Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglinize daha çok var tutunma henüz olmamış olabilir ve test yanıltıcı olabilir isterseniz bekleyin tarihiniziKızlar adetten bi kaç gün sonrası için randevu almıştım doktora randevudan önce yaptım bu testi böyle çok silik çıktı doktora kontrol amaçlı gidicektim adet ağrım çok oluyodu bi de bebek istediğim için görünmek istedim neyse gittim doktor çatlayan bi yumurtam olduğunu söyledi ve folik asit yazdı kasıklarımda arada bir hafif batmalar ağrılar oluyo şiddetli bel ağrısı var şişkinlik var yemek az bile yesem karnım çok şişiyodu gibi ve iki gün önce hafif pembe bi lekelenme oldu bu testten sonra bi kez daha yaptım çıkmadı bişey ve az önce tekrar yaptım yine tek çizgi sizce bişey olabilir mi adetime şu an 10 günden fazla var
Ama senin testinde çizgi var bebis geliyo galibaaaRegl sökülüyordu diye olabilir belki
Ay benimkinede bakrmısınız varmıSadece testin fotoğraflı olabileceğini düşündüm.
Mesajın hemen altında açmaya gerek kalmadan görseller görünüyor zaten.
Neyse umarım gönlünüze göre olur.
Emin değilim 3 çizgi gibi de görüyorum bilemedim inşallah vardırAma senin testinde çizgi var bebis geliyo galibaaa
Bilmiyorum ikimizin testi de belirsiz şuan benceAy benimkinede bakrmısınız varmı
Sabah ilk idarla tekrarlıcam benim 7 gün gecikmem varBilmiyorum ikimizin testi de belirsiz şuan bencesizde de bir şey var gibi de yok gibi de
Sonucunuz çıktı mıEmin değilim 3 çizgi gibi de görüyorum bilemedim inşallah vardır![]()
İlk idrarla çıkacaktır eminim ki doğru sonuç o zamanSabah ilk idarla tekrarlıcam benim 7 gün gecikmem var
Görseldeki test var sadece elimdeSonucunuz çıktı mı
Çizgiyi gördüm var bence lekelenme yerleşme kanaması olabilirSelam kızlar az önce lekelenmem oldu test yaparken geldi bu arada, reglme 4 gün var. Hemen akabinde aldığım idrar örneğiyle test yaptım predictor marka erken gebelik testiyle. İlk 3 dk içerisinde çoook belli belirsiz silik bir çizgi çıktı ama inanılmaz silik ben de açıp bakayım dedim fotoğraf da koyuyorum. Lekelenmem de fotoğraflarda var. Sizce???
Bu sabah yaptığım da böyle, bekleyeceğim biraz dahaÇizgiyi gördüm var bence lekelenme yerleşme kanaması olabilir
Adete kaç gün vardı sizinBu sabah yaptığım da böyle, bekleyeceğim biraz daha![]()
3 ya da 4 günüm var tam sayınca 18 nisanAdete kaç gün vardı sizin
Emin değilim ama ilk baktığımda dikkatli bakmamıştım görmemiş olabilirim bilmiyorum 2 3 saat kadar sonra dikkatli baktım öyle gördümReglinize daha çok var tutunma henüz olmamış olabilir ve test yanıltıcı olabilir isterseniz bekleyin tarihinizibu çizgi ne kadar sürede çıktı kuruma çizgisi olabilir belki
Tarihinizi bekleyip tekrar deneyin inşallah vardır hamileyizdirEmin değilim ama ilk baktığımda dikkatli bakmamıştım görmemiş olabilirim bilmiyorum 2 3 saat kadar sonra dikkatli baktım öyle gördüm
Ay inşallah ya zaten 8 aylık evliyim 1 aydır falan düşünüyoruz inşallah en kısa zamanda olur her isteyen kadına yaşatsın allahımTarihinizi bekleyip tekrar deneyin inşallah vardır hamileyizdir![]()
Aminnnn inşallahAy inşallah ya zaten 8 aylık evliyim 1 aydır falan düşünüyoruz inşallah en kısa zamanda olur her isteyen kadına yaşatsın allahım