- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Eşimde aynı öyle arada çocukluğuyla alakalı birşeyler anlatır. Onun için bu paylaşımın çok kişisel ve önemli olduğunu bildiğim için pürdikkat dinlerim. Sonra devamını getirmez anlat dinliyorum derim tek seferde bu kadar içimi döküp anlatabiliyorum, fazlası olmuyor derAy bu konu kesinlikle doğru, eşim hala çocukluğumla ilgili hiç duymadığı şeyler öğreniyor benden, 15 yılda bitmedi çünkü her şeyi bir anda ortaya döken biri değilim.
Ay çok etkileyiciymiş, bana yapılsa ağlardım sanırımOğlak eşim, evlenmeden önce onunla ilk doğum günümde bana kendi bebeklik ve küçük çocukluk fotoğraflarının da bulunduğu bir albüm hediye etmişti, devamını birlikte doldururuz şeklinde ufak bir şiirle
Ben kovalarla asla anlaşamıyorum çok alakasız karakterleriz.Mutluluğunuz daim olsun.Kova erkeklerini seven bir ben varim galiba.
En güzel sevgili olduklarım ve en güzel erkek arkadaş olduğum kişiler tesadüfen kovaydi. Eşim de kova oldu.
En çok ince esprilerini severim.
O an gereken ne kadarsa o kadar işte, konu dağılmasınEşimde aynı öyle arada çocukluğuyla alakalı birşeyler anlatır. Onun için bu paylaşımın çok kişisel ve önemli olduğunu bildiğim için pürdikkat dinlerim. Sonra devamını getirmez anlat dinliyorum derim tek seferde bu kadar içimi döküp anlatabiliyorum, fazlası olmuyor derAradan zaman geçince devamı gelir ben içindeki herşeyi ortaya döken bir balık olarak zor olsa alıştım.
Bunu diyen oğlak evlenme teklif etmese de olur kendince etmiş zaten.Oğlak eşim, evlenmeden önce onunla ilk doğum günümde bana kendi bebeklik ve küçük çocukluk fotoğraflarının da bulunduğu bir albüm hediye etmişti, devamını birlikte doldururuz şeklinde ufak bir şiirle
Bundan zarif evlenme teklifi mi olur ya, havai fişeğe falan gerek yok, ben bayıldım.Bunu diyen oğlak evlenme teklif etmese de olur kendince etmiş zaten.
Benim için de çok özeldi.Ay çok etkileyiciymiş, bana yapılsa ağlardım sanırım
Haha aynen tüm çocukluğunu 50 senede yavaş yavaş ancak anlatır ona kalırsa.O an gereken ne kadarsa o kadar işte, konu dağılmasın
Bunu diyen oğlak evlenme teklif etmese de olur kendince etmiş zaten.
Yurda gidince oda arkadaşlarım hemen "yüzük ve çiçek nerede demişlerdi?"Bundan zarif evlenme teklifi mi olur ya, havai fişeğe falan gerek yok, ben bayıldım.
Herkesi karakterine göre değerlendirmek lazım işte eşiniz için bu çok özel ve anlamlı bir hediye. Başkası da çiçek isteyebilir bunu anlamsız bulabilir.Yurda gidince oda arkadaşlarım hemen "yüzük ve çiçek nerede demişlerdi?"
Dedim "fotoğraf albümü verdi."
O ne öyle yılbaşı hediyesi çekilişi gibi demişlerdi.
Böyle bir incelik,böyle bir değer verme.Çok çok aminYurda gidince oda arkadaşlarım hemen "yüzük ve çiçek nerede demişlerdi?"
Bazı şeyler anlayana güzel işteYurda gidince oda arkadaşlarım hemen "yüzük ve çiçek nerede demişlerdi?"
Ben kovalarla asla anlaşamıyorum çok alakasız karakterleriz.Mutluluğunuz daim olsun.
Haberlesemeyiz demek istemiştir belkiMerhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Ama tatlı ve efendi.Ben sana bu adamdan olmaz dedim dinlemedin
Haha kovanın evlilik teklifi de marjinal olur işteKovalari sevip anlaşsam da çok ölçülü insanlar olduklarını söyleyemem.
Öyle romantiklikleri de minnoş değil.
Bir üye eşinden albümle evlenme teklif aldığını yazmis mesela. Benim evlenme teklifim motosikletle otobana gazlamaya çıktığımızda gelmişti o an.Ama yüzükte vardı. Hala oradan geçerken anariz bence çok romantikti.
Haha kovanın evlilik teklifi de marjinal olur iştegeneli çok patavatsız oluyor dediğiniz gibi ölçülü insanlar değiller. Bir kovanın yanında şimdi ne diyecek diye geriliyorum sürekli