bu testler böyle ben de regli oldum ve bendede çıkmıştı en iyisi ucuz kaset testler onlarda varsa çıkıyor bunlarda hayalet hepBende dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim
dün regl oldum malaesef ama bu kaset tiplerdeki testte bile bugün silik çizgi çıktı.. bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ama şu bir gerçek hamile değilim :) hayırlısı birdahaki aya inşallah..bu testler böyle ben de regli oldum ve bendede çıkmıştı en iyisi ucuz kaset testler onlarda varsa çıkıyor bunlarda hayalet hep
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin belki. Aklıma o geldi benim
Ben unutmuşum bunları. Kızım 2012 doğumlu. Eskiden testler hemen göstermezdi. Adetim 4 gün gecikti. Test yaptım negatifti. Sonra baktım silik pembe çizgi var. Emin de olamadım.Anlamadım. Regl de olacak gibiyim? Böyle olan oldu mu?merhaba kızlar sad 23 mayıs bu gün test yaptım 2. dkkda ailik bie çizgi çıktı ip gibi acaba hamşlemiyim
merhaba kızlar sad 23 mayıs bu gün test yaptım 2. dkkda ailik bie çizgi çıktı ip gibi acaba hamşlemiyim
Benim de adetime 7 gün kala böyle bir silik çizgi çıktı şu an adetime 5 gün var çok silik hayalet bir çizgi ne yapmalıyımmerhaba kızlar sad 23 mayıs bu gün test yaptım 2. dkkda ailik bie çizgi çıktı ip gibi acaba hamşlemiyim
Bence yok malesefBenim de adetime 7 gün kala böyle bir silik çizgi çıktı şu an adetime 5 gün var çok silik hayalet bir çizgi ne yapmalıyım Eki Görüntüle 2716298
Hayalet çizgi çıkması normal mi? Ben hiç ikinci çizgiyi hayalette olsa görmedimBence yok malesef
İnşallah vardır yani göremediğim için yazdımHayalet çizgi çıkması normal mi? Ben hiç ikinci çizgiyi hayalette olsa görmedimkafam çok karıştı
İşaretlediğim kısımda belli belirsiz ama hemen çıktı, buradan bir sürü yazı okudum kafam karıştı böyle silik çıkıp sonrasında hamile kalan var mıdırİnşallah vardır yani göremediğim için yazdım
Var tabiki burda çok hatta çok silik çıkıp hamile olan inşallah vardırİşaretlediğim kısımda belli belirsiz ama hemen çıktı, buradan bir sürü yazı okudum kafam karıştı böyle silik çıkıp sonrasında hamile kalan var mıdır
Benim de adetime 7 gün kala böyle bir silik çizgi çıktı şu an adetime 5 gün var çok silik hayalet bir çizgi ne yapmalıyım Eki Görüntüle 2716298
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?