• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik ikinci çizgi

Bende dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim 😭

Eklentiler

• 30528EA3-F27B-4587-B172-C194A3767017.jpeg
    30528EA3-F27B-4587-B172-C194A3767017.jpeg
    219 KB · Görüntüleme: 137
Bende dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim 😭
bu testler böyle ben de regli oldum ve bendede çıkmıştı en iyisi ucuz kaset testler onlarda varsa çıkıyor bunlarda hayalet hep

bu testler böyle ben de regli oldum ve bendede çıkmıştı en iyisi ucuz kaset testler onlarda varsa çıkıyor bunlarda hayalet hep
dün regl oldum malaesef ama bu kaset tiplerdeki testte bile bugün silik çizgi çıktı.. bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ama şu bir gerçek hamile değilim :) hayırlısı birdahaki aya inşallah..

merhaba kızlar sad 23 mayıs bu gün test yaptım 2. dkkda ailik bie çizgi çıktı ip gibi acaba hamşlemiyim
Ben unutmuşum bunları. Kızım 2012 doğumlu. Eskiden testler hemen göstermezdi. Adetim 4 gün gecikti. Test yaptım negatifti. Sonra baktım silik pembe çizgi var. Emin de olamadım.Anlamadım. Regl de olacak gibiyim? Böyle olan oldu mu?

İnşallah vardır yani göremediğim için yazdım
İşaretlediğim kısımda belli belirsiz ama hemen çıktı, buradan bir sürü yazı okudum kafam karıştı böyle silik çıkıp sonrasında hamile kalan var mıdır

Eklentiler

• CAB3CD82-1706-4448-9558-AFA7EA04A276.jpeg
    CAB3CD82-1706-4448-9558-AFA7EA04A276.jpeg
    25,5 KB · Görüntüleme: 56
İşaretlediğim kısımda belli belirsiz ama hemen çıktı, buradan bir sürü yazı okudum kafam karıştı böyle silik çıkıp sonrasında hamile kalan var mıdır
Var tabiki burda çok hatta çok silik çıkıp hamile olan inşallah vardır

Back