- Konu Sahibi ozlemcikkk
Yükleyince iyice gidiyo çizgi siz görüyosnz kan verin istersnz regl gününü bekleyip benmde silik çizgi var 3 günüm var perşembe tekrar test yapıp kan vercm bakalmKızlar sizce benim testimde çizgi
Var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükleyince iyice gidiyo çizgi siz görüyosnz kan verin istersnz regl gününü bekleyip benmde silik çizgi var 3 günüm var perşembe tekrar test yapıp kan vercm bakalmKızlar sizce benim testimde çizgi
Var mı
Canım ben 7 gün var bugün tekrar test yapacağım,Yükleyince iyice gidiyo çizgi siz görüyosnz kan verin istersnz regl gününü bekleyip benmde silik çizgi var 3 günüm var perşembe tekrar test yapıp kan vercm bakalm
Yükleyince iyice gidiyo çizgi siz görüyosnz kan verin istersnz regl gününü bekleyip benmde silik çizgi var 3 günüm var perşembe tekrar test yapıp kan vercm bakalm
Yumurtlama zamanı ne zamandı benm 11 gece pik oldu 13 de silikti baya 2 gündür hafif çizggi var bat 25 nisanCanım ben 7 gün var bugün tekrar test yapacağım,
Umudum yok ama nedense
Ay inşallah yaptın mı test hiç? Belirtiler ne durumdaBiz seninle tıpa tıp aynıyız bat günü olarak da çatlama olarak da hadi inşallah Mutlu haber alırız ya![]()
Ha tamamm yaptın mı test ne durumdasınnCanım ben 30 ünde bir oluyorum ama.
Yaptım canım regliye 7 gün var, yumurtalamadan 9 gün geçti bence benim negatif,Ha tamamm yaptın mı test ne durumdasınn
Çok erken hiç canını sıkma artan bi belirti var mıYaptım canım regliye 7 gün var, yumurtalamadan 9 gün geçti bence benim negatif,
Yaptım 6 gün kala negatiftiiiiAy inşallah yaptın mı test hiç? Belirtiler ne durumda
Benim de 5 gün var yaptım ama çok aşırı silik hatta kuruma çizgisi bence acele etmeyelimYaptım 6 gün kala negatiftiiii
Bidaha ne zaman yapacaksınız? Benim modum düştü negatif görünce ya evet erken amaBenim de 5 gün var yaptım ama çok aşırı silik hatta kuruma çizgisi bence acele etmeyelim
Valla ben günlük yapıyorum artık duramıyorum kiBidaha ne zaman yapacaksınız? Benim modum düştü negatif görünce ya evet erken amacuma yaparım anca bidaha dayanamazsam. Zaten cumartesi bat günü