- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
-
- Konu Sahibi Harbifitness
siz neden çıkartmak istiyorsunuzBende cikarttirmak istiyorum ama arkadaslar sarkma icin diklesme olup olmayacagina siz mi doktor mu karar veriyor.diklesme olursa emzirebiliyormusunuz acaba bide diklesme yaptirmayan varsa cokmu sarkık oluyor sonrasinda göğüsler acaba?Lutfen yardımcı olur musunuz?Cok endiseliyim ve korkuyorum.benim bir çocuğum var.Emzirdim daha genisledi haliyle
Merhabalar, ben geçen hafta explant oldum yani silikon protezlerimi cikarttirdim. Önceden cok az bir göğüs dokum vardı. 8 yıldır kullanıyordum. İki yıl önce doğum yaptım ve oğlumu 1,5 sene emzirdim. Doktora dikleştirme gerekir mi diye sorduğumda çıkarttıktan sonra göğüsün durumuna göre degerlendirirsin dedi. Ben de o yüzden sadece çıkartma işlemi yaptırdım. gogsumun durumu şuan daha yeni olduğum için net bir şey söyleyemeyeceğim.sormak istediklerin olursa cevaplarım... bu arada yabancı basında 2020 yılı için plastik cerrahi doktorları bir makale yayınlamış. "Meme implantlarinin sonu" başlığıyla... Lütfen yaptırmayı düşünen arkadaşlar çok iyi araştırsın.. sağlıklı günler diliyorumBende cikarttirmak istiyorum ama arkadaslar sarkma icin diklesme olup olmayacagina siz mi doktor mu karar veriyor.diklesme olursa emzirebiliyormusunuz acaba bide diklesme yaptirmayan varsa cokmu sarkık oluyor sonrasinda göğüsler acaba?Lutfen yardımcı olur musunuz?Cok endiseliyim ve korkuyorum.benim bir çocuğum var.Emzirdim daha genisledi haliyle
Çok teşekkür ederim.geçmiş olsun bu arada.zor bir süreçmi öncelikle birde nasıl hissediyorsunuz ameliyat sonrası nasıl geçiyor?Doktorunuz kimdi hangi şehirde ameliyat oldunuz?Merhabalar, ben geçen hafta explant oldum yani silikon protezlerimi cikarttirdim. Önceden cok az bir göğüs dokum vardı. 8 yıldır kullanıyordum. İki yıl önce doğum yaptım ve oğlumu 1,5 sene emzirdim. Doktora dikleştirme gerekir mi diye sorduğumda çıkarttıktan sonra göğüsün durumuna göre degerlendirirsin dedi. Ben de o yüzden sadece çıkartma işlemi yaptırdım. gogsumun durumu şuan daha yeni olduğum için net bir şey söyleyemeyeceğim.sormak istediklerin olursa cevaplarım... bu arada yabancı basında 2020 yılı için plastik cerrahi doktorları bir makale yayınlamış. "Meme implantlarinin sonu" başlığıyla... Lütfen yaptırmayı düşünen arkadaşlar çok iyi araştırsın.. sağlıklı günler diliyorumy
Ağrı var ve yanlış bi karar olduğunu daha doğrusu cahillik ettiğimi düşünüyorumsiz neden çıkartmak istiyorsunuz
cok gecmis olsun.agrilariniz icin doktorunuzla gorustunuzmu.ne kadar suredir kullaniyorsunuz belki yenidir alismaniz zaman alir.ben 2 ay once yaptirdim yavas yavas alisiyorum ilk 1 ay bende pisman oldum cikarttirmak istedim ama sonra vazgectim simdilik bi sorun yok.insallah hersey istediginiz gibi olurAğrı var ve yanlış bi karar olduğunu daha doğrusu cahillik ettiğimi düşünüyorum
Hayir ben 8 yil onceydicok gecmis olsun.agrilariniz icin doktorunuzla gorustunuzmu.ne kadar suredir kullaniyorsunuz belki yenidir alismaniz zaman alir.ben 2 ay once yaptirdim yavas yavas alisiyorum ilk 1 ay bende pisman oldum cikarttirmak istedim ama sonra vazgectim simdilik bi sorun yok.insallah hersey istediginiz gibi olur
sanırım hepimiz 8 ila 10 sene sonra cikarttirmayi dusunecegizHayir ben 8 yil onceydi
Teşekkür ediyorum.silikon taktirdigimdaki ağrının ve zorluğun yanından bile geçmez. Sadece ilk iki gün çok az kalkarken zorlandım. Onun dışında bu hiç ağrım olmadı. İnanın çok rahatlamış hissediyorum.bendeki 260ccydi bu arada.izmir Atatürk araştırma Hastanesi'nde oldum ameliyatimiÇok teşekkür ederim.geçmiş olsun bu arada.zor bir süreçmi öncelikle birde nasıl hissediyorsunuz ameliyat sonrası nasıl geçiyor?Doktorunuz kimdi hangi şehirde ameliyat oldunuz?
