Şimdi Duşa Gireceğim

Etrafımdaki kova kadınları cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor ama zekiler evet. Erkekleri de bildiğiniz kıt yahu nerde nasıl davranacaklarını bilmezler akıllarındakini söylerler. Marjinal olacağım diye yapıyorlar bunu da ama olmuyor tabi.
Aslında adam çarpma gibi niyetimiz yok sadece uzaklaşırız umursamayız. 🤪

Aslında adam çarpma gibi niyetimiz yok sadece uzaklaşırız umursamayız. 🤪
Gözlemlediğim kova kadınlarının hepsi çok uyanık geçinip milleti kandırma peşindeydi. Asla içten davranmıyorlardı. Bunları da yapınca çok zeki olduklarını sanıyorlar ama fazla belli yani olmayınca olmuyor. Birde kadın erkek hepsi çok patavatsız nerde ne konuşacağını bilmiyorlar. Ben balık yükselen başağım yıldızım hiç barışmaz.
Umursamazlıkta haklısınız genel olarak umursamaz bir burç. Bunu takdir ediyorum kendilerini hiç yıpratmıyorlar.

Gözlemlediğim kova kadınlarının hepsi çok uyanık geçinip milleti kandırma peşindeydi. Asla içten davranmıyorlardı. Bunları da yapınca çok zeki olduklarını sanıyorlar ama fazla belli yani olmayınca olmuyor. Birde kadın erkek hepsi çok patavatsız nerde ne konuşacağını bilmiyorlar. Ben balık yükselen başağım yıldızım hiç barışmaz.
Umursamazlıkta haklısınız genel olarak umursamaz bir burç. Bunu takdir ediyorum kendilerini hiç yıpratmıyorlar.
Erkeğiyle kadını çok fark ediyor bence eski erkek arkadaşımdan biliyorum. 😂 Kova kadınları baya soğuktur aslında elimde olan bir şey değil mantıksız hareket edemezler belki o yüzden samimiyetsiz geliyordur size. Bi de patavatsız bulmanıza şaşırdım çok fazla konuşmazlar çünkü. Bence patavatsız burç aslan kadınıdır.😁 Tabii bunlar benim tanıdıklarımdan yaptığım gözlemler.

Erkeğiyle kadını çok fark ediyor bence eski erkek arkadaşımdan biliyorum. 😂 Kova kadınları baya soğuktur aslında elimde olan bir şey değil mantıksız hareket edemezler belki o yüzden samimiyetsiz geliyordur size. Bi de patavatsız bulmanıza şaşırdım çok fazla konuşmazlar çünkü. Bence patavatsız burç aslan kadınıdır.😁 Tabii bunlar benim tanıdıklarımdan yaptığım gözlemler.
Aa litfen 🤚
Aslan burcu asla patavatsiz degildir
Ama yukseleni baska birseyse bilemem😬
Yukselen de cok etkiliyor bence
Benimde gicik oldugum aslan burclari mevcut cunku🫠

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
art niyetli çünkü

Ben etrafımdakilere göre gözlemledim. Bana samimiyetsiz geliyor çünkü dediğim gibi uyanıklık yapmaya çalışıyorlar ama fazla belli oluyor sinsilik yapamıyorlar yani. Bir yengeç kadını herkesi ayakta uyutur ama anlamaz kimse mesela kova kadını öyle değil. Arkadaşlık ilişkilerine çok önem veriyorlar. Her yaşta genç olan, öyle hisseden bir burç. Ama dediğim gibi sinsilikleri yok düşündüklerini söylüyorlar. Erkekleri ukala, burnu havada, marjinal olmaya çalışıp ahmak görünen tipler.
Aslan kadınlarının patavatsızlıkları gösteriş budalası olduklarından oluyor. Hava atmak için ne diyeceklerini şaşırıyorlar ondan saçma sapan konuşuyorlar. Aslan olup narsist olmayan görmedim ben, benim komiğime gidiyor açıkçası aslan tripleri😄
Kovaların patavatsızlığı da akıllarındakini söylemekten oluyor aslandan çok farklı.

Ben etrafımdakilere göre gözlemledim. Bana samimiyetsiz geliyor çünkü dediğim gibi uyanıklık yapmaya çalışıyorlar ama fazla belli oluyor sinsilik yapamıyorlar yani. Bir yengeç kadını herkesi ayakta uyutur ama anlamaz kimse mesela kova kadını öyle değil. Arkadaşlık ilişkilerine çok önem veriyorlar. Her yaşta genç olan, öyle hisseden bir burç. Ama dediğim gibi sinsilikleri yok düşündüklerini söylüyorlar. Erkekleri ukala, burnu havada, marjinal olmaya çalışıp ahmak görünen tipler.
Aslan kadınlarının patavatsızlıkları gösteriş budalası olduklarından oluyor. Hava atmak için ne diyeceklerini şaşırıyorlar ondan saçma sapan konuşuyorlar. Aslan olup narsist olmayan görmedim ben, benim komiğime gidiyor açıkçası aslan tripleri😄
Kovaların patavatsızlığı da akıllarındakini söylemekten oluyor aslandan çok farklı.

Aa litfen 🤚
Aslan burcu asla patavatsiz degildir
Ama yukseleni baska birseyse bilemem😬
Yukselen de cok etkiliyor bence
Benimde gicik oldugum aslan burclari mevcut cunku🫠
Ayy çok farklı şeyler anlatıldı. 😄 Yükselenle alakalı bence de tamamen. 🫣

Oğlaklarla iletişimde nelere dikkat etmeliyiz?İlişkide nelere dikkat etmeliyiz?
Hayat görüşüne de bağlıdır, yaşadıģı aile önemli. Çağdaş bir insansa özgürlüğünüze karışmaz arada ufak kıskançlıklar dışında baskıcı değildir.

Dürüsttür. Severse sizi asla bırakmaz. Yalan söylemez sizden de onu bekler. Sadıktır.

Ailesi ile sizin aranızda dengeyi iyi kurar. Ailesi ile iyi geçinirseniz sizi başında taşır ama ufak pürüzler olsa da sizi üzmez tabi asla ailesini atmaz.

Valla sık mesajlaştığım biriyse ben de hep haber veririm. Meşgulüm cevap veremem anlamında yani. İnsanlara cinsellik çağrışımı mı yapıyormuş yani :silah:

Müsait olduğunu sormadan zaten aramam.Mesaj attığımda hemen dönsün diyen biri değilim.Müsait olsa zaten döner diye düşünüyorum.Sürekli duşa girdiğinde belirtmesi bende iki ihtimal uyandırdı .Ya benim hiç yikanmadigimi düşünüyor(çünkü ben ona hiçbir zaman ben şimdi duş alacağım diye söylemedim.) ya da cinsellik için yokluyor.
Ya benim yikanmadigimi düşünüyor şizofrenik bir düşünce çok güldüm

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Değişikmiş, ortadan kaybolacağı zaman diğer yaptıklarını da böyle söylüyor mu

Evde tekken duşa gireceğim zaman eşime haber veriyorum ayağım kayar düşer bisey olur diye. Belki o da mı öyle düşünüyor diye safça düşündüm şuan 😄

X