• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simli Badana

bende yaptırdım beyazın uzerınde pek bellı olmuyo ama altın sarısısının ustunde harıka duruyor
ama malıyetten kısmasanız 2 tane ancak bır odaya tam gelrı

kızlar bende yaptım çocuk odasına eşim boyadı boyanın içine karıştırdık süper oldu parıl parıl hee bide yerler parke ya eşim cila attı bende çiçekli pullar ve simler döktüm cila kuruyunca yapıştı kaldı bebişim odası çok güzel oldu tavsiye ederim.

yuh bir sim içinmi 250 lr aldı balıkesirdede herşey ne kadar pahalı daha hiç ucuz bişey duymadım sorması ayıp nefes almak kaç lr :)

Bende sizlerden yardim istiyorum kizlar hic anlamam dekorasyon isinden ama tr de yeni ev aldim ve yengem boyaci sokcaz renk söyle dedi ne yapcam bana akil verin salon ve yatak odasi birde cocuk odasiymis hangini hangi renk yaptirim tavsiyelerinizi bekliyorum yardim edin olurmu:S

Bende sizlerden yardim istiyorum kizlar hic anlamam dekorasyon isinden ama tr de yeni ev aldim ve yengem boyaci sokcaz renk söyle dedi ne yapcam bana akil verin salon ve yatak odasi birde cocuk odasiymis hangini hangi renk yaptirim tavsiyelerinizi bekliyorum yardim edin olurmu:S

selam canım.evin hayırlı olsun Şeniz mobilyalarını nasıl almayı düşünüyorsan boyayıda uygun düşün .

benim yatak odam ve oturma odam sedef beyaz ,misafir odası ve çocuk odası olarak kalıcak oda da kum beji yerimseniben

selam canım.evin hayırlı olsun Şeniz mobilyalarını nasıl almayı düşünüyorsan boyayıda uygun düşün .

benim yatak odam ve oturma odam sedef beyaz ,misafir odası ve çocuk odası olarak kalıcak oda da kum beji yerimseniben

Canim cok tsk ederim
Ama simdilik mobilya konusu gündeme gelmedi yazlari kalicagim bir ev
Ama bugün bir kac model gördüm harika seylerdi du bir buluyumda ekleyim bir
Bulamadim aldora dan bir kac cesit begendim
krem ve kahve agirlikliydi sayfa acilmis olsa fikrini alirdim yinede tsk ederim bi ara eklerim
öpüldün canim:1hug:

yeni mi çıkmış
ilk defa duyuyorum
markası ne boyanın, yoksa özelmi yaptırıyorsun. çekilmiş resimlerinin gönderirimisin. ben bayılırım parlak şeylere. eğer detaylı bilgi verirsen bende ilgileneceğim
sevgiler

işte kızlar size bahsettiğim sedef boya ..

resim112af5.jpg

Son düzenleme:
ben bunun altın sarısını yaptırdım cok hos dırıyo bıde bunun ustune sım gecılırse cok daha sık dururu

simi denedim kör bi köşeye tatlicadiarzu ışık vurmadığı zaman cart sarı duruyo nokta nokta ama ışıkta arika duruyokafamçokkarıştı

fırçayla desen verildi ve benim aldıım sim boya gibi sürülüyo desenleri deforme eder die de korkuom biraz ne yapsam bilemiyorum tatlicadiarzu

Hayır hani saten yaptırmadan önce duvar düzletilir ya... hani pütürler vardır normalde onu kastediyorum

onu yapan fırcası ayrıyetten alıyorsun 29 ytl
ben efeklı boyayı aldım 2.5 kılosu yanlıs hatırlamıyosam 68 cıvarı tutumustum bır odaya 5 kılo gıttı
ama satensız duvarada yapılıyo hatta boyayaı alırken satan adam dedıdıkı tahtaya bıle uygulanır yeterkı fırcasını alın demıstı

Hayır hani saten yaptırmadan önce duvar düzletilir ya... hani pütürler vardır normalde onu kastediyorum

sedef boyaya bi kutuya 25 lira verdik ama kaç kutu giitti bilmiyorum boyacı yaptı tatlicadiarzu fırçaları da sanırım 5 er liraydı haken evde duruyo.sen yaptırcam de fırçaları ben kiralarım sana :roflol: Şeniz

bahsettiğin düzleştirme alçı işte,saten boya yapılmadan önce alçı çekiliyor duvara..
pütürlü duvara olur he mde çok güzel olur..benimkine alçı çekmişlerdi çünkü ev çok eskiydi ve tüm duvarlar dökülmek üzereydi...a.s

ALLAH evinizde güle güle oturmayı nasip etsin çok merak ettim simli badanayı inş.banada nasip olurda bende boyatırım

:nazar::roflol:tabikide şekerimmm nedemek sanada yaparıss:)) valla annem benden daha hamarat maşallahı var:nazar: bi tepsiler yapıyo anlatamam cok guzel yaa ben bıle goz koydum ama musterısı varmıs bana sonra yapacakmıs:dilcikar: sımdı bana yaptıgı tepsıden ekrana koyacagım bu ahsap boyama ama suan baska daha guzel tepsı yapıyor ahsaptan dgl kurdele işi yapıyor sankı tablo gıbı cerceveletıp yanlarına kulp takıp tepsı yaratıyo hatunn:)) hafta sonu gıdıcem kısmetse eger elınde varsa onunda resmını cekım yayınlarım yenı bır link acıcam annemin köşesi diye:))) orda butun yaptıklarını sergılıcem napsın kadın elınden bole seyler gelıyo ve ınsanlara sunuyor dediğim gibi sipariş alınır:icecream:

graphic1uh1.jpg

dsc01245vf4.jpg

ANNECİĞİMİN YAPTIGI ABAJUR USTUNDEKI İŞLEME VE BOYAYI KENDISI YAPMIŞTIRRR

biraz resmı kuculttum cok buyuk gelıyor cunku aynı orta sehba örtüsüdür,

yanlız sırf pul payet işi degıl boncuk taşlarla yapılmıs bır calısmadır

dsc01238xe4.jpg

BU ANNECİĞİMİN MARİGETLERİNDEN BİRİ DAHAAAA

çok hoş paylaşımlar olmuş, bence bu güzellikleri farklı bir başlık altında toplamalısınız o zaman çok daha ilgi çeker.. anneciğinin ve senin ellerine sağlık..a.s. :nazar:

kızlar bende yaptım çocuk odasına eşim boyadı boyanın içine karıştırdık süper oldu parıl parıl hee bide yerler parke ya eşim cila attı bende çiçekli pullar ve simler döktüm cila kuruyunca yapıştı kaldı bebişim odası çok güzel oldu tavsiye ederim.[/QUOTEopuyorumnanaktan]selam canım resmini ekliyeblirmisin bende kızlarımın duvarlarında düşünüyorum da fikir olması için sevinirim yani........a.s..

Back
X