Zaten bakmayın bizim ülkemizde hala silikon zararlı değildir hiçbir sorun yaşamazsınız diyenlere.dunyada bu konuda çok gelişmeler var ve silikonun hiç de öyle sanıldığı gibi güvenli olmadığını yapılan araştırmalar söylüyor. Ben de yaptirdigima çok pişman olanlardanım. Silikon yapıldıktan sonra Zaten hiç memesi olmayanlarda bile zamanla sarkmalar oluşuyor ve istenilen görüntüyü kaybediyorsun. Herşeyin gerçekten doğalı makbul. Hem görsel hem sağlık anlamında...sanırım hepimiz 8 ila 10 sene sonra cikarttirmayi dusunecegizinsallah hersey istediginiz gibi olur
Ameliyat olduğunuz doktor buyutme islemini yapan doktormuydu baska birini buldunuz?Birde meme dokunuz varmiydi sarkma filan oluyormu diyede düşünmeden edemiyorum.benim cok küçüktüTeşekkür ediyorum.silikon taktirdigimdaki ağrının ve zorluğun yanından bile geçmez. Sadece ilk iki gün çok az kalkarken zorlandım. Onun dışında bu hiç ağrım olmadı. İnanın çok rahatlamış hissediyorum.bendeki 260ccydi bu arada.izmir Atatürk araştırma Hastanesi'nde oldum ameliyatimi
Yok başka doktor yaptı çıkartma işlemini. Eski doktorum mesleği birakti o yüzden başka doktor buldum.bir de maddi yönü var tabiki. Ozel hast.ler 10000₺ istediler. Meme dokum cok azdı. Silikon varken daha sarkık duruyordu şuan tam şekli oturmadı ama sarkiklik hiç yok.6 ay içinde ancak oturur diyorlar ama ben gerçekten çok rahatladım ve iyiki cikarmisim diyorumAmeliyat olduğunuz doktor buyutme islemini yapan doktormuydu baska birini buldunuz?Birde meme dokunuz varmiydi sarkma filan oluyormu diyede düşünmeden edemiyorum.benim cok küçüktü
Teşekkür ederim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.pişman etmesin inşallh.Korkuyorum şimdilik endişeliyim.cesaret verdiniz.Allah razı olsun.Yok başka doktor yaptı çıkartma işlemini. Eski doktorum mesleği birakti o yüzden başka doktor buldum.bir de maddi yönü var tabiki. Ozel hast.ler 10000₺ istediler. Meme dokum cok azdı. Silikon varken daha sarkık duruyordu şuan tam şekli oturmadı ama sarkiklik hiç yok.6 ay içinde ancak oturur diyorlar ama ben gerçekten çok rahatladım ve iyiki cikarmisim diyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Herşeyin başı sağlık... Size ve ailenize de sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diliyorumTeşekkür ederim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.pişman etmesin inşallh.Korkuyorum şimdilik endişeliyim.cesaret verdiniz.Allah razı olsun.
Sız neden cıkattırmak ısdıorsunuz benım yarın cıkartma ıcın amalıyatım var bende 15 ay taktırmıstımMerhabalar ben de protezlerimi çıkartmak istiyorum. Nasıl bir sireç izler ne durumda bilgi verir misiniz müsaitseniz?
Sız neden cıkattırmak ısdıorsunuz benım yarın cıkartma ıcın amalıyatım var bende 15 ay taktırmıstım
Siz niye cikartiyorsunuzYanı toplam 15 ay kalmıs olacaklar ıcerde
Taktırdım taktıralı bır suru sey yasıorum sık grıp oluorum sık enfenksıyon gece ter huzursuz bagırsak sendromu hepsı amalıaytan sonra yavas geldı bunlar bana bende amarıkan sayfasında okudum benım gıbı olan bır cok kadın tanıdım sılkon yapıomus bende cıkattırdımSiz niye cikartiyorsunuz