Silikonları çıkartmak istiyorum

Merhaba siz dikleştirme yapmışsınız sonrasında emzirme olmuyormu acaba

peki ağrı acı durumu meme protezi ilk takıldığı zamanki gibimiydi?

ben de dikleştirme ameliyatı yaptırmak istiyordum ama siizn yazınızı okuyunca acaba dedğim

merhaba hanımefendi,

Az önce yazınızın tamamını okudum benim yaşım 27, 7 sene önce göğüs büyütme ameliyatı geçirdim ve çoook pişmanım hemde çok, çıkartmaya cesaret edemiyorum sonuçlarını bilmiyorum. Siz çıkardıktan sonra göğüsleriniz eski halini aldı mı toparlandı mı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim şimdiden

çok mutsuzum çıkartmak istiyorum cesaret edemiyorum

çok mutsuzum çıkartmak istiyorum cesaret edemiyorum
Çıkart gitsin.gercekten bu salak şeyleri vucudumuza hic sokmasaydik.benim omuz tendonlarim zarar gordu bu fazlaliklar yuzunden.tedavim bitsin.baktım duzelmiyo cikartip aticam iz mizde hic umrumda degil.canimdan onemli degil.istedigi kadar iz kalsin.resmen saglikliyken hayatimizi kısıtlayan bu sacma salak seylere bulasmışısız.tamam guzelmi güzel ama rahatmı değil sagliklimi hic degil resmen eziyet be.9 ay oldu hala alisamadim.ağrımayam başımızı agrittik ne icin guzel gorunelim diye.guzel gorunmek sağlıksiz olmamiza neden oldu resmen

Arkadaskar implantlarinizi cikarttiracginiz zaman lutfen butun kapsulunuzun ciktigindan emin olun.bütün dunya uyandi impnatlarin zararli olduguna yavas yavas canim turkiyemin kadinlarida inanmya ve uyanmaya basladi

Arkadaskar implantlarinizi cikarttiracginiz zaman lutfen butun kapsulunuzun ciktigindan emin olun.bütün dunya uyandi impnatlarin zararli olduguna yavas yavas canim turkiyemin kadinlarida inanmya ve uyanmaya basladi
Çiğdem Hanım merhaba. Öncelikle geçmiş olsun.
Ben de az önce Göğüs İmplant Hastalığı (BII) adında bir başlık açmıştım, bu konu hakkında forumda çok fazla bilgiye rastlayamadığım için. Şimdi de sizin mesajınızı görünce size danışmak istedim. İmplantları çıkardığınızda semptomlarınız tamamen ortadan kalktı mı, yoksa devam eden semptomlarınız da var mı?

Merhaba bende dün çıkartırdım silikonlarimi bugün bandaj açıldı ve sağ göğüste içine çökme var çok kötü duruyor doktor düzelir dedi ama şimdiden psikolojim bozuldu. Acaba sizde alttan bir çökme ile karşılaştiniz mi. Geçer mi

Bence düzelir.ben daha çıkartmadım.ama çıkartan bir sürü kadını takip ettim inceledim 6 aya toparliyor.moralinizi bozmayin.

Kapsullerinizide cikardimi?
benim malesef kapsüllerim icerde kaldi bende cok fazla septom vardi ufak tefek sorunlarin hepsi gecti ama kapsuller icerde kaldigi icin hala septomlarin bir kismina sahibim ilerde baska bir amaliyat olmayi istiorum ama bu amaliyat hem zor hem maliyatli ve her doktor yapmior.o yuzden lutfen bir kez yapin tam yapin bu amaliyati totol capsülektomi olmasi sart

Paylaşımın için teşekkürler canım. Umarım geri kalan semptomların da yakında yok olur. Doktorun hatası değil mi kapsüllerin tamamıyla çıkarılmaması? Bence uygun bir fiyata kapsülleri de çıkarması gerekiyor

Merhaba bende silikonlarini cikarttirmak istiyorum. Çikarttirdiktan sonrasürecinin nasil ilerledi. Göğüste sönme doku kaybı sarkma vs oldu mu?

Merhaba bende silikonlardan kurtulmak istiyorum. Çıkarttıktan sonra göğüsünüz de sönme sarkma kırışıklık vs gibi şeyler oldu mu? Dümdüz oluyor vs gibi şeyler okudum.

Merhaba gögusleriniz şuan ne durumda eski formuna döndü mü şekil boyut vs değişiklik oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…