Şimdi Duşa Gireceğim

Bence böyle deme, her duşa girdiğinde haber vermene gerek yok bana ânında dönüş yapmak zorunda değilsin falan de. Adama nasıl yaklaşırım diyordun uzaklaştırma, espriyle karışık bir cümle bul

Sadıktır diye garanti veremem 16 yılda falso yakalamadım, allah şaşırtmasın ama oğlak burcu bir kadın için kesinlikle ideal bir eş, arada cinnet geçirtse de ben memnunum evdeki boğadan

Ben bir oğlak kadınıyım ama arkadaşlar gibi bende diyorum sana oğlak erkeğinden uzak dur , babam ve eniştem oğlak... Gerçekten insana kafayı yediriyorlar narsistilk desen var ego desen var hep herşeyde kendileri haklı olur hep herşeyi onlar bilir vs vs say say bitmez bi sürü toksitlik

Bence böyle deme, her duşa girdiğinde haber vermene gerek yok bana ânında dönüş yapmak zorunda değilsin falan de. Adama nasıl yaklaşırım diyordun uzaklaştırma, espriyle karışık bir cümle bul
Direkt söyledim,o da beni haklı buldu.Bundan sonra rahatsız olduğun bir şey olursa söyle bana dedi.Anlayışla karşılaması beni çok mutlu etti.

Hoslandigim oglak erkeginin instagramdan manipulasyon teknikleri adli bi sayfayi begendigini gordum 1 hafta once ahahahahaj tam denk geldi

Ohaa adam alayli degil mektepli manipulator olmak istiyor
Belki manipülasyondan korunmak için öğreniyordur, ben de deli gibi narsiszm ve spotlight araştırmıştım bir ara, hatta link hala sık kullanılanlarımda kayıtlı

Off yaGüvenilir,sadıkta geliyor bana.Sosyal medyası yok,rehberinde bile sadece yakın çevresi var.

Ayy çok farklı şeyler anlatıldı. Yükselenle alakalı bence de tamamen.

Kova erkeklerini seven bir ben varim galiba.
En güzel sevgili olduklarım ve en güzel erkek arkadaş olduğum kişiler tesadüfen kovaydi. Eşim de kova oldu.
En çok ince esprilerini severim.

Ben de yaklaşık 20+ yıldır Oğlak erkeği ile birlikteyim. Ne yapacağını haber verir. Ben sadece, merak etmeyin diye haber verdiğini düşünüyorum.

Dürüsttür, sabırlıdır, işkoliktir, çalışkandır, tutumludur, para hesabı yapmayı sever, sorumluluk sahibidir. Organizasyon ve plan adamıdır. Dışarıdan kibirli ve soğuk durur ama çok eğlenceli ve duygusaldır. Ailesine, akrabalarına düşkündür. Kendisine saygı duyulmasını çok önemser.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Ay bu konu kesinlikle doğru, eşim hala çocukluğumla ilgili hiç duymadığı şeyler öğreniyor benden, 15 yılda bitmedi çünkü her şeyi bir anda ortaya döken biri değilim.

Kova erkeklerini seven bir ben varim galiba.
En güzel sevgili olduklarım ve en güzel erkek arkadaş olduğum kişiler tesadüfen kovaydi. Eşim de kova oldu.
En çok ince esprilerini severim.
Mutluluğunuz daim olsun.
Benim Kovalarla iletişimim kırılganlık ve belki yanlış anlamalarla dolu.

Oğlak eşim, evlenmeden önce onunla ilk doğum günümde bana kendi bebeklik ve küçük çocukluk fotoğraflarının da bulunduğu bir albüm hediye etmişti, devamını birlikte doldururuz şeklinde ufak bir şiirle

Off yaGüvenilir,sadıkta geliyor bana.Sosyal medyası yok,rehberinde bile sadece yakın çevresi var.
Yok aksine hiiiç sadık değiller çünkü kendilerine aşıkllar , çok zekiler karda yürür izini belli etmezler, aşırı romantik düşkün değer veren olurlar elde edene kadar, ne zaman bağımlı aşık olursun işte o zaman gerçek yüzleri çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…