Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizlerden yardim istiyorum kizlar hic anlamam dekorasyon isinden ama tr de yeni ev aldim ve yengem boyaci sokcaz renk söyle dedi ne yapcam bana akil verin salon ve yatak odasi birde cocuk odasiymis hangini hangi renk yaptirim tavsiyelerinizi bekliyorum yardim edin olurmu:S
bir de sedefli boya varmış arkadaşlar inci rengi. bilen var mı?
selam canım.evin hayırlı olsun Şeniz mobilyalarını nasıl almayı düşünüyorsan boyayıda uygun düşün .
benim yatak odam ve oturma odam sedef beyaz ,misafir odası ve çocuk odası olarak kalıcak oda da kum beji yerimseniben
ben bunun altın sarısını yaptırdım cok hos dırıyo bıde bunun ustune sım gecılırse cok daha sık dururu
Arkadaşlar simli ve sedefli boyalar düzleme yapılmamış duvarlara da uygulanabiliyor mu?
evet yapılır hemde daha ıı olur cunkı satenın ustune boyle efeklı boya vulurunca satanın guzellıgını yanı soyle dıyım ıkıncı boyada sorun cıkartırmıs bızım badanacı oyle dedıArkadaşlar simli ve sedefli boyalar düzleme yapılmamış duvarlara da uygulanabiliyor mu?
Hayır hani saten yaptırmadan önce duvar düzletilir ya... hani pütürler vardır normalde onu kastediyorum
:roflol:tabikide şekerimmm nedemek sanada yaparıss:)) valla annem benden daha hamarat maşallahı var
bi tepsiler yapıyo anlatamam cok guzel yaa ben bıle goz koydum ama musterısı varmıs bana sonra yapacakmıs:dilcikar: sımdı bana yaptıgı tepsıden ekrana koyacagım bu ahsap boyama ama suan baska daha guzel tepsı yapıyor ahsaptan dgl kurdele işi yapıyor sankı tablo gıbı cerceveletıp yanlarına kulp takıp tepsı yaratıyo hatunn:)) hafta sonu gıdıcem kısmetse eger elınde varsa onunda resmını cekım yayınlarım yenı bır link acıcam annemin köşesi diye:))) orda butun yaptıklarını sergılıcem napsın kadın elınden bole seyler gelıyo ve ınsanlara sunuyor dediğim gibi sipariş alınır:icecream:
![]()
![]()
ANNECİĞİMİN YAPTIGI ABAJUR USTUNDEKI İŞLEME VE BOYAYI KENDISI YAPMIŞTIRRR
![]()
BU ANNECİĞİMİN MARİGETLERİNDEN BİRİ DAHAAAA
kızlar bende yaptım çocuk odasına eşim boyadı boyanın içine karıştırdık süper oldu parıl parıl hee bide yerler parke ya eşim cila attı bende çiçekli pullar ve simler döktüm cila kuruyunca yapıştı kaldı bebişim odası çok güzel oldu tavsiye ederim.[/QUOTEopuyorumnanaktan]selam canım resmini ekliyeblirmisin bende kızlarımın duvarlarında düşünüyorum da fikir olması için sevinirim yani........a.s..