Ben ilk başta taviz vermekle hata ettim abime anlattigimda ilk sanayiye gittiğinde seni bosarim deseydin gidemezdi dedi. Benim karım gazete kokuyor dedi diye 10 senedir eve gazete alamıyorum dedi.keşke konu sahibi de kendi istekleri için eşi kadar dik dursaymış. o zaman şimdi herşey için ben fedekarlık yaptım o yapmadı demezdi.
ya herşeye rağmen birbirlerini öyle kabul eder devam ederlerdi yada hiç evlenmezlerdi.
Yani bu da çok saçma kusura bakmayın da.Ben ilk başta taviz vermekle hata ettim abime anlattigimda ilk sanayiye gittiğinde seni bosarim deseydin gidemezdi dedi. Benim karım gazete kokuyor dedi diye 10 senedir eve gazete alamıyorum dedi.
Merak etmeyin tapusu bende 10 senedir onayları da var haberleri de. Ben son zamanlarda çocuklara bak markete gidiyorum dedim sonrasında yemek ve mutfak toplama derken 3-4 saat geçti. Söylenmeye başladı kaç saattir çocuk bakıyorum benim kendi işletim kaldı onları yapamadım diye bir ton söylendi. Son zamanlarda iyice tepeme ciktiSiz de bir hobi bulun mesela? 3 gün evdeymiş 1 gün de siz hobinize ayırın o çocuklara baksın bir de öyle deneyin. Belki evde oturmaktan canınız sıkılıp daha çok takmışsınızdır onun sevdiği şeyleri yapmasına. Bu arada umarım kardeslerinize 2 ev ve arsanın sizin olacağını söylemiştir anneniz ve onlar da helâli hoş olsun demiştir.
Saygı duyarım sanırım sigara icseydiniz bırakmanın ne denli zor olduğunu bilirdiniz
Ben ilk başta taviz vermekle hata ettim abime anlattigimda ilk sanayiye gittiğinde seni bosarim deseydin gidemezdi dedi. Benim karım gazete kokuyor dedi diye 10 senedir eve gazete alamıyorum dedi.
Ben 2 küçük çocukla (5 ve 1.5) zaten yemek bulasik, başka şeye vaktim kalmıyor ki. Belki de ben tembelim olabilir.Zor olduğunu biliyorum ama bu aynı şey değil.
Sizin probleminiz kocanıza endeksli yaşamanız. O kendi hobilerine zaman ayırırken, sizin kendi hobileriniz ile uğraşmak yerine onu evde beklemeniz.
İnsan tüm boş vaktini eşine ayıramaz. Yani benim çevremdeki kimse böyle yaşamıyor. İnsanlar işe gidiyor, arkadaşları ile yemeklere gidiyor, spora/kurslara/konserlere gidiyor. Zaten herşeyi eşle yapmadığımız için, eşimizle yaptığımız şeyler değerli ve kıymetli oluyor.
Anladım meraktan ziyade sonradan tatsızlık çıkar mı diye sordum. Dönmenizi isterse ve illa yapacağım derse bu şekilde anlaşabilirsiniz. Belki zor gelip vazgeçer istemediğiniz işlerden.Merak etmeyin tapusu bende 10 senedir onayları da var haberleri de. Ben son zamanlarda çocuklara bak markete gidiyorum dedim sonrasında yemek ve mutfak toplama derken 3-4 saat geçti. Söylenmeye başladı kaç saattir çocuk bakıyorum benim kendi işletim kaldı onları yapamadım diye bir ton söylendi. Son zamanlarda iyice tepeme cikti
Aynen. Ben eşime de söyledim sen ben istifciyim,hurda araba merakım var deseydin evlenmezdim seninle dedim
Zannetmiyorum. Hayırlısı artikAnladım meraktan ziyade sonradan tatsızlık çıkar mı diye sordum. Dönmenizi isterse ve illa yapacağım derse bu şekilde anlaşabilirsiniz. Belki zor gelip vazgeçer istemediğiniz işlerden.
Çok güzel bir etkinlik, bütün gece binlerce insan meşalelerle yürüyor. Bence çocukları anneye bırakın siz de katılın:)Hiç sanki umru değilmiş gibi davranıyor. 10 gündür aramiyordu ama face de milleti 30 agustos zafer Bayramı için yürüyüşe çağırıyor Kocatepeye
Keşke evlenmeseydi.belki sigarayı bırakmam deseniz o da sizinle evlenmezdi.
Onlara ne kaldığını size anlatmak istemiyorum. Onların da payi ayriEvet simariksiniz, hem bu konuda hem kardeslerinizinde hakkı olan arsayı almayı kabul etmekte.
