamak gerekiyo illa? Çok zahmetli geliyo o bana :1: Şampuana katılıyosa çok sevinirim valla :1:

Ya bu konuyla ilgisi yok ama bakındım bulamadım bi yardımcı olun bana :)
Hint yağı baya bi övülmüş direk şampuanın içine eklesek olur mu ki?
Yoksa saça sürüp bekletip mi yıkamak gerekiyo illa? Çok zahmetli geliyo o bana :1: Şampuana katılıyosa çok sevinirim valla :1:

şampuana katılırsa saçların yağlı olmaz mı :S

şampuana katılırsa saçların yağlı olmaz mı :S

Bilmiyorum ki Hint yağını ben nasıldır nedir filan:)

Şampuanımda baya bi yağ var benim. Çam terebentin vardı şampuan da kremsiz olunca dedim kupkuru kalmasın saçım şimdi tatlı badem yağı ekleyim biraz sonra burda gördüm jojoba yağı ekledim sonra evde buldum B12 ampül vardı onu kırdım sonra yine burda görüp bal ekledim :1: Yağlandırmıyo yani gayet güzel temizliyo normalde 2 günde bi yıkardım zaten bi değişiklik olmadı yani :)

Yine burda gördüm hint yağını memnun kalan çok ama nası uygulandığından emin olamadım

Bilmiyorum ki Hint yağını ben nasıldır nedir filan:)

Şampuanımda baya bi yağ var benim. Çam terebentin vardı şampuan da kremsiz olunca dedim kupkuru kalmasın saçım şimdi tatlı badem yağı ekleyim biraz sonra burda gördüm jojoba yağı ekledim sonra evde buldum B12 ampül vardı onu kırdım sonra yine burda görüp bal ekledim :1: Yağlandırmıyo yani gayet güzel temizliyo normalde 2 günde bi yıkardım zaten bi değişiklik olmadı yani :)

Yine burda gördüm hint yağını memnun kalan çok ama nası uygulandığından emin olamadım

anladım canım bilmiyorum ki :S

kızlar bende 6. kürü dün gece yaptım..
buarada içine bademyağı,isusamyağı,hint yağı,bemiks,sinaeki ve azıcıkta sütt koydummm:1:
yav süt tam orda duruyordu gözüme ilişince bundada vitamin vardır diye hop karşıyıma ekledim :37:
neysee 2.30 saat bekledikten sonra yıkadımmm vede sonra yattım..
sabah kalktığımdaaa isee saçlarım yağlı gibi duruyordu tabii işe yetişmem gerektiğinden tekrar yıkayamadım..şuan kendimiii çok kirli hissediyorum..:5:
neysee akşamı zor edecem yada olmadı kafayı yıkayacam işyerindee :17::17:
buarada saçlarım iiice biçimsizleşmeye başladı ne yapıyım kızlar az az kestirsem miii...
ayy ne yapacamıda şaşırdım ben..:18::18:

Son düzenleme:
buarada içine bademyağı,isusamyağı,hint yağı,bemiks,sinaeki ve azıcıkta sütt koydummm:1:
yav süt tam orda duruyordu gözüme ilişince bundada vitamin vardır diye hop karşıyıma ekledim :37:
sabah kalktığımdaaa isee saçlarım yağlı gibi duruyordu tabii işe yetişmem gerektiğinden tekrar yıkayamadım..şuan kendimiii çok kirli hissediyorum..:5:
buarada saçlarım iiice biçimsizleşmeye başladı ne yapıyım kızlar az az kestirsem miii...

Bende sadece saçlarımı yıkadığımda öyle hissediyorum. Başımızı eğdiğimiz için üstleri güzel yıkayamıyoruz sanırım. Saçların uzun mu. Ne durumdalar bilemiyorum ama daha kötü olmadan kestir derim. Bakımsız ve güzel durmamasındansa kısa ve biçimli dursunlar daha iyi. Ama kestirdikten sonra pişman olma :D

saçlar uzarken biçimsizleşir şekilleri bozulur bi kaç aya tekrar düzene girer sabretmen gerek

ayyyyy süt olayına çok güldüm :1::1:

Back