- 3 Eylül 2018
- 8.795
- 46.995
- 548
Anlıyorum galiba evi biraz boşluyor sanırımMesela evde mutfak bankı kırıldı 3-4 aydır kaynak yaptırılacak öylece duruyor balkonda kırık, sanayiye bahçeye gidiyor. El iyisisin sen diyorum sana da iyiyim diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlıyorum galiba evi biraz boşluyor sanırımMesela evde mutfak bankı kırıldı 3-4 aydır kaynak yaptırılacak öylece duruyor balkonda kırık, sanayiye bahçeye gidiyor. El iyisisin sen diyorum sana da iyiyim diyor.
Yağlı ve pis kiyafetleri, onun WC lavabosu hep yağ içinde.Eşinizin paraya ihtiyacı var mı? Yani eşiniz bunu sadece sevdiği için ona iyi geldiği için yapıyor olamaz mı? Sizi rahatsız eden yağ pislik mi sadece sürekli siz mi temizlemek zorundasınız bunları
Son zamanlarda evetAnlıyorum galiba evi biraz boşluyor sanırım
Mesela evde mutfak bankı kırıldı 3-4 aydır kaynak yaptırılacak öylece duruyor balkonda kırık, sanayiye bahçeye gidiyor. El iyisisin sen diyorum sana da iyiyim diyor.
Yani ben o istemiyor diye sigarayı bıraktım, kendisi ben istemiyorum dediğim halde her istediğini yapıyor. Tek taraflı tüm fedakarlikKaldıramadığınız şey adamın kendine ait hobileri olması mı? Anlamadım ben orayı
Eve mutfak alışverişi anlamında güzel bakar, eve eşya almayı sevmez. Boşanma olayının ciddiyetine varmadı hâlâ. Benim bosanacagimi sanmiyor annemi aradı bugün. Anne swetti boşanmayı mi dusunuyor dedi.Eve bakar demistiniz.
Sadece maddi anlamda gecim saglamayi mi kastettiniz bununla?
Basbaya evle ilgilenmiyor.
Cocuklu adamin tabi ki hobisi olur ama bu kadar kendini kaptirip evi boslamasi yanlis.
Bosanma fikrine ne diyor?
Yani ben o istemiyor diye sigarayı bıraktım, kendisi ben istemiyorum dediğim halde her istediğini yapıyor. Tek taraflı tüm fedakarlik
Doğru despot olabilirim. Ben evlenince başka şehire gelin gittim kimsem yok ondan başka. Onu yanımda istemem gayet normal olmaliŞımarık değil despotsunuz.
Eşinizin kendine ait hobisi olabilir. Bu bir boşanma sebebi midir? Aldatma yok, dayak yok. Adamla vakit geçirmekten çok mu zevk alıyorsunuz da, kendi başına geçirdiği vakitten rahatsızlık duyuyorsunuz?
Ben ablamıza hak verdim.
Yani şöyle bir insan ek iş yapıyorsa para kazanır ki kendisine git nereden bulursan bul bana şunu al diyen biri yok. Hem bedava çalışıp hem de yağ pisle uğraşmak bana akıllıca gelmiyor
Saygı duyarım sanırım sigara icseydiniz bırakmanın ne denli zor olduğunu bilirdinizYa şu verdiğiniz örnek denk mi allah aşkına?
Ben dikiş dikiyordum, o istedi diye bıraktım derseniz anlayayım da, çiftlerden biri sigara içmiyorsa diğerinin bırakmasını istemesi çok doğal değil mi? Yani sizin sigarayı bırakmanızı fedakarlık olarak göremiyorum, kusura bakmayın
Başak ben titiz bir Başak erkegiyim derEşiniz yay ya da ikizler burcu mu???
Ya şu verdiğiniz örnek denk mi allah aşkına?
Ben dikiş dikiyordum, o istedi diye bıraktım derseniz anlayayım da, çiftlerden biri sigara içmiyorsa diğerinin bırakmasını istemesi çok doğal değil mi? Yani sizin sigarayı bırakmanızı fedakarlık olarak göremiyorum, kusura bakmayın
Hiç sanki umru değilmiş gibi davranıyor. 10 gündür aramiyordu ama face de milleti 30 agustos zafer Bayramı için yürüyüşe çağırıyor KocatepeyeBahçe mantıklıymış, belki yağ işini yapmaz o zaman.
Üç gün istirahat vakti bir erkek için gerçekten fazla. Muhtemelen o da bu yüzden o işlere sarıyor.
Bu süreçte hiç konuştunuz mu? “Bak bu davranışların yüzünden bitiyor evliliğimiz?” diye? O ne diyor bu duruma?
Aynen. Ben eşime de söyledim sen ben istifciyim,hurda araba merakım var deseydin evlenmezdim seninle dedimkeşke konu sahibi de kendi istekleri için eşi kadar dik dursaymış. o zaman şimdi herşey için ben fedekarlık yaptım o yapmadı demezdi.
ya herşeye rağmen birbirlerini öyle kabul eder devam ederlerdi yada hiç evlenmezlerdi.