- 30 Ağustos 2024
- 289
- 46
- 13
Canım benim hemen akşamına adetim gelmişti senin gelmemiş umut varEmin değilim 3 çizgi gibi de görüyorum bilemedim inşallah vardır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hemen akşamına adetim gelmişti senin gelmemiş umut varEmin değilim 3 çizgi gibi de görüyorum bilemedim inşallah vardır![]()
İlki dün ikinci bugünCanım benim hemen akşamına adetim gelmişti senin gelmemiş umut var
Koyulaşma var ilk idrarla takip et inşallah hamilesindirİlki dün ikinci bugün![]()
Evet ben de öyle gördüm, inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederimKoyulaşma var ilk idrarla takip et inşallah hamilesindir
Ayy var gibi bisilerrrİlki dün ikinci bugün![]()
Bilmiyorum kiAyy var gibi bisilerrr
Bugün yapmadinmiBilmiyorum kiinşallah vardır hiç çizgi görmemiştim daha önce ben de umutlandırmak istemiyorum kendimi ama
çizgi mi değil mi onu bilemedim
Canım bende çizgiyi görüyorum bence kan verSelam kızlar az önce lekelenmem oldu test yaparken geldi bu arada, reglme 4 gün var. Hemen akabinde aldığım idrar örneğiyle test yaptım predictor marka erken gebelik testiyle. İlk 3 dk içerisinde çoook belli belirsiz silik bir çizgi çıktı ama inanılmaz silik ben de açıp bakayım dedim fotoğraf da koyuyorum. Lekelenmem de fotoğraflarda var. Sizce???
Yapmadım reglmin geçmesini bekliyorum psikolojim bozulduBugün yapmadinmi
Vericem beklemedeyimCanım bende çizgiyi görüyorum bence kan ver
Kaç gun kaldiYapmadım reglmin geçmesini bekliyorum psikolojim bozuldueşim de bekle diyor kızıyor test yapınca erken erken
![]()
18-19 nisan gibi olmam gerekiyor genelde gününde olurumKaç gun kaldi
3 gün kalmış kız bi test saha yap bugün daha belli olur18-19 nisan gibi olmam gerekiyor genelde gününde olurum
Korkuyorum3 gün kalmış kız bi test saha yap bugün daha belli olur
Hangi marka sipariş verdinizKorkuyorumyapacağım ama kaset test var evde almadım sonra bir daha erken gebelik, trendyoldan aldım gelene kadar bekliyorum bu sefer. Bugün kasetle yapsam mı bilemedim