4 gun kala ise daha koyulaşır bekle adetin geçsin iyice yükselsin değerin bi daha yap koyu ise kan ver bayram sonrası hem varsa biraz ilerlemiş olur4 gün vardı bugün saymassak 3 kalıcak
normal testte ne zaman çıkar bu erkenler çok pahalı4 gun kala ise daha koyulaşır bekle adetin geçsin iyice yükselsin değerin bi daha yap koyu ise kan ver bayram sonrası hem varsa biraz ilerlemiş olur
Adet günü çıkar yada bir gün geçsin mesela geçen ay hangi gun oldun atıyorum 22 si mi bu ayda 22 sinde yap kesin çıkarnormal testte ne zaman çıkar bu erkenler çok pahalı
geçen ay 25 nisanda oldum bu ay 23 mayıs olcamAdet günü çıkar yada bir gün geçsin mesela geçen ay hangi gun oldun atıyorum 22 si mi bu ayda 22 sinde yap kesin çıkar
teşekkür ederimVar gibi kanla netlestırın şimdi den hayrlı olsun
Ooo daha cok var 23 mayis değil 25 mayis ta yap kesin sonucu alırsın daha yumurtlamanin üstüne 1 hafta 10 gün anca geçmişgeçen ay 25 nisanda oldum bu ay 23 mayıs olcam
evet o zaman erken mi alayım test o çıkarmıOoo daha cok var 23 mayis değil 25 mayis ta yap kesin sonucu alırsın daha yumurtlamanin üstüne 1 hafta 10 gün anca geçmiş
Hayir bekle 25 mayis ta yap canım acele etmeevet o zaman erken mi alayım test o çıkarmı
tamam bekleyim o zaman çok teşkkür ederimmcanımHayir bekle 25 mayis ta yap canım acele etme
peki kasıkta yanıma oluyormuydu seninHayir bekle 25 mayis ta yap canım acele etme
Adete bir gün kala adet sancısı oldu canim başka bisey olmadı bi kac gun sürdüpeki kasıkta yanıma oluyormuydu senin
anladım kzuum saolAdete bir gün kala adet sancısı oldu canim başka bisey olmadı bi kac gun sürdü
Erken döllenme oldu sanırım.. Zaten 10ile 12.günler en erken öğrenme günleri... Ama her kisi için geçerli değil. Misal arkadasım ile aynı zamanda hamile kaldık o kdr test yaptı çıkmadı 10gin geçti adetini ancak o zaman çift çizgiyi gördü.maşallah allah bağışlasınnnçok erken nasıl öğrendiniz ki
anladım canım o zaman ben bi kan testi yaptırayım ne varsa öıksınErken döllenme oldu sanırım.. Zaten 10ile 12.günler en erken öğrenme günleri... Ama her kisi için geçerli değil. Misal arkadasım ile aynı zamanda hamile kaldık o kdr test yaptı çıkmadı 10gin geçti adetini ancak o zaman çift çizgiyi gördü.
yarın sabahı iple çekiyorumBu arada ben iki gebeliğimi de erken öğrendim.. Ve normal test(erken gebelik testi ile değil) ile sabah ilk idrarla
Kesinlikle bence de...anladım canım o zaman ben bi kan testi yaptırayım ne varsa öıksın
Bu sonuca göre var görünüyoryarın sabahı iple çekiyoruminşallah varsa çıkar
çok heycanlıyım inşallahhhBu sonuca göre var görünüyorinşaallah kan ile tescillenir
Sen bugun ilk idrarla evdeki i yap sonra kan vermeye gitçok heycanlıyım inşallahhhçıkar ya artık çıkması gerkiyo bazılarıda 12. gün çıkar diyolar bakalım bende oncomed var evde baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?