Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetimden 5 gün önce test yaptım ilk yaptığımda iki üç dakikada bişey yoktu uyudum 3-4 saat sonra baktığımda böyle bir çizgi vardı burda çok belli değil ama normalde daha belli ve pembe renkli sonradan silik çizgi çıkıp hamile olan varmı
Adetimden 5 gün önce test yaptım ilk yaptığımda iki üç dakikada bişey yoktu uyudum 3-4 saat sonra baktığımda böyle bir çizgi vardı burda çok belli değil ama normalde daha belli ve pembe renkli sonradan silik çizgi çıkıp hamile olan varmıEki Görüntüle 3579136
Heveslendirmek istemem ama benim de böyleydi. Daha önce kuruma çizgisi bile çıkmıyordu. Git gide koyulaştı. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam edin bence. Ayrıca ilk 2-3 dk değil 10 dk sonundaki önemli. Erken bırakmışsınız bakmayı
Heveslendirmek istemem ama benim de böyleydi. Daha önce kuruma çizgisi bile çıkmıyordu. Git gide koyulaştı. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam edin bence. Ayrıca ilk 2-3 dk değil 10 dk sonundaki önemli. Erken bırakmışsınız bakmayı
2-3 dakika diyorum ama 5 belki 10 dakika olmuştur ya uyudum ya aradada baktım üzerinden ne kadar geçmişti bilmiyorum bu kadar net değildi ama 3-4 saat sonra uyandığımda bu şekildeydi sizindemi sonradan çıktı çizgi
2-3 dakika diyorum ama 5 belki 10 dakika olmuştur ya uyudum ya aradada baktım üzerinden ne kadar geçmişti bilmiyorum bu kadar net değildi ama 3-4 saat sonra uyandığımda bu şekildeydi sizindemi sonradan çıktı çizgi
Evet ilk 10 dk yoktu. Yarım saat sonra sizinki gördüm. Daha önce hiç kuruma çizgisi dahil görmediğim için umutlandım. Bir sonraki gün biraz daha koyulaştı. Her sabah yapmaya devam ettim sonra kopkoyu çıkmaya başladı anında. İnş gönlünüze göre olur. Bizimki doğdu da 3 aylık olduk bile
Evet ilk 10 dk yoktu. Yarım saat sonra sizinki gördüm. Daha önce hiç kuruma çizgisi dahil görmediğim için umutlandım. Bir sonraki gün biraz daha koyulaştı. Her sabah yapmaya devam ettim sonra kopkoyu çıkmaya başladı anında. İnş gönlünüze göre olur. Bizimki doğdu da 3 aylık olduk bile
Ay maşallah Allah bağışlasın heryerde ayrı bişey yazıyor erken gebelik testleri 5 gün kala olsa net olur geç çıkan çizgi negatiftir vesayre en iyisi kan vereyim net olsun teşekkür ederim
Ay maşallah Allah bağışlasın heryerde ayrı bişey yazıyor erken gebelik testleri 5 gün kala olsa net olur geç çıkan çizgi negatiftir vesayre en iyisi kan vereyim net olsun teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 10 Şubat'ta adet oldum. 28 Şubat bitti . Ama bn uzin suredir 3 aylık korunma iğnesi kullanıyorum. 13 Şubat igne gunumdu vuruldum daha adet olamadm test yapyorm ama belirsiz silik bı belirti cikiyo. Bacak ağrılarım var . Lütfen yardımcı olrmusunuz içim içimi yiyo iki kızım var ve 3 bni çok zorliycak. Yorumalrinizi bekliyorum bu tarz yaşayıp adet olan oldumu