- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Dan diye demiyor,konuşma arasında diyor.Bişey konuşurken hadi ben bi duşa gireceğim görüşürüz diyorsa normal yani ararsın Msja cevap gelmedi diye huylanırsın diye diyordur
Ama kimse bişey konuşmuyoken dan diye msj atıp ben duşa giriyorum diyorsa saçmalık
Günahını almak istemedim,o yüzden ben mi yanlış düşünüyorum diye konu açtım.Onunla konuştum,o da niyetinin kötü olmadigini söyledi zatenKonuşmaya ara verme sebebini belirtiyor sadece bence.
Duş almak yemek yemek ne bileyim su içmek gibi gerekli ve sıradan bir eylem zira.
Bende söylerim arkadaşıma, eşime aileme duşa giricem sonra yazarım diye. Kimsede ne alaka demez. Ha tabi ki mesafeli olduğum insanlara (çocukların okul grubuna,işle ilgili görüştüğüm/yazıştığım kişiler vb )demem duşa giriyorum ama yakın gördüklerime es vermek için muhabbete söylerim. Hatta eşime özellikle yazıyorum duşa giriyorum diye zira ben duştayken arama huyu var her seferinde arayıp ulaşamamıs oluyor haber vermezsem sanki biliyor gibi denk getiriyor sağolsun.
Art niyet aramayın bence,ulaşamazsanız diye yada muhabbeti bölme sebebi tarzında söylüyordur.
Samsunlu.Aa n
Nerelii
Daha 1 aydır konuşuyoruz,ondan garipsedim.Konuşurken bana bunu hissettirmeyen insanlar da vardı.
- Duşa giricem çıkınca yazarım
+ Tamam
Ama bir de sizinki gibi duşa gireceğim yazınca kafamı karıştıran, acaba mı dedirten insanlar oluyor. Sanırım aranızda o samimiyet gelişmemiş o yüzden tuhafiniza gidiyor.
Ben o kadar değilim yaSeneleeer seneler önce biriyle flört ediyorum , netten tanışmışım, "müsait değilim epilasyon yapıyorum" gibi bir cümle kurdum, adam benim sanal seks yapmak istediğimi sandı yürüdü ordan ben de tersleyip engelledim.
Oğlak burcu kadını olduğumu belirtmeme gerek var mı =))))))
Ya düz insandır oğlak. Sanal seks yapmak istese "üzerinde ne var" bile demez direkt yalarım der =))))
Benimki çok düzdü, yüzük falan da yokKovalari sevip anlaşsam da çok ölçülü insanlar olduklarını söyleyemem.
Öyle romantiklikleri de minnoş değil.
Bir üye eşinden albümle evlenme teklif aldığını yazmis mesela. Benim evlenme teklifim motosikletle otobana gazlamaya çıktığımızda gelmişti o an.Ama yüzükte vardı. Hala oradan geçerken anariz bence çok romantikti.
Benimkinin libidosunu besle önüne dünyaları sersinAllah daim etsin taşa vurdumyaa anlasamiyorlar bence yükselenlerden dengeliyosunuzdur iki inat burç nasıl anlaşır ben anlasamiyorum kız bilemiyorum komik entelektüel seviyorum bunlar da hiç yok
E normal o zamanBabama yardım edeceğim şimdi,ablama gideceğim gibi mesajları da oldu.
yemek yediğimizi söylemek kadar normal bişey sende gelsene derse kötü yere gidiyor olayMerhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Bana garip geldi o an işte .E normal o zaman
Zaten konuştum kendisiyle,kötü bir niyetinin olmadığını söyledi.yemek yediğimizi söylemek kadar normal bişey sende gelsene derse kötü yere gidiyor olay
Bazı burç yorumlarında da çok sadık oldukları yazıyor.Ben oğlak kadınıyım ama oğlak erkeğini asla önermiyorum.cok egoist ve sadakatsizler
Konuştum kendisiyle,niyetinin kötü olmadığını ve merak etmemem için söylediğini belirtti.yöntem basit.
siz de !ben de duşa giriyorum! yazın.
niyetini hop diye anlamış olursunuz
Benimkinin libidosunu besle önüne dünyaları sersinkonuşkandır, espri yapmayı da sever. Biz her şeyden konuşuruz. İnat ikimizde de var evet ama ortada mantıklı bir açıklama varsa mantığımızı kullanıp doğruyu belirlemeyi öğrendik. Kavga edip küstüğümüz de oluyor ama zamanla uyum yakalanıyor, eşli dans etmek gibi o bir adım ileri atıyorsa sen karşısındaki ayağı bir adım geri çekiyorsun. Bu belkide kişisel olgunlukla ilgilidir. Bilemiyorum
Kadınları sadık ama erkekleri değilBazı burç yorumlarında da çok sadık oldukları yazıyor.
Yükselenine bakmıştık ama hatırlamıyorum, akşama bi sorayım bari. Yaşamayı, gezmeyi konuşmayı sever eşim, biraz bilmiştir ama idare ediyoruzLibidosunu besle danaya dönüşüyor diyorsun yaniama bence yukseleni iyi bir burç ve oturmuş karakteri varsa senin ki gibi olur boğa. Ama benim kardeşim dahil olmak üzere hepsi asla komik değil.
Tanıdığım bir Oğlak eşi doğuma giderken işe gitmişti. Duygulara onların dünyasında yer yok ama gördüğüm en sadık ve çalışkan insanlardan biri.Oğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya