• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

kızlarrrr nasıl yapıyosun bu kürü tarifini verin bebişler...:52:

sinameki alıyoruz aktardan ben 1.5 tlye almıştım bayağı bi gitti :)
bemiks ampulü (ben kullanmıyorum)
badem yağı

bir tutam sinemakiyi bir çay bardağı kadar suda kaynatıyoruz. onu şişeye alıyoruz sonra içine bemiks ampulünü ve badem yağını katıp biraz bekletiyoruz. sonra saç diplerimize uygulayıp 2 -3 saat bekletip yıkıyoruz :)

sinameki alıyoruz aktardan ben 1.5 tlye almıştım bayağı bi gitti :)
bemiks ampulü (ben kullanmıyorum)
badem yağı

bir tutam sinemakiyi bir çay bardağı kadar suda kaynatıyoruz. onu şişeye alıyoruz sonra içine bemiks ampulünü ve badem yağını katıp biraz bekletiyoruz. sonra saç diplerimize uygulayıp 2 -3 saat bekletip yıkıyoruz :)

teşekkürşer canım

ben haftada 1 gün sinameki yapıcan daha 1 kere yaptım 2 günde turplu su yani şöyle
pazartesi sinameki
çarşamba ve cuma turplu su
bu arada şampuanım 2 tane 1 inde bemilks b pantene ve sarımsak var onun kokusu gitsin die 2. şampuanımdada bpantene evigen ve 1 kutu doğumkontürol hapı varrr uzar inşallahh

ben haftada 1 gün sinameki yapıcan daha 1 kere yaptım 2 günde turplu su yani şöyle
pazartesi sinameki
çarşamba ve cuma turplu su
bu arada şampuanım 2 tane 1 inde bemilks b pantene ve sarımsak var onun kokusu gitsin die 2. şampuanımdada bpantene evigen ve 1 kutu doğumkontürol hapı varrr uzar inşallahh

bu kadar fazla yüklenme saçlarına ters tepki alırsın kuzu

Ben ilk kürümü yaptım az önce ama benim şişem daha yarıya gelmeden tıkandı fısfısı :/
sinirlendim attım yarısını uygulayabildim işe yarar umarım :9:

Back