• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik ikinci çizgi

Arkadaşalar bende birtakım belirtiler hissediyorum yarın sabaherken testlerden alıp yapsammi diye düşünüyorum. Adetime 2 gün kalmş olucak cikma ihtimali nedir acaba 🤔

Bende silik çizgi kurbanıyım bu test negatif çıktı Nisan ayında yapmıştım. 😕Umarım bebişleriniz sizinledir🥰
IMG_20200320_230739.jpg

Canım nasıl öğrendin erken gebelik testi filan mı yaptın
Hayır normal gebelik testi yaptım...
Simdi söyle oldu canım
Subat ın 18,19,20ve 21ini değerlendirdik. (19u ovulasyon pik günü idi...)
Subatın 29unda da ilk idrarla test yaptım çıktı... Aksamı da yaptım daha koyu göründü.
sonra 3mart da kan verdim çıktı... 5mart adet günümdü....

Hayır normal gebelik testi yaptım...
Simdi söyle oldu canım
Subat ın 18,19,20ve 21ini değerlendirdik. (19u ovulasyon pik günü idi...)
Subatın 29unda da ilk idrarla test yaptım çıktı... Aksamı da yaptım daha koyu göründü.
sonra 3mart da kan verdim çıktı... 5mart adet günümdü....
Bende ovülasyon deniyorum inşallah tutar. Sana birşey sormak istiyorum değerlendirdikten sonra bana hep ayaklarını duvara kaldır diyorlar sence aslı var mı ? Bir de kaçıncı ovülasyon denemende gebe kaldın. 🙏🏻

Bende ovülasyon deniyorum inşallah tutar. Sana birşey sormak istiyorum değerlendirdikten sonra bana hep ayaklarını duvara kaldır diyorlar sence aslı var mı ? Bir de kaçıncı ovülasyon denemende gebe kaldın. 🙏🏻
Ben kızımda da bu bebişte de ilk kullanımda hamile kaldım çok şükür ne zamn çocuk istesem ovu alıp o ay denedim...
Evet ayaklarımı kaldırdım hata kalcamı da yatak basına yasladım... Ama benim vajen ile alakalı özel bir durumum var ondan..
Normalde gerek oldugunu sanmıyırm aama ilişkiden hemen sonra kalkma yat biraz..

Ben kızımda da bu bebişte de ilk kullanımda hamile kaldım çok şükür ne zamn çocuk istesem ovu alıp o ay denedim...
Evet ayaklarımı kaldırdım hata kalcamı da yatak basına yasladım... Ama benim vajen ile alakalı özel bir durumum var ondan..
Normalde gerek oldugunu sanmıyırm aama ilişkiden hemen sonra kalkma yat biraz..
Tamam çok teşekkür ederim 🤗🤗 bende de enfeksiyon olduğunu söyledi doktor ama o mu etkiliyor acaba gebe kalamama mı bilemiyorum. Fitil ağızdan ilaç kullandım. Geçip geçmediğini de bilmiyorum. Geçen ay ovü kullandım ilk defa. Yumurtlama günümde eşim 2 haftalık göreve gitmişti öyle geçti gitti geçen ay. Bu ay denedim. 19 mayıs yumurtlama günümdü. 19-20-21 birer kere değerlendirdik. Ayaklarımı 2 saat hava ya kaldırdım. Şimdi 2-3 güne bir değerlendiriyoruz. Umarım bu ay olur. Benim bu zamana kadar olmamasını , ben eşimle aynı şehirde değildim çocuk istediğimizden beri yumurtlama takip etmiyordum. Ne zaman denk gelirse o zaman değerlendirdik. İlk defa bu ay yumurtlama zamanında değerlendirebildik 🙏🏻🙏🏻 İnşallah tutmuştur

Son düzenleme:
Tamam çok teşekkür ederim 🤗🤗 bende de enfeksiyon olduğunu söyledi doktor ama o mu etkiliyor acaba gebe kalamama mı bilemiyorum. Fitil ağızdan ilaç kullandım. Geçip geçmediğini de bilmiyorum. Geçen ay ovü kullandım ilk defa. Yumurtlama günümde eşim 2 haftalık göreve gitmişti öyle geçti gitti geçen ay. Bu ay denedim. 19 mayıs yumurtlama günümdü. 19-20-21 birer kere değerlendirdik. Ayaklarımı 2 saat hava ya kaldırdım. Şimdi 2-3 güne bir değerlendiriyoruz. Umarım bu ay olur. Benim bu zamana kadar olmamasını , ben eşimle aynı şehirde değildim çocuk istediğimizden beri yumurtlama takip etmiyordum. Ne zaman denk gelirse o zaman değerlendirdik. İlk defa bu ay yumurtlama zamanında değerlendirebildik 🙏🏻🙏🏻 İnşallah tutmuştur
İnşallah hayırlısıyla tutmustur 😊
Zamanlama çok önemli...
Evet enfeksiyon etkilemistr. Onu yne de kontrol ettirin muayene olun derim ben... Çünkü gebe kalsanızda enfeksiyon bebeğe sıkıntı olusturuyor maalesef.

İnşallah hayırlısıyla tutmustur 😊
Zamanlama çok önemli...
Evet enfeksiyon etkilemistr. Onu yne de kontrol ettirin muayene olun derim ben... Çünkü gebe kalsanızda enfeksiyon bebeğe sıkıntı olusturuyor maalesef.
Bir sürü ilaç tedavisi gördüm enfeksiyon için. . Başka doktora gittim sonra o kadar ilaca rağmen o da enfeksiyon var dedi şok oldum geçmiyor nasıl olur bilemiyorum. Virüsten dolayı kontrole gidemez oldum şuan enfeksiyon geçti mi geçmedi hiçbir fikrim yok 🙄 şu durumlar biraz düzelse gideceğim yine doktora

merhaba kızlar sad 23 mayıs bu gün test yaptım 2. dkkda ailik bie çizgi çıktı ip gibi acaba hamşlemiyim
Bu prodictor galiba bende aynısını kullandım benim silik ikinci çizgim daha belli idi. Bu 5 dk sonra çıkan çizgi geçersiz bu kuruma çizgisi olmasın?

Bu prodictor galiba bende aynısını kullandım benim silik ikinci çizgim daha belli idi. Bu 5 dk sonra çıkan çizgi geçersiz bu kuruma çizgisi olmasın?
2. dakikada çıktı 3 gün reglim geçikti ama blmiyorum

Back