Şimdi Duşa Gireceğim

Ay bu konu kesinlikle doğru, eşim hala çocukluğumla ilgili hiç duymadığı şeyler öğreniyor benden, 15 yılda bitmedi çünkü her şeyi bir anda ortaya döken biri değilim.
Eşimde aynı öyle arada çocukluğuyla alakalı birşeyler anlatır. Onun için bu paylaşımın çok kişisel ve önemli olduğunu bildiğim için pürdikkat dinlerim. Sonra devamını getirmez anlat dinliyorum derim tek seferde bu kadar içimi döküp anlatabiliyorum, fazlası olmuyor der🤣 Aradan zaman geçince devamı gelir ben içindeki herşeyi ortaya döken bir balık olarak zor olsa da alıştım.

Son düzenleme:
Oğlak eşim, evlenmeden önce onunla ilk doğum günümde bana kendi bebeklik ve küçük çocukluk fotoğraflarının da bulunduğu bir albüm hediye etmişti, devamını birlikte doldururuz şeklinde ufak bir şiirle💙
Ay çok etkileyiciymiş, bana yapılsa ağlardım sanırım 🤩

Eşimde aynı öyle arada çocukluğuyla alakalı birşeyler anlatır. Onun için bu paylaşımın çok kişisel ve önemli olduğunu bildiğim için pürdikkat dinlerim. Sonra devamını getirmez anlat dinliyorum derim tek seferde bu kadar içimi döküp anlatabiliyorum, fazlası olmuyor der🤣 Aradan zaman geçince devamı gelir ben içindeki herşeyi ortaya döken bir balık olarak zor olsa alıştım.
O an gereken ne kadarsa o kadar işte, konu dağılmasın 🤣

Ay çok etkileyiciymiş, bana yapılsa ağlardım sanırım 🤩
Benim için de çok özeldi. 💝Bir de şimdiki gibi dijital fotoğraf yok, baskısı alınmış sayılı bebeklik fotoğraflarını bana vermişti.
Hala üniversite ders kitaplarımın içinde bana yazdığı şiirler ve notlar duruyor. Verdiği hediyelerde bir incelik vardır.

Yurda gidince oda arkadaşlarım hemen "yüzük ve çiçek nerede demişlerdi?"
Dedim "fotoğraf albümü verdi."
O ne öyle yılbaşı hediyesi çekilişi gibi demişlerdi. 😃
Herkesi karakterine göre değerlendirmek lazım işte eşiniz için bu çok özel ve anlamlı bir hediye. Başkası da çiçek isteyebilir bunu anlamsız bulabilir.

Ben kovalarla asla anlaşamıyorum çok alakasız karakterleriz.Mutluluğunuz daim olsun.

Kovalari sevip anlaşsam da çok ölçülü insanlar olduklarını söyleyemem. 😀
Öyle romantiklikleri de minnoş değil. 😀

Bir üye eşinden albümle evlenme teklif aldığını yazmis mesela. Benim evlenme teklifim motosikletle otobana gazlamaya çıktığımızda gelmişti o an.😄 Ama yüzükte vardı. Hala oradan geçerken anariz bence çok romantikti.

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Haberlesemeyiz demek istemiştir belki

İlk defa haber verdiği şey duşa girmesi miydi? Bulaşık yıkayacağım, şarjım bitiyor gibi başka haber vermeleri oldu mu?

Kovalari sevip anlaşsam da çok ölçülü insanlar olduklarını söyleyemem. 😀
Öyle romantiklikleri de minnoş değil. 😀

Bir üye eşinden albümle evlenme teklif aldığını yazmis mesela. Benim evlenme teklifim motosikletle otobana gazlamaya çıktığımızda gelmişti o an.😄 Ama yüzükte vardı. Hala oradan geçerken anariz bence çok romantikti.
Haha kovanın evlilik teklifi de marjinal olur işte😅 geneli çok patavatsız oluyor dediğiniz gibi ölçülü insanlar değiller. Bir kovanın yanında şimdi ne diyecek diye geriliyorum sürekli 🙄

Seneleeer seneler önce biriyle flört ediyorum , netten tanışmışım, "müsait değilim epilasyon yapıyorum" gibi bir cümle kurdum, adam benim sanal seks yapmak istediğimi sandı yürüdü ordan ben de tersleyip engelledim.

Oğlak burcu kadını olduğumu belirtmeme gerek var mı =))))))

Ya düz insandır oğlak. Sanal seks yapmak istese "üzerinde ne var" bile demez direkt yalarım der =))))

X