Şımarık miyim?

Siz de bir hobi bulun mesela? 3 gün evdeymiş 1 gün de siz hobinize ayırın o çocuklara baksın bir de öyle deneyin. Belki evde oturmaktan canınız sıkılıp daha çok takmışsınızdır onun sevdiği şeyleri yapmasına. Bu arada umarım kardeslerinize 2 ev ve arsanın sizin olacağını söylemiştir anneniz ve onlar da helâli hoş olsun demiştir.

Ben ilk başta taviz vermekle hata ettim abime anlattigimda ilk sanayiye gittiğinde seni bosarim deseydin gidemezdi dedi. Benim karım gazete kokuyor dedi diye 10 senedir eve gazete alamıyorum dedi.

Merak etmeyin tapusu bende 10 senedir onayları da var haberleri de. Ben son zamanlarda çocuklara bak markete gidiyorum dedim sonrasında yemek ve mutfak toplama derken 3-4 saat geçti. Söylenmeye başladı kaç saattir çocuk bakıyorum benim kendi işletim kaldı onları yapamadım diye bir ton söylendi. Son zamanlarda iyice tepeme cikti

Saygı duyarım sanırım sigara icseydiniz bırakmanın ne denli zor olduğunu bilirdiniz

Zor olduğunu biliyorum ama bu aynı şey değil.

Sizin probleminiz kocanıza endeksli yaşamanız. O kendi hobilerine zaman ayırırken, sizin kendi hobileriniz ile uğraşmak yerine onu evde beklemeniz.

İnsan tüm boş vaktini eşine ayıramaz. Yani benim çevremdeki kimse böyle yaşamıyor. İnsanlar işe gidiyor, arkadaşları ile yemeklere gidiyor, spora/kurslara/konserlere gidiyor. Zaten herşeyi eşle yapmadığımız için, eşimizle yaptığımız şeyler değerli ve kıymetli oluyor.

Ben ilk başta taviz vermekle hata ettim abime anlattigimda ilk sanayiye gittiğinde seni bosarim deseydin gidemezdi dedi. Benim karım gazete kokuyor dedi diye 10 senedir eve gazete alamıyorum dedi.

tehdit ederek mi ? yani gidersen boşanırım demek baya baya tehdit farkındasınız değil mi ?
bir insanın yapmak istediklerine saygı duymak yerine boşanmayı araya sokmak bence çok yanlış.
o zamanda belki korkup gitmeyecek ama evde mutsuz bir insan olarak suratı asık yaşayacaktı. daha mı iyi olurdu ?

Ben 2 küçük çocukla (5 ve 1.5) zaten yemek bulasik, başka şeye vaktim kalmıyor ki. Belki de ben tembelim olabilir.

Anladım meraktan ziyade sonradan tatsızlık çıkar mı diye sordum. Dönmenizi isterse ve illa yapacağım derse bu şekilde anlaşabilirsiniz. Belki zor gelip vazgeçer istemediğiniz işlerden.

Hiç sanki umru değilmiş gibi davranıyor. 10 gündür aramiyordu ama face de milleti 30 agustos zafer Bayramı için yürüyüşe çağırıyor Kocatepeye
Çok güzel bir etkinlik, bütün gece binlerce insan meşalelerle yürüyor. Bence çocukları anneye bırakın siz de katılın:)

Sizi rahatsız eden bir eylemi bile isteye devamli olarak sürdüyor olması net olarak boşanma sebebidir. Bu eylem sigarayı balkon yerine pencerede içmesi bile olabilir.

Onlara da kalacak ama benimkinin maddi değeri daha yüksek. Yani şey gibi hissediyorum. Biz evliydik ama sadece ben onunla evlendim o hep bekarliktan kalma huylarina devam etti. Ben uydum ona veya hep idare ettim ne zaman ki idare etmeyi bıraktım patlak verdi

Kusura bakmayın ama bana sanki siz kimse ile mutlu olamazsınız gibi geldi. Sanki kendinize eşten ziyade bir emir eri arıyorsunuz. Hiç kendinize dönüp sormuyorsunuz, acaba ben yanlış mıyım diye?
Olabilir ben mukemmelim, ideal bir eş ideal bir anneyim demedim zaten

Yani ben pişman olmam ama çocuklarıma haksızlık etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…