Gece gece 14 km.Çok güzel bir etkinlik, bütün gece binlerce insan meşalelerle yürüyor. Bence çocukları anneye bırakın siz de katılın:)
Sizi rahatsız eden bir eylemi bile isteye devamli olarak sürdüyor olması net olarak boşanma sebebidir. Bu eylem sigarayı balkon yerine pencerede içmesi bile olabilir.Herkese iyi akşamlar. Bir ay kadar oldu annemin yanina geldim 2 çocuğumu da alıp. Eşimden boşanmak istiyorum annem ilk zamanlar karşı çıksa da ciddiyetimi anladı.Eşim aslında iyi bir insandır,iyi bir babadır ve eve bakar,ev işlerine de iyi kötü yardım eder. Eee daha ne istiyorsun derseniz ben onun vaktinin bollugundan boş işlerle ugrasmasindan bıktım usandım. Nöbet usulü çalışır 1 gün nöbet 3 gün istirahat şeklinde. Eski hurda bir arabası vardı sürekli sanayiden çıkmazdı,sonra ustalarla samimi oldu . İlk yıllar sanayiye iş öğrenmeye gidiyorum dedi ilk önceleri ses etmedim, evde canı sıkılıyor gitsin dedim. Sonra taviz verdikçe alttan aldıkça iyice çığırından çıkarttı olayı. biyodizel kullanacağım dedi başka hurda bir araba aldı, tatlicilardan kullanılmış yağ alıp süzdü. O yetmedi bir pazarcinin bahçesine yağlarını koydu diye minnet duyup adamın bahçesine yardıma gitti arilariyla falan ilgilendi. Bir ara yurt dışından gelen turistleri evde ağırladık falan velhasıl bıktım usandım artık tek taraflı fedakarlık yapmaktan. Yıllarca hep sustum aman huzurum bozulmasın, aman çocuklar babasız büyümesin dedim ama artık bende sabır ve yürek kalmadi. Yaktım tüm gemileri. Akşam ablamla konuşurken eeee sen kötü görmemişsin, eve bakıyor çocuklarla ilgileniyor, bulaşıkları makineye diziyor adam hiperaktif onu evde tutamazsın,bunun için boşanılir mi dedi. Ben boşanmayı düşünerek çocuklarıma haksızlık mı yapıyorum? O hurda arabayı sat,yağı pisi birak,bahceye gitmeyi bırak diyorum adam sadece bahçeye şubata kadar gideceğim şubattan sonra gitmem diyor. Yani sartlarimi yerine getirmez alıştı çünkü. Ben de çocuğun okul kaydini buraya aldim. Yeni bir düzen kuracagim burada ama çocuklarıma boşuna haksızlık yapmak istemiyorum ama ben bu yaği pisliği çekmek istemiyorum. Karışık yazmış olabilirim kafam çok karıştı. Yani ben hep kafamın bir ucunda boşanma fikrini kafama koymuştum, zamani gelince çocuklar biraz büyüyünce bosanacagim diyordum. Bu arada çalışmıyorum bosanirsam babamdan maaş alırım çocuklara da nafaka alirim. Annem 2 ev yapmıştı üzerime bosanirsan bir arsam var onu da yapayım ben ölürsem muhtaç olma kimseye dedi.(diğer kardeşlerimin durumu iyi)
Onlara da kalacak ama benimkinin maddi değeri daha yüksek. Yani şey gibi hissediyorum. Biz evliydik ama sadece ben onunla evlendim o hep bekarliktan kalma huylarina devam etti. Ben uydum ona veya hep idare ettim ne zaman ki idare etmeyi bıraktım patlak verdiEve, çocuklara ve eşine karşı sorumluluklarını aksatmadığı sürece eşimin hobilerine müdahale etmezdim. Size karşı sorumluluklarını yerine getiriyor mu ? Yoksa tek taraflı bir mücadele içinde mi buluyorsunuz kendinizi ?
Bir de yazdığınız için merak ettim, kardeşlerin durumu iyi olabilir ama 2 ev ve arsa sizin üzerinize yapılırsa, diğer kardeşlere miras kalmayacak mı ? Bu ileride problem olabilir mi kardeşlerinizi en iyi siz bilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Olabilir ben mukemmelim, ideal bir eş ideal bir anneyim demedim zatenKusura bakmayın ama bana sanki siz kimse ile mutlu olamazsınız gibi geldi. Sanki kendinize eşten ziyade bir emir eri arıyorsunuz. Hiç kendinize dönüp sormuyorsunuz, acaba ben yanlış mıyım diye?
Yani ben pişman olmam ama çocuklarıma haksızlık etmek istemiyorumHayır şımarıklık değil yağ pasla uğraşacağına size de vakit ayırsın bence yada daha faydalı işlerle uğraşsın gereksiz yardımlarla uğraşıyor inatçı insanları hiç sevmiyorum sonuçta evlisiniz kendi kafasına göre sizi umursamadan davranması hiç hoş değil maddi olarak ve de manen zorlamıcağınızı düşünüyorsanız boşanın ama iyi düşünün sonu pişmanlıkta olabilir çünkü çok büyük bir sıkıntı yok gibş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?