• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Kızlr siteye çok fazla giremiyorum. Ama olaylardanda haberdar olmak istiyorum. Twitter adresiniz varsa bana mesajla yazarsanız sevinirim, haberleşmekte daha kolay olur giremediğim zamanlarda.

Bende sadece saçlarımı yıkadığımda öyle hissediyorum. Başımızı eğdiğimiz için üstleri güzel yıkayamıyoruz sanırım. Saçların uzun mu. Ne durumdalar bilemiyorum ama daha kötü olmadan kestir derim. Bakımsız ve güzel durmamasındansa kısa ve biçimli dursunlar daha iyi. Ama kestirdikten sonra pişman olma :D

canuım benim saçım zaten kısa suanda rihanna modeli kestirinceee hoş oldu ama şimdi uzatmak istediğimden dolayı saçlarım uzadıkça biçimsizleştiii :53:
iste zaten kısacık yaaa bunlarıda kestirsemmi diyorum ayyy kendimi şuan gzl hissetmiyorum ki bennn :43:

saçlar uzarken biçimsizleşir şekilleri bozulur bi kaç aya tekrar düzene girer sabretmen gerek

nasıl sabretcem ki bennn amannn vallaaa işim zorrr :18:
inş. çabuk uzardaa bende yavaş yavaş altlardan alır üstlerdekiyle eşitlerim şaçlarımı..
işte zaman lazımmmm:43:

canuım benim saçım zaten kısa suanda rihanna modeli kestirinceee hoş oldu ama şimdi uzatmak istediğimden dolayı saçlarım uzadıkça biçimsizleştiii :53:
iste zaten kısacık yaaa bunlarıda kestirsemmi diyorum ayyy kendimi şuan gzl hissetmiyorum ki bennn :43:

O zaman hiç kestirme bence uzatmak istiyorsan. Kısa saçların daha hızlı uzadığını düşünüyorum sadece biraz sabret :)

O zaman hiç kestirme bence uzatmak istiyorsan. Kısa saçların daha hızlı uzadığını düşünüyorum sadece biraz sabret :)

öylemi ama tuhaf durmaya başladılarrrr biri ordan biri burdan çıkıyorrr:ssz:

kısa saçı uzatmak için 2 yıl gerek bence

saol gzl moral verdin :18:
yahuuu 2 yıl nasıl beklerim daha 2 ayı zor geçirdim benn :43:
off off bana ders olsun birdahaaaaaaa (büyük konuşmayayımda )kestirmeyecemmm :5::5:

off off bana ders olsun birdahaaaaaaa (büyük konuşmayayımda )kestirmeyecemmm :5::5:

Benim bildiğim kadarıyla kısa saç daha çabuk uzar. Seninki gibi kısa saçlılar sürekli kestirir saçını.

haklısın pekmezz :5::5:

Evet ben de sanırım şubatta kestirmiştim bob modeli ensemi fln açtırdımm :5:

Şimdi de deli gibi uzatmaya çalışıyorum işte. Zaman alıyor tabi ki de alcak normal zaten ama inat ettim uzatcam. Çarşamba günü sinamekimi alıyorum ve başlıyorum hemen küre:) 4 gündür mayalı süt içiyorum tiskine tiskine. 2 gündür de saç diplerime ısırgan otu suyu sıkıyorum :)
Birazcık sabırr uzatırız birlikte burda :)

2 yılda şekil alabilir anlamında söyledim hepsi omuzşarında olur diye düşün o anlamda söyledim

saç uzatmak zor bi süreç katlı saç daha da zor en kısa katına takılıyo insan :)

en kısa kat yeterince uzayınca mutlu olunuyor :)

Son düzenleme:
Bu bahsetmiş olduğunuz maddenin faydaları nelerdir :ssz:

Biriniz bana özet geçse çok iyi olur
:ssz:

Üşeniyorum sayfa sayfa okumaya
:26:

Kısa saçları daha kısa sürede uzumasına mı yardımcı oluyor

Yoksa ; saçların dökülmesini mi engelliyor

Bu bahsetmiş olduğunuz maddenin faydaları nelerdir :ssz:

Biriniz bana özet geçse çok iyi olur

Üşeniyorum sayfa sayfa okumaya
:26:

Kısa saçları daha kısa sürede uzumasına mı yardımcı oluyor

Yoksa ; saçların dökülmesini mi engelliyor

sinameki saçların daha çabuk uzamasına yardımcı oluyor.

Birazcık cahilim bu konuda ama, bu sinameki kürü nasıl yapılıyor. Bende yapmaya karar verdim. Ayrıca kaç günde bir uygulamak gerekiyor ? :26:

Birazcık cahilim bu konuda ama, bu sinameki kürü nasıl yapılıyor. Bende yapmaya karar verdim. Ayrıca kaç günde bir uygulamak gerekiyor ? :26:

Yarım çay bardağı kadar suya 1 tutam sinameki otu ekliyosunn kaynatıyosun bi güzel onuu. Suyunu süzüp posayı atıyosun. Biraz ılıdığı zaman 1 kaşık tatlı badem yağı ekleyip bi tane bemiks ampül kırıyosun içine. Sonra da saç diplerine sürüp 2 3 4 5 saat (bu konuda herkesin farklı bi görüşü var :1:) bekletip yıkıyosun. Haftada 1 uyguluyosun. 8 hafta uygulayıp 2 hafta da ara veriyosun canım :23::21::21:

Back