Şimdi Duşa Gireceğim

Konuşmaya ara verme sebebini belirtiyor sadece bence.
Duş almak yemek yemek ne bileyim su içmek gibi gerekli ve sıradan bir eylem zira.
Bende söylerim arkadaşıma, eşime aileme duşa giricem sonra yazarım diye. Kimsede ne alaka demez. Ha tabi ki mesafeli olduğum insanlara (çocukların okul grubuna,işle ilgili görüştüğüm/yazıştığım kişiler vb )demem duşa giriyorum ama yakın gördüklerime es vermek için muhabbete söylerim. Hatta eşime özellikle yazıyorum duşa giriyorum diye zira ben duştayken arama huyu var her seferinde arayıp ulaşamamıs oluyor haber vermezsem sanki biliyor gibi denk getiriyor sağolsun.
Art niyet aramayın bence,ulaşamazsanız diye yada muhabbeti bölme sebebi tarzında söylüyordur.
Günahını almak istemedim,o yüzden ben mi yanlış düşünüyorum diye konu açtım.Onunla konuştum,o da niyetinin kötü olmadigini söyledi zaten

Konuşurken bana bunu hissettirmeyen insanlar da vardı.
- Duşa giricem çıkınca yazarım
+ Tamam
Ama bir de sizinki gibi duşa gireceğim yazınca kafamı karıştıran, acaba mı dedirten insanlar oluyor. Sanırım aranızda o samimiyet gelişmemiş o yüzden tuhafiniza gidiyor.
Daha 1 aydır konuşuyoruz,ondan garipsedim.

Seneleeer seneler önce biriyle flört ediyorum , netten tanışmışım, "müsait değilim epilasyon yapıyorum" gibi bir cümle kurdum, adam benim sanal seks yapmak istediğimi sandı yürüdü ordan ben de tersleyip engelledim.

Oğlak burcu kadını olduğumu belirtmeme gerek var mı =))))))

Ya düz insandır oğlak. Sanal seks yapmak istese "üzerinde ne var" bile demez direkt yalarım der =))))
Ben o kadar değilim ya 🤣 romantik ve erotik konularda imaları tercih ederim. Yükselenim balık ondan galiba 😅

Kovalari sevip anlaşsam da çok ölçülü insanlar olduklarını söyleyemem. 😀
Öyle romantiklikleri de minnoş değil. 😀

Bir üye eşinden albümle evlenme teklif aldığını yazmis mesela. Benim evlenme teklifim motosikletle otobana gazlamaya çıktığımızda gelmişti o an.😄 Ama yüzükte vardı. Hala oradan geçerken anariz bence çok romantikti.
Benimki çok düzdü, yüzük falan da yok 🤣 3 gündür çıkıyorduk daha, akşam karanlığında devlet üretmen çiftliğinin tesislerinde geziyoruz, ceylanları izlemeye gittik. O arada da ilişkiden beklentilerimizi konuşuyoruz. Söylediklerimi çok beğendi sanırım 'benimle evlenir misin?' Dedi. Ben şok, şaka mı bu falan diyorum 'hayır ciddiyim' diyor. Benim şartlarım var dedim. Söyle dedi. 'Giyimime makyajıma, arkadaşlarıma karışmayacaksın; ben nerede ne yapacağımı kiminle dost olacağımı iyi bilirim' dedim. Tamam sorun yok dedi. Tamam o zaman evlenirim dedim 🤣. Ciddiyete bak 🤣 adam evlenme teklif etmiş heyecanlanacağıma koşul saymayı akıl edebiliyorum 🤣

Bu arada hiç tek taşım olmadı, sonrasında yüzük falan da almadı. Tek taşı hiç sevmem zaten 😁

Allah daim etsin taşa vurdum 🫶🤣❤️ yaa anlasamiyorlar bence yükselenlerden dengeliyosunuzdur iki inat burç nasıl anlaşır ben anlasamiyorum kız bilemiyorum komik entelektüel seviyorum bunlar da hiç yok 🤣
Benimkinin libidosunu besle önüne dünyaları sersin 🤣 konuşkandır, espri yapmayı da sever. Biz her şeyden konuşuruz. İnat ikimizde de var evet ama ortada mantıklı bir açıklama varsa mantığımızı kullanıp doğruyu belirlemeyi öğrendik. Kavga edip küstüğümüz de oluyor ama zamanla uyum yakalanıyor, eşli dans etmek gibi o bir adım ileri atıyorsa sen karşısındaki ayağı bir adım geri çekiyorsun. Bu belkide kişisel olgunlukla ilgilidir. Bilemiyorum

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
yemek yediğimizi söylemek kadar normal bişey sende gelsene derse kötü yere gidiyor olay :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Benimkinin libidosunu besle önüne dünyaları sersin 🤣 konuşkandır, espri yapmayı da sever. Biz her şeyden konuşuruz. İnat ikimizde de var evet ama ortada mantıklı bir açıklama varsa mantığımızı kullanıp doğruyu belirlemeyi öğrendik. Kavga edip küstüğümüz de oluyor ama zamanla uyum yakalanıyor, eşli dans etmek gibi o bir adım ileri atıyorsa sen karşısındaki ayağı bir adım geri çekiyorsun. Bu belkide kişisel olgunlukla ilgilidir. Bilemiyorum

Libidosunu besle danaya dönüşüyor diyorsun yani 😂 ama bence yukseleni iyi bir burç ve oturmuş karakteri varsa senin ki gibi olur boğa. Ama benim kardeşim dahil olmak üzere hepsi asla komik değil.😂

Libidosunu besle danaya dönüşüyor diyorsun yani 😂 ama bence yukseleni iyi bir burç ve oturmuş karakteri varsa senin ki gibi olur boğa. Ama benim kardeşim dahil olmak üzere hepsi asla komik değil.😂
Yükselenine bakmıştık ama hatırlamıyorum, akşama bi sorayım bari. Yaşamayı, gezmeyi konuşmayı sever eşim, biraz bilmiştir ama idare ediyoruz 😁
Mor komedyende anlatılan boğa kesinlikle benimkiyle örtüşüyor, öyle diyeyim. 🤣

Oğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya
Tanıdığım bir Oğlak eşi doğuma giderken işe gitmişti. Duygulara onların dünyasında yer yok ama gördüğüm en sadık ve çalışkan insanlardan biri.

X