Şimdi Duşa Gireceğim

Günahını almak istemedim,o yüzden ben mi yanlış düşünüyorum diye konu açtım.Onunla konuştum,o da niyetinin kötü olmadigini söyledi zaten

Daha 1 aydır konuşuyoruz,ondan garipsedim.

Ben o kadar değilim ya romantik ve erotik konularda imaları tercih ederim. Yükselenim balık ondan galiba

Benimki çok düzdü, yüzük falan da yok 3 gündür çıkıyorduk daha, akşam karanlığında devlet üretmen çiftliğinin tesislerinde geziyoruz, ceylanları izlemeye gittik. O arada da ilişkiden beklentilerimizi konuşuyoruz. Söylediklerimi çok beğendi sanırım 'benimle evlenir misin?' Dedi. Ben şok, şaka mı bu falan diyorum 'hayır ciddiyim' diyor. Benim şartlarım var dedim. Söyle dedi. 'Giyimime makyajıma, arkadaşlarıma karışmayacaksın; ben nerede ne yapacağımı kiminle dost olacağımı iyi bilirim' dedim. Tamam sorun yok dedi. Tamam o zaman evlenirim dedim . Ciddiyete bak adam evlenme teklif etmiş heyecanlanacağıma koşul saymayı akıl edebiliyorum

Bu arada hiç tek taşım olmadı, sonrasında yüzük falan da almadı. Tek taşı hiç sevmem zaten

Allah daim etsin taşa vurdum yaa anlasamiyorlar bence yükselenlerden dengeliyosunuzdur iki inat burç nasıl anlaşır ben anlasamiyorum kız bilemiyorum komik entelektüel seviyorum bunlar da hiç yok
Benimkinin libidosunu besle önüne dünyaları sersin konuşkandır, espri yapmayı da sever. Biz her şeyden konuşuruz. İnat ikimizde de var evet ama ortada mantıklı bir açıklama varsa mantığımızı kullanıp doğruyu belirlemeyi öğrendik. Kavga edip küstüğümüz de oluyor ama zamanla uyum yakalanıyor, eşli dans etmek gibi o bir adım ileri atıyorsa sen karşısındaki ayağı bir adım geri çekiyorsun. Bu belkide kişisel olgunlukla ilgilidir. Bilemiyorum

yemek yediğimizi söylemek kadar normal bişey sende gelsene derse kötü yere gidiyor olay

Libidosunu besle danaya dönüşüyor diyorsun yani ama bence yukseleni iyi bir burç ve oturmuş karakteri varsa senin ki gibi olur boğa. Ama benim kardeşim dahil olmak üzere hepsi asla komik değil.

Libidosunu besle danaya dönüşüyor diyorsun yani ama bence yukseleni iyi bir burç ve oturmuş karakteri varsa senin ki gibi olur boğa. Ama benim kardeşim dahil olmak üzere hepsi asla komik değil.
Yükselenine bakmıştık ama hatırlamıyorum, akşama bi sorayım bari. Yaşamayı, gezmeyi konuşmayı sever eşim, biraz bilmiştir ama idare ediyoruz
Mor komedyende anlatılan boğa kesinlikle benimkiyle örtüşüyor, öyle diyeyim.

Oğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya
Tanıdığım bir Oğlak eşi doğuma giderken işe gitmişti. Duygulara onların dünyasında yer yok ama gördüğüm en sadık ve çalışkan insanlardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…