- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Koçlar genelde sinirlendiklerinde fevri oluyorlar bence ama geneli çok atak oluyor. Ben bir adım atacaksan 3 sene düşünürüm. Koçlar bu sürede gitmiş, gelmiş başka bir işle ilgileniyor oluyor.Evet seviyorlar direkt söylemeyi ama ben de koç burcuyum acik konuşan bir insanım bu ilgilerini çekiyor hep.
Koçlar genelde sinirlendiklerinde fevri oluyorlar bence ama geneli çok atak oluyor. Ben bir adım atacaksan 3 sene düşünürüm. Koçlar bu sürede gitmiş, gelmiş başka bir işle ilgileniyor oluyor.
Allah daim etsin taşa vurdumSadıktır diye garanti veremem 16 yılda falso yakalamadım, allah şaşırtmasın ama oğlak burcu bir kadın için kesinlikle ideal bir eş, arada cinnet geçirtse de ben memnunum evdeki boğadan
Ayy bebeğim oğlak iyi dedilerdi oğlagaOğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya
Yani etrafımda o kadar oğlak var ki sıralayabilirm özelliklerini .belki ben kova kadını olarak uyum sağlayamıyorum onlara .Ayy bebeğim oğlak iyi dedilerdi oğlaga
Günlük yorumlardan ziyade karakteri yansıttığını düşünüyorum .Her şeyi burca bağlayan ve dişil enerji diye baş ağrıtan insanlardan bıktım lKonu hakkındaki yorumum ise büyük ihtimal sizin kuruntunuz ama bu ülkenin erkeğine belli olmaz.
Babama yardım edeceğim şimdi,ablama gideceğim gibi mesajları da oldu.İlk defa haber verdiği şey duşa girmesi miydi? Bulaşık yıkayacağım, şarjım bitiyor gibi başka haber vermeleri oldu mu?
O zaman haber verme huyuna engel olamıyordur, yanlış anlamaBabama yardım edeceğim şimdi,ablama gideceğim gibi mesajları da oldu.
Çok tatlısınız yaSeneleeer seneler önce biriyle flört ediyorum , netten tanışmışım, "müsait değilim epilasyon yapıyorum" gibi bir cümle kurdum, adam benim sanal seks yapmak istediğimi sandı yürüdü ordan ben de tersleyip engelledim.
Oğlak burcu kadını olduğumu belirtmeme gerek var mı =))))))
Ya düz insandır oğlak. Sanal seks yapmak istese "üzerinde ne var" bile demez direkt yalarım der =))))
Konuştum,kötü bir niyetle söylemedigini bundan sonra daha çok dikkat edeceğini söyledi.Her şeyi burca bağlayan ve dişil enerji diye baş ağrıtan insanlardan bıktım lKonu hakkındaki yorumum ise büyük ihtimal sizin kuruntunuz ama bu ülkenin erkeğine belli olmaz.
Konuştum,kötü bir niyetinin olmadığını söyledi.Anlami: seninle konusurken hislendim simdi dogru banyoya, guya sizin onu etkilediginizi belirtmeye calisiyor!
Huyu öyle demek ciddenO zaman haber verme huyuna engel olamıyordur, yanlış anlama
Bişey konuşurken hadi ben bi duşa gireceğim görüşürüz diyorsa normal yani ararsın Msja cevap gelmedi diye huylanırsın diye diyordurUyarsam mı ne yapsam bilemedim.Bunu bir kere yapmadı.Ne zaman duşa girse ben şimdi duşa gireceğim diye belirtiyor.
İçi fesat olan sensin yaniKonuştum,kötü bir niyetinin olmadığını söyledi.
Konuşmaya ara verme sebebini belirtiyor sadece bence.Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Oğlak erkeği savunan konularima bakabilirBen bir oğlak kadınıyım ama arkadaşlar gibi bende diyorum sana oğlak erkeğinden uzak dur , babam ve eniştem oğlak... Gerçekten insana kafayı yediriyorlar narsistilk desen var ego desen var hep herşeyde kendileri haklı olur hep herşeyi onlar bilir vs vs say say bitmez bi sürü toksitlik
NereliiHuyu öyle demek cidden