Şımarık miyim?

Keşke evlenmeseydi.

siz de sizin için önemli olan şeylerden vazgeçmeseydiniz keşke.
yazmışsınız bekarlıktan kalma devam ediyor diye.
hurda araba merakı kötü bir şey değil ki. hani bekarken pavyoncuydu hala gidiyor deseniz en başta ben boşanın diyeceğim.
sevgililik oldu mu hiç mi tanımadınız bilmiyorum ama evliliği çok farklı algılamışsınız sanırım.
galiba hep yanınızda oturacak bir erkek bekliyordunuz ama çok sağlıksız.
kadın da erkek de farklı şeylerle ilgilenmeli.

Sizi rahatsız eden bir eylemi bile isteye devamli olarak sürdüyor olması net olarak boşanma sebebidir. Bu eylem sigarayı balkon yerine pencerede içmesi bile olabilir.

(Sigaradan ve başmak istemekten bağımsız söylüyorum) neden özel alanlara saygı duymuyoruz. Böyle birşey olabilir mi ya? Evlenince karşımızdakinin neler yapıp yapamayacağını belirleme hakkı ondan alınıp bize mi veriliyor.

Boşanmak için bu bahanelere gerek yok, onunla artık evli olmak istemiyorum, sevmiyorum demek yeterli.

gereksiz yardım değil ki adamınki. o konulara ilgi duyuyor gidip birşeyler yapıyor. o kişiler olmasa kendine bir yapardı muhtemelen bunlarla uğraşmak için.

Uzak sehirlerdeydik pek tanıyamadım açıkçası. 1 kere arkadaşıma gidecektik terledim lcwden yeni kıyafet alayım ter kokmayayim dedi. Adamı temiz sandım göz boyamaymis, yırtık tişört kot giyiyor hiç utanmıyor da

hep mi öyle giyiniyor yoksa arabaya bahçeye giderken mi

İlk zamanlar sadece arabaya bahçeye giderken giyiyordu. Sonraları dışarda giymeye başladı hemen gidip kıyafet aldim. Bak millet yanlış anlar karisi bakmıyor derler dedim

acaba siz istemedikçe ve müdahale ettikçe inadına mı yapıyor
yani mesela oralara giderken de yırtıklar diye çok laf ettiyseniz her yerde giyiyim de işittiğim lafa değsin demiş olabilir

acaba siz istemedikçe ve müdahale ettikçe inadına mı yapıyor
yani mesela oralara giderken de yırtıklar diye çok laf ettiyseniz her yerde giyiyim de işittiğim lafa değsin demiş olabilir
Yani bilemiyorum asla söylemez düşündüklerini. İş yerinden arkadaslari mazota zam gelince en iyisini sen yapiyorsun demişler bu da övünerek anlatıyor. Seninle dalga geçiyorlar haberin yok, onlara versen arabana binerler mi diyorum anlamıyor

Merak ettiğim iki durum var
1- eğer baba maası ve evler olmasaydı fikriniz ne olurdu
2- adamın hobisi kahvehane vs olsaydı tertemiz gidip gelseydi sorun olurmuydu
Herseyi gectim çocuklara yarın öbür gün babanız araba tamir etmeyi seviyor diye boşandım, sizi uzak büyüttüm diyecebilecekmisiniz?
Siz bence eşinizi çoktan gözden çıkarmışsınız yalnız böyle bir durum senelerdir var ise ki hayatta söyleyeceğim bir sey değildir ama keske en azından ikinci bebeği düşünmeseydiniz çocuklara çok üzüldüm. Belki çift terapisi ise yarar....

1- eğer maddi guvencim olmasaydı ve ailem arkamda olmasaydı çocuklar buyuyene kadar sabrederdim
2- kahveye de gitseydi sorun olurdu
2.cocugu hiç istemedim kazara oldu korundugum halde keşke eşim istemiyorum dese de aldirsam dedim içimden.
Zaten benim tek psimanligim çocuklara haksızlık yapmak olur.

Mesela nasıl bir hobi sizin için sorun olmazdı

Mesela nasıl bir hobi sizin için sorun olmazdı
Mesela ilk zamanlar sadece sanayiye gidiyordu ara ara da arkadaşları ile maça gidiyordu,Kocatepeye gidiyordu. Asıl sorun iş yerinden arkadaslari ile iletişimi kesilince kendini iyice pazarciliga, arıcılığa falan vurdu. Yağ suzerken copcunun biri abi memur adamsın ne işin var yağla çek 100 bin kredi bin güzel bir arabaya demiş.

Esinizin meslegi ne benim bildigim 2 gun izin olurda??

Eger esiniz yag kir pislik icinde gelip evi kirletip surekli elbiselerini size yikatiyorsa hak verilebilir size. Temizlik icin şart kosun veya 3 gun degil de 2 gun ya da 1.5 gun ayirsin hobisine, sorumluluklarini da aksatmiyorsa problem yok. Biraz abartmissiniz. Yani adamin yaptigi sey kotu degil napsin evde oturul tv telefona mi baksın malak gibi. Ne guzel hobisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…