Şimdi Duşa Gireceğim

Evet seviyorlar direkt söylemeyi ama ben de koç burcuyum acik konuşan bir insanım bu ilgilerini çekiyor hep.
Koçlar genelde sinirlendiklerinde fevri oluyorlar bence ama geneli çok atak oluyor. Ben bir adım atacaksan 3 sene düşünürüm. Koçlar bu sürede gitmiş, gelmiş başka bir işle ilgileniyor oluyor.

Sadıktır diye garanti veremem 16 yılda falso yakalamadım, allah şaşırtmasın ama oğlak burcu bir kadın için kesinlikle ideal bir eş, arada cinnet geçirtse de ben memnunum evdeki boğadan
Allah daim etsin taşa vurdum yaa anlasamiyorlar bence yükselenlerden dengeliyosunuzdur iki inat burç nasıl anlaşır ben anlasamiyorum kız bilemiyorum komik entelektüel seviyorum bunlar da hiç yok

Her şeyi burca bağlayan ve dişil enerji diye baş ağrıtan insanlardan bıktım l Konu hakkındaki yorumum ise büyük ihtimal sizin kuruntunuz ama bu ülkenin erkeğine belli olmaz.

Ayy bebeğim oğlak iyi dedilerdi oğlaga
Yani etrafımda o kadar oğlak var ki sıralayabilirm özelliklerini .belki ben kova kadını olarak uyum sağlayamıyorum onlara .
Mesela abim oğlak yazılımcı çok iy gelir var ama hala küçük hesaplar peşinde sürekli kafasında planlar .sevgilisine bile harcayamaz öyle kolay.
Sıkıcı bir burç ya eğlenmeyi sevmez .ev kuşu oluyorlar .
Akışında yaşamayı sevmiyorlar hep A b c olanları olacak . Bir olayla karşılaştığında hallederiz moduna giremiyorlar depresif yaklaşıyorlar falan falan
Umarım bir daha bulaşmam oğlak burcuna hahaja
Ya dediğim gibi burçların kadınlarında öyle çok problem olmuyor erkekler genel olarak problemli jdjdjd

Çok tatlısınız yagüldürdünüz beni.Bu düzlüğe alışmam lazım galiba.Alışık olmayınca garip geldi .

Uyarsam mı ne yapsam bilemedim.Bunu bir kere yapmadı.Ne zaman duşa girse ben şimdi duşa gireceğim diye belirtiyor.
Bişey konuşurken hadi ben bi duşa gireceğim görüşürüz diyorsa normal yani ararsın Msja cevap gelmedi diye huylanırsın diye diyordur
Ama kimse bişey konuşmuyoken dan diye msj atıp ben duşa giriyorum diyorsa saçmalık

Konuşurken bana bunu hissettirmeyen insanlar da vardı.
- Duşa giricem çıkınca yazarım
+ Tamam
Ama bir de sizinki gibi duşa gireceğim yazınca kafamı karıştıran, acaba mı dedirten insanlar oluyor. Sanırım aranızda o samimiyet gelişmemiş o yüzden tuhafiniza gidiyor.

Konuşmaya ara verme sebebini belirtiyor sadece bence.
Duş almak yemek yemek ne bileyim su içmek gibi gerekli ve sıradan bir eylem zira.
Bende söylerim arkadaşıma, eşime aileme duşa giricem sonra yazarım diye. Kimsede ne alaka demez. Ha tabi ki mesafeli olduğum insanlara (çocukların okul grubuna,işle ilgili görüştüğüm/yazıştığım kişiler vb )demem duşa giriyorum ama yakın gördüklerime es vermek için muhabbete söylerim. Hatta eşime özellikle yazıyorum duşa giriyorum diye zira ben duştayken arama huyu var her seferinde arayıp ulaşamamıs oluyor haber vermezsem sanki biliyor gibi denk getiriyor sağolsun.
Art niyet aramayın bence,ulaşamazsanız diye yada muhabbeti bölme sebebi tarzında söylüyordur.

Oğlak erkeği savunan konularima bